Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Discord ...to je ta super platforma co nabízí přihlášení pod několika portály , ale v praxi se bez vlastního účtu nedokáže připojit ? Ok , tak jen z vesela do toho ..;/

    • Huh? Na Discord jsi vzdy vlastni ucet potreboval a nepamatuji si, ze by nabizeli nejake prihlaseni pres FB apod. Nepletes si to se sluzbou pro komentare pod clankem Disqus?

  • Tanatonaut

    No....budu třeba trapný, ale určitě pomůže, když se na instáči budou objevovat fotky holek z redakce, kočičky nebo holky s kočičkami. Jen nápad.😍

  • Hidden

    Uplne si nemyslim, ze socialni site jsou domenou jen mladsich rocniku, co jinak pak nemaji zajem a Games to jinak moc neprinese, ale je fakt ze ani ja netouzim sledovat socialni kanaly, protoze to jsou casto proste... kanaly. S tunou balastu. Ale pokud to pomuze zvetsit navstevnost Games a tim da redakci i vice prostredku na praci, proc ne. Za predpokladu, ze se nebude obsah tristit a misto novinek, co by mely byt tady na strance se budou rvat jen na FB a podobne, to je cesta do pekel. :)


    Edit: Melo byt v reakci na Tanatonauta.

    • ales.smutny

      Kdepak, všechen textový obsah bude tady, Discord je jen jiný prostředek komunikace a podpory komunity :) Dont worry :)

      • Hidden

        Skvele, pak nemam nejmensich namitek. :)

  • Tanatonaut

    Alžběta se správně snaží napojit offline Gamesy na svět sociálních sítí a přiblížit server mladším. Dostat ho do nového věku a vest to trochu víc do budoucna. Přeju ať se to povede. Ale upříme nevěřím, že standartní návštěvník bude mít zájem se zajímat hlouběji, než jenom přečíst si novinku a pryč. Jak kvůli netrendovým názorům, věku, vystupování a klasické výchově ( kterou díky bohu mají i ti mladší jako Šárka nebo Vašek )

    Mobilní hry redakci nezajímají. Fortnite taky ne. Místo toho raději nechají 100 hodin v tahové strategii z Napoleonské doby nebo tak něco. 😉

    No a my, kteří chodíme na FC nebo gamesplaye nemáme zájem sledovat Instagram nebo GamesTikTok  :- ), dávat někde laiky a odběry.

    Třeba se mýlím a discord bude mega populární. Kdo ví

    PS : Konečne je Alžběta pod křídly Gamesů, já jí tu na trvalo chtěl vidět už dlouhý roky zpět.


    • Tahovky (alespoň ty klasické) tu zajímají jenom Jirku, Vaška a Aleše. Z toho je hc hráč jenom Jirka. Se zbytkem v podstatě souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit