Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K těm brečícím lidem tady. Konzolisté dostanou 1 novej rift !!!! tvl budou tam mít o 1 bosse na achievement víc jak na pc no hrůza. Ten set pěknej no, ale to že konzolisti nemají bonusy z pc her to je vám jedno .... Potom k OP postavám a nerfů. WD co crituje petama za víc jak ostatní classy a crussader co je lepší jak barbar (WW se dá hrát furt jen to chce použít mozek a trochu změnit build BTW). No a co je to snad nějakej závod o největší dmg ? Snad si hraju to co chci. Teda pokud si u toho nemáte v plánu honit....ego což by bylo smutné protože jediný na co vám to je tak pochlubit se na foru, kde je to všem stejně úplně jedno.
    • Taky souhlas... Ještě sem chápal lidi co brečeli nad "balancem" dokud byla aukční síň ve hře, protože zabugované buildy a exploity, které umožňovaly farmení nejvyšších obtížností a zaplavování aukce itemama ( za které se často inkasovalo velké množství Eur/Dolárků ) - to bylo nefér.
      Ale teď? Aukce je pryč, obchodovat mezi hráčema nejde a každý si jede na vlastním písečku, tak kde je problém?
      A pokud jsou opravdu některé buildy tak strašně imba, tak je to jen správně, protože množství času, který do toho ti lidé investovali není zrovna malé :)
    • taky nechápu, když tam neni PvP tak o co jde, balancovat PvE jse snad formalita ne?

      jinak extra obsah konzolovým pohůnkům přeju, aspoň jako kompenzaci za to že to musí hrát na gamepadech
      • Je normalni že v PS4 verzi mam v pulce 2. Aktu 40 lvl??? .... Trosku me to oproti stary verzi sklamalo .... nestiham ani odskouset vsechny kouzla co se mi oteviraj .... :/
  • Pár měsíců po vydání datadisku jsem z této hry tak nějak rozladěn, nejprve převládalo nadšení z toho, že konečně skončil věk aukčního nesmyslu, celé to divadlo okolo aukce mi stejně přišlo, jen jako výzkum z blizzardu co všechno si mohou dovolit na hráče ...

    No a po odehrání xy hodin na 70 lvlu se postupně nadšení vytrácelo, ono celý systém být neustále online je prapodivný, nehraji HC, jelikož při opakujících se pádech hry a lagách by to byla jen sebemrskačská zábava pro slabomyslné, nejednou jsem si v chatu musel přečíst zpověď hráčů, který díky blizzardu přišel o svou vymazlenou postavu R.I.P., kdyby se jednalo o offline hru, zcela jistě bych to i zkusil.

    Nicméně i při hraní na SC mě dost často hra padla do menu a jako na potvoru zrovna, když jsem byl v riftu, nebo před odevzdání bounty odměny, ale tohle jsou takové druhořadé problémy, za mnohém závažnější problém považuji ve hře RNG, kterému je zde prakticky podřízeno všechno, takže můžete být hráč, který hraje 2hodiny týdně a pokud se na vás RNG usměje, máte top výbavu a pak také můžete být hráč, co u hry sedí stovky hodin a máte ho*no, protože se RNG rozhodlo, že nemáte nárok, takže nějaké zvýhodnění, nebo-li odměna pro hráče za čas strávený u této hry prostě neexistuje. Další veliký problém bych viděl v legendárních itemech, nebudu teď brát v potaz, že mi třeba 3 rifty nepadne nic a někdy zase napadá 7 kousků v jednom, ale co mě dostává, jsou staty legendárek, osobně si myslím, že slovo LEGENÁRNÍ by opravdu mělo být legendární, jenomže ve hře je98% legendárek co do kvality týče, stejný crap jako žluté itemy, jen z vyšším rollem státu, takže narazit na opravdu legendární předmět ve hře je není běh na dlouhou trať, ale zase systém RNG …raději bych opravdu viděl padat legendárky daleko méně, ale použitelné než-li to co je ve hře teď.

    A také nechápu proč je systém enchantovaní a měnění statů tak nesmyslně předražený, ono to opravdu vypadá ze strany blizardu jako pomsta hráčům, kteří nehráli aukční nesmysl a nenahrabali si stamiliony z aukce, protože to opravdu postrádá logiku. Kdybych já těsně před zrušením aukce neprodal všechny sockety, tak bych byl teď prostě v pr**li, tak jako nový hráči.

    Takže D3 není špatná hra, dokáže vás vtáhnout, pohltit a systém riftu a bounty odměn na dlouhou dobu i zabavit, jenomže čím více pronikáte do hry, tím více zjišťujete, že táto hra je jedno veliké RNG, které ať děláte co děláte nikdy nepřemůžete, za sebe píši, že D2 nebylo překonáno a také nikdy nebude.
    • Ja s RNG nemam ten problem, ze mi to nepada, ale ze mi to pada neskoro *4* V D3 mi nakoniec dropol aj ten Skorn, aj Witching Hour, lenze prisiel datadisk a vsetko som porozoberal.
      V RoS je problem ten, ze kym mi stihne nadropovat nejaky best set, tak ho mozu nerfnut. Takze v praxi to znamena, ze sa budem mesiac hnat za "Might of Earth" setom (leap-earthquake barbar) a oni ho na druhy den nerfnu lebo deti na battle.nete placu, ze to je OP.
      Legendarky su fakt 98% crap a zopar vyvolených je top. Ak nema legendarka specialnu vlastnost, tak je to kandidat na rozobratie. Najzabavnejsi je asi chest armor Cindercoat. Predtým sa do toho doslova kopalo, teraz je to jedna z najziadanejsich leg kvôli jednej spec vlastnosti. *13*
    • no mam pocit ze ty hras zlu hru, diablo (aj 2 aj 3) je predsa cele zalozene na nahode, nahodne lokacie, nahodne dungeony, nahodny drop, nahodne staty. nechces nahodu, chod hrat nejake klasicke rpg, kde za konkretny quest dostanes vzdy tu istu zbran a ked zabijes bossa tak z neho pada iba jedna vec, vzdy ta ista.

      enchantovanie - ved to je presne to co pises, odmena pre hracov co hraju 200 hodin mesacne oproti hracom co hra 5 hodin mesacne. ten prvy bude mat plno penazi na vylepsovanie veci, ten druhy nie.

      no a ak neratam to obdobie ked diablo vyslo, tak nemam ziadne problemy s lagmi alebo padanim... hravam aj HC. a plno inych ludi hrava HC a problemy nemaju, takze problem nebude s diablom ale u teba.
      je pravda ze rozhodnutie spravit singleplayer hru povinne online bolo kontroverzne, ale v dnesnej dobe to fakt nemoze byt problem, internet ma kazdy a tych par extremov ze "niekto si chce zobrat pocitac na chalupu" blizzard kludne prezije za tie vyhody co tym ziskal (doteraz neexistuje warezova verzia diabla 3)...
      • V pár věcech se tak trochu pleteš...
        D2 sice bylo random, nicméně čím byl item vzácnější, tím byl RNG ovlivněn méně... Proto jsi měl jistotu, že když ti po xxx hodinách konečně vypadne Item, na který jsi tak dlouho čekal, bude mít určité vlastnosti dané.
        V D3, je totálně random každý item ( nemluvím o legendary afixech ), takže se ti může stát, že i když jsi 100 hodin farmil legendární amulet se speciální vlastností, tak ti nakonec padne a bude mít tak shitové staty, že ho stejně nepoužiješ.

        Penize imho nejsou problém, kór teď když si každý po prodání lege materiálů přišel na slušné milióny, ale tohle mi nepřísluší objektivně soudit, protože jsem po 90 milionů ještě neměl :(

        Lagy jsou dlouhodobý problém, viz nedávné DDos útoky atd. HC bych prostě nehrál.

        Jinak já musím říct, že jsem s D3 celkově v současné době spokojen. Progres je podle mně možný i s pár hodinama hraní, nicméně když někdo farmí urputně, tak není možné aby v současné době nebyl schopen dávat aspoň T5-T6. Navíc nový obsah v podobě patche 2.1 a rework současných nezajímavých legendárek se blíží, takže já bych to tak černě neviděl :)
  • Hlavne hrajte diablo na hardcore. Hra tak poskytuje zcela novy a lepsi zazitek imho.
    • Nejvic kdyz ti postava chcipne protoze jim lagujou servery. *15*
      • Na konzoli nehrozí, ta není online...
        • a hardcore už vůbec ne
          • Jack1947
            Plané řeči, i když je to jen skrytý hejt konzolí...
      • Za 600hodin se mi to nestalo. S vetsinou lagu se da dost dobre vyporadat. Nesmis byt mekej vid. *15*
      • Jack1947
        Myslel asi na w@rezu, makes sense. *3*
  • Ten team co vyvija D3, to je dost srandovna parta *4* Teraz v patchi 2.0.6 necakane odstranili legendarne craftovacie materialy. Dali ich tam pred par mesiacmi v patchi 2.0.1. A take finty robia od vydania hry - nerfy a boosty, pridavaju a odoberaju ako na hojdacke. Ja okrem D3 nehram ine online hry, tak by ma fakt zaujimalo ci to je normalne ,alebo to je nejaka blizzard specialita...
    • U blizzardu je to normalni. Ze porad pridavaj obsah a tu hru modifikujou na milion zpusobu. I Diablo2 patchovali jeste deset let po vydani a pridavali velky zmeny (treba reskill). U D3 je to stejny a taky proto ta hra jde hrat roky. Pac se neustale meni.I kdyby jen zkouset novy patche je dobré...
      • JJ, hraje se roky pac je v nem jen endless grind a zadny hratelny content. *3*
        • To moc nedává smysl, co? :)
          • Dava, ale musis to pochopit.
  • Hodne se jim povedl crusader. Od vydani datadisku hraju skoro jen za nej. Barbar je ted oproti crusaderovi celkem čaj.
    • Takze kdyz zkur.i balanc a udelaji jednu postavu op a druhou k lejnu, tak se jim to povedlo? Aha... *5*
      • Uplne vybalancovat to nejde nikdy. Rozumnej clovek stejne hraje to, co ho bavi. A ne to, co je nejsilnejsi s aktualnim patchem.
        • Úplný balanc nejde, ale to, co dělá Blizzard za balanc změny je do očí bijící joke, kterej s balancem nemá nic společnýho. Obouručky jsou k prdu už od vydání hry před 2 lety, všichni používají jeden gem do zbraně, super balanc. Barb dostal v RoS pasivku fury za block, i když 99% barbů nehraje se štítem. Whirlwind byl už několikrát nerfnutej tak, že už to víc ani nejde, o boostu ani slechu. Hlavně, že Crusader může mít pasivku na obouručku v jedný ruce, což mohl barb v Diablu 2. Teď mu navíc ještě u tý pasivky zrušili movement speed postih. WD peti dávají crity za desítky milionů damage, víc, než dají ostatní classy samotný lol. Super balanc. Podle mě jim nejde o balanc, ale o to, aby lidi hráli za všechny classy, proto je vždycky některá OP a některou totálně zničí.
          • Ty ses dobrej ubulenec *1* Tohle ctu na forech uz od dob wow-vanilla *1*
            • Můžeš to zopakovat? Špatně tě slyším, když máš hlavu v Blizzardím zadku.
        • Nejaky duvod proc rozumnej clovek musi delat to co rikas ty? *15*
          • Chapu, ty hrajes hry, ktery te nebavi *15*
  • Spades
    Jsem rád, že to vyjde na staré konzole. Byla by docela dojebávka, kdyby datáč vyšel jen na nové konzole. Taky doufám, že půjdou převést postavy.
    • Uz nekde psali, ze prevest postavy pujde. Ze stare konzole na nove. Z PC na konzole ne.
  • Osobne bych nemohl hrat diablo bez battlenetu, takze pc verze je jasna volba. Kazdopadne sem rad, ze diablo boduje i na konzolich. VUbec se tomu nedivim *14*
    • A proč bys nemohl hrát diablo bez battlenetu? Co to je za kravinu?
      • Protoze by mi chybely vsechny battlenet funkce a vychytavky a kamosi z ostatnich blizzard her. Jak se muzes tak hloupe ptat? Diablo bez battlenetu si neumim predstavit uz od dob Diabla 2.
  • Tak začalo to tím že se diablo udělalo na konzole kde konzolisté jako jediní mohli hrát offline. Teď už budou mít i exkluzivní obsah? .... ach od blizzardu si radši už nic kupovat nebudu... viva Zaklínač 3!
    • To je trochu závistivý příspěvek :) A to říkám jako PC-only hráč. Navíc cena konzolové verze je prostě vyšší, takže mi to přijde celkem přiměřené.
      • Musi tam dycky neco malo prihodit, kvuli reklame... Takovejch novejch setu maj v rukavu 1000.
    • A k čemu by na PC byly symbolické přídavky s čistě konzolovou tematikou? Tys někdy na PC hrál TLoU nebo Colossus?
    • Rift a jeden set. To nestoji za rec ani *7* Na pc vychazi patche pravidelne kazdejch par mesicu...
      Diablo forever!
    • Tak nekupuj, mne je to fuk ja som ochotny zaplatit za dobru hru Diablo 3 uz mam na PC aj na PS3 a samozrejme kupim aj PS4 verziu, ta hra proste zato stoji a moje peniaze si zasluzi.
      • Jestli nevíš co s penězma, tak mi je klidně dej, já je utratim za kurrvy a za chlast, rozhodně s nima naložim líp...
        • K*rvy a chlast su lepsie utratene peniaze? Chlast moc nemusim a za zeny platit tiez nie takze mi potom zostava nato aby som podporil vyvojarov dobrych hier. ;)
          • Tak proc kupujes Diablo 3?
      • Ostatne soudim, ze pan Redoc ma pravdu!
      • preber sa...
      • Ristoro
        Teď si děláš srandu, a nebo si to fakt kupuješ na každé zařízení zvlášť? *8*
        • U army je to normální - lidi, pro které je to primární hra, si koupí průběhem času více verzí, protože tak chtějí podpořit vývojáře. Má to logiku.
          • Že chtějí podpořit vývojáře, to určitě logiku má, že to ale chtějí hrát na třech zařízení, to rozhodně ne. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit