Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo taky souhlasím,už mě začína s**t jak je všude jen fotbal fotbal hokej hokej.NBA 2K je užasná hra a podle mě by to měla být sportovní hra roku 2010,2011 i 2012.Já sám hraju basket,a tato hra je opravdu přesná,má skvělou grafiku,skvělé ovládání(pravá páčka),krásné animace atd. .My Carrer je skvělě vylepšený po všech stránkách, jenom nějáké věci chybějí pro PC verzi např.My Player Closet,My Team nebo Dunk Contest a 3PT Shootout na předobjednávku *9*.Ano 2k na PC v něčem s**e, ale aspoň to neni jako EA které na PC už vydává snad jen FIFU...
  • Nevíte jestli bude Nba live 13 na pc?2k lepší,ale jen tak pro zajímavost.
  • tak ja zacal 2k11 a tak nejak pokracuji ::)
    nicmene je to docela narocne hrat pravidelne a 12ku docela po**li s multiplayerem, da se rici, ze na pc verzi kaslou porad, tak jsem zvedav, zda to pujde hrat online ci nikoliv, nebo az po pul roce
    ale jinak je super, ze je nba2K docela brzy slevneno :)
  • hraju jenom My Player mód a ten se mi loni nelíbil tak moc jak v 11 (tři sezóny), ty novinky co teď přidali vypadají dobře, ale hlavní je jak se to bude hrát
  • NBA 2k a jeho poslední ročníky jsou jednoznačně nejlepší hrami, které se zaměřují na určitý kolektivní sport. Vyzkoušel jsem všechny ostatní kolektvní sportovní hry jak na PC, tak i na konzolích, ale bohužel nic se nevyrovná trvanlivosti, zábavnosti i skvělého dojmu ze hry, jakou poskytuje série NBA 2K a narozdíl od některých jiných titulů, si jí lze zahrát napříč platformami.
    Škoda jen, že některé starší ročníky FIFA či NHL mě vtáhly do hry mnohem víc než aktuální sportovní tituly a to nepíši jen o samotné hře, ale hře jako celku. Dříve byl člověk vtažen do děje a nejen do samotného zápasu. U dnešních sportovních her nejsou důležité statistiky, ani předchozí zápasy, ba ani příprava na další souboj či vymýšlení nové strategie. A právě toto mi naopak přináší NBA od 2K.
    Ano, pro někoho je důležité zahrát si on-line nebo po síti. Ale to by pak v těchto titulech mohly být v menu jen následující volby Quick play, On-line, NET a Settings (možná ještě navíc On-line statistics) a svůj účel by to splnilo tak jako tak. Avšak tak to v těcho hrách není.
  • Ještě v roce 2010 jsem na Xboxu hrával verzi Nba Live. Ale od ročníku 2011 jednoznačně vítězí Nba2K11, 12, a nepochybuji, že i letošní ročník bude jednoznačně lepší. A vůbec, basketball je podle mě v případě Nba2k12 zpracován na jiné úrovní než Nhl nebo Fifa. nejen po stránce grafické, ale zejména hratelnostní. V případě basketu i po několika měsících hraní objevíte novou fintu, typ smeče či unikátní způsob nahrávky. Série Nba2k je prostě někde úplně jinde než zbytek herních sérii, které vedle Nba2k působí nudně a stereotypně.
  • NBA 2K13 a NFL 13. To člověku zabere trochu času.
  • Ano predstavte si, že hraje. Basketbal je krásna hra, a NBA 2K je sakra prepracovaná simulácia. Má svoje muchy, ale to nevadí.

    PS : To len v našich zaostalých republikách je všetko len o futbale a hokeji. Preto som úplne prestal pozerať televízii (šport), lebo najskor reportáže o futbale (trapoši - nedá sa na to ani pozerať), potom hokej, a potom frajer na záver (borec na konec). Hanba

    PS 2 : To nie je žiadna úroveň písať článok a nič o danej problematike nevedieť. Hanba
    • Rikam si presne to same. Co je tohle za clanek?

      Tady mate dve videa, basket od EA pry neni moc dobry a podle grafiky to tak asi bude. To basket od 2K je pry lepsi, ale kdyz na to koukam, grafika ma taky svoje slabsi chvile. A vubec, uz to chce nove konzole, aby ta grafika byla jako lepsi. Konec clanku a BTW nebyl vlastne zbytecny? Hrajete to vubec nekdo? Ja totiz ne.

      Opravdu bylo nutne pridavat podobne komenty, kdyz to Polacek nehraje? Neslo jen nahodit dve videa a ctenari, co ty na to, jak to vidis? Asi ne, vid?
  • To NBA od EA Sportu je podle videa na úrovni tak NBA 2K11.Jasná volba. *4*
  • Pro mě NBA 2K12 nejlepší sportovní hra minulého roku (fotbal sem nehrál), hokej sem uložil k ledu protože NBA 2K12 byla a je naprostá pecka a fakt těším na 2K13 jestli příjdou ještě s něčím novým ..... :)
    • Pethulla
      tak s novým... Kromě klasického vylepšení a přidání nových animací, zlepšení MyPlayer módu (kde doufám, že spoluhráči dostanou konečně do vínku nějakou inteligenci), tak hlavní novinkou má být změna ovládání - pohyb se má ovládat pravou páčkou, stejně jako střela. Zatím si tu změnu pochvalujou, tak jsem na to zvědavý.
    • Souhlasím hra si zaslouží 10/10. Jediný co ve hře chybí jsou národní týmy a nebo euro liga, která je blíž Evropanům. NHL toto taky má, tak proč ne basket.
      NBA 2K13 by měly být národní týmy. Tak se uvidí *3*
      • Pethulla
        tak o národních týmech slyším prvně a doufám teda že tam nebudou, stejně jako Euroliga. Přeci jen evropský a americký basket má svá specifika a i jiné pravidla. Ať tvůrci zůstanou jen u NBA, max můžou přidat nějaké dream týmy a budu naprosto spokojený.
        • USA výběry z 1992 a 2012

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit