Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc

    Hra dokonala, remaster je totalna sracka. Nekupovat.

    • flash789

      Gocu, tobe uz taky zacina hrabat vid. A to jsi byval celkem rozumny.

      Ten remaster ja naprosto v pohode. Obvzlast na konzolich. Co to dneska s lidma je ze jsou tak nevdecni a s nicim nejsou spokojeny. A vis kam to povede, nakonec nebude nic, protoze kdo ma ten brekot porad poslouchat. Uz ted japonci odmitaji plno her na zapade vydat, kvuli cenzure a toxickym komunitam. Zpatky do 90 let kdy na zapade vysla jedna japonska hra z deseti. Proberte se.


      Vzdycky kdyz budes psat podobnou hovadinu jako ted tak si vzpomen jak v Evrope nevysli treba Xenogears, a jak jsi jen smutne koukal.

      • maros.goc

        Ja som v pohode stale, len nie som v ziadnom pripade fanusik polovicatych produktov, ktore nam velke spolocnosti hadzu ako stare kosti psom.

        Ja som PC hráč a teda FF8 Remaster posudzujem z pohľadu PC platformy. Ten remaster robili tri studia - Square Enix, Dotemu a Games Access, a toto je vysledok:

        - 15fps v bojoch / 30 fps mimo boja (nedotknuté parametre od roku 2000), nezmyselne a zbytocne zmeneny Squall, ktory v "remasteri" stratil povodny vyzor, nedotknuté polygónové scény (mapa sveta, bojové arény) z 2013 Steam verzie

        - rozblurované pozadia, na ktoré sa jednoducho nedá pozerať, pričom obyčajní moderi dokázali tie pozadia nádherne zremasterovať prostredníctvom AI technológie, len niekoľko vylepšených postáv a ich zbraní a bossov, dokonca neupdatli ani pozadie Triple Triad, ktoré je nedotknuté lowres ako pred rokmi

        - kopec bugov, od zmeny soundtracku PS1 kvality na MIDI (toto sa skutočne deje) až po nemožnosť hru vôbec zapnúť, dokonca neexistuje ani normálne QUIT tlačidlo, neexistuje full-controller support, hoci bol ohlasovaný, v neposlednom rade aj podlá cenzúra určitých častí hry

        Takže prosím, skutočne si stále myslíš, že ten remaster je stále v pohode? Ja určite nie, a fakt neviem kto si môže vôbec niečo také myslieť. Ak Square chce prinášať také remasteri aj naďalej, hoci aj tých hier, ktoré u nás nikdy nevyšli, tak nech si také hry nechajú.

        Ja keď platím za hru, tak chcem platiť za kvalitu, nie za odfláknutý produkt. Hodnotenie na Steame je v červených číslach a celkom zaslúžene.

        MIMOCHODOM: Xenogears je to najnudnejšie RPG od Square vôbec, hral som NTSC verziu. To iná vec je Chrono Cross, ktorý je jednoducho dokonalou nádherou pretavenou do hry.

        • flash789

          Myslím. Pozadí by předělat mohli ale to by pak hra nebyla za 500 korun. Fps pokud vím jsou na pevno zakódována v enginu hry. Předělat to by znamenalo dělat remake a ne remasteru. Vzhled postav je čistě subjektivní záležitost.

          Remaster je primárně určen na konzole kde ff8 nebyla. Je to v pohode.  

          Xenogears byl jen příklad, můžeš si to aplikovat na jakoukoliv hru co na západě nebo v evropě nevyšla.

        • omiklon

          Teda já to mám ohledně Xenogears vs Chrono Cross přesně naopak.. 😀

    • Jack1947

      Pokud je to graficky trochu lepší a lidái co nehráli starou verzi to třeba ocení. Je to furt REMASTER Nikoli REMAKE. Pčíjde mi že hodně lidí na to zapomíná.

      • maros.goc

        Ak je to len remaster, prečo zremakovali Squalla? Pretože ten nebol len zremasterovaný, ten bol celkovo prepracovaný, čiže remakovaný. Prečo teda?

        Nie toto nemal byť remake, ale toto ma zaroven aj na mile daleko od toho, aby sa to mohlo nazyvat remaster.

        • flash789

          FF  X je taky remaster a má grafiku hodně vylepšenou, včetně obličeji. Remake je začít od začátku, jiný engine a postupy, k tomu má ff8 daleko. 

  • flash789

    A cenzura nezminena. Proc? To uz jste v redakci tak priposrani z dnesni doby ze se bojite o tom napsat?

    https://vs1.artatolstatic.com/konzolista/1800/2019090300150740767.jpg

    Jinak doufam ze to je brane jako cheaty i dnes, tu poznamku ze ,,na konci devadesatych let by to mohlo byt povazovani za cheat,, moc nechapu. 

    • Jack1947

      To je jen na PS4 to se nepočítá 😛

      • flash789

        Je to vsude..

        • Derp_1337

          Bohužel jiný kraj, jiný mrav. V Japonsku je běžné vidět kalhotky nebo náznaky sexuální tématiky. Ale v západních zemích (USA!) jsou z toho doslova připosraní. USA doslova nesnáší jakýkoliv náznak sexuálních motivů a tak to je mnohem více perzekuováno než nějaké krvavé masakry ve filmech.


          Myslím, že nikdo nechce, ať nám amíci vnucují svou cenzuru, ale vydavatelům se nechce rozlišovat několik různých verzí a tak to většinou zcenzurujou pro všechny a dál to neřeší.

          • Zaho

            Záleží na velikosti trhu. Třeba Německý trh má vlastní přísnější cenzuru na násilí ale erotika se tam moc neřeší. Otázka je, zda do Německa na zcenzurování dorazí Americká nebo Japonská verze, ptotože amíci zase cenzurjí erotiku přísněji. Takže se může stát že Němec dostane totální odvar...

  • Jack1947

    To bych mohl zkusit když je to jednodušší.

  • jack

    Taneční cut-scéna z první části hry je absolutně dokonalá. Nikdy jsem to nedohral....

  • Maxianimal

    Šíleně jsem se na to těšil. 4:3 mi nevadí, ale to, že ani nešáhli na pozadí a teď to vynikne o to víc, když jsou postavy v "nové" grafice, je k smíchu. Skutečně tedy jediné vylepšení proti stávající verzi na Steamu je původní hudba, a ne ten midi paskvil.

    • maros.goc

      Najnovšie sa objavuje bug, že po naloadovaní hry sa ti môže spustiť pôvodný MIDI sountrack .:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit