Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra je hrozná blbost. Koupil jsem to za 2 litry!!! v JRC (drahý jak pra*e) Hrál jsem to asi 4 hodiny a včera to prodal. Příběh je tak pro 10ti letý kluky. Hratelnost nic moc. Pokouší se to kopírovat Forzu Horizon (stejnej svět, stodolní nálezy..), ale nemá na to ani trochu. Navíc mají nějakej Debil*í catch up systém, takže at jedete jak jedete (a na jakou obtížnost), vždy se vás min jeden závodník drží a třeba po 5ti minutovým závodě vás 3 vteřiny před cílem předjede (a to i když máte o řády lepší auto). Grafika aut a světa ujde, ale ty ksichty ve filmečkách, to už fakt byly lepší ty hraný. Já chci remaster Most Wanted - to by mohlo NFS ještě zachránit jinak už nikdy žádný nový NFS kupovat nebudu.
  • popravde este neviem ci to kupim, ale hratelnost v pohode je tam pribeh ale ked skonci co bude dalej ? no nvm nvm :D

    https://www.youtube.com/watch?v=yyB1tngQvHM
  • Jack1947
    Tohlůe si zahraju jen kvůli tomu že jsem zvědavej jaká blbost to je! *2*
  • skoda je, ze Driveclub dopadl tak jak dopadl, myslím, že po těch x update to byla fajn hra, dvojka by mohla být opravdu arkádový král, jenže Sony místo podpory studio zrušila, což je škoda...

    Navíc jde vidět, že tvůrci měli opravdu cit pro grafiku, ono stačí porovnat grafiku Driveclub tratí a pak těch tratí, co tvořilo to další studio i pro VR a to je pak už PS3 grafika, což vlastně opravdu nejde swichtovat z nádherné grafiky do té hrůzy.
  • Jak oni to vzdycky dokazou vymyslet trapny pribeh a jeste trapneji ho podat ? A proc jsem ve videu nevidel zadneho asiata/asiatku ? RASISTI !
  • Kinet1c
    Pre tych co NFS v sucasnosti tvoria, by bolo extremne tazke urobit nieco na sposob, povedzme nfs4 ci nfs hot pursuit 2 ci nfs 3 a pod, prip. nieco ako nfs porshe, ale nejaku inu znacku, mercedes, bmw, ferrari ci jaguar ci co ja viem :) skratka nieco bez tuningu, nieco kde mozes jazdit len so zakladnimi autami, bez nejakych modifikacii, podla mna by to bolo strasne super nieco take, hlavne policajtov pridat ked uz je to velmi nutne tak nejak ako tomu bolo v hot pursuit z 2002, prip. nfs 4, tzn aby otravovali len minimalne, nejaka ta honicka a pod. ok, ale nechcem neco ako most wanted style z 2005, prip. most wanted 2012. Pripadne urobit nieco ako nfs the run, len kusok ovela lepsie, lepsi pribeh, viac trati, aby clovek mal pocit, ze naozaj to kus trva sa dostat z bodu a do bodu b vzdialeneho, niekolko dni cesty :).
    Asi sa toho nedockam a budu sa snazit vydat za kazdu cenu velmi neoriginalnu hru, nech to stoji co to stoji. Niekto v kravate je velky fanusik humbuku a tak neni moznost vratit sa spet vcase prezret stare skvele tituly, co vlastne urobilo nfs znackou, ktoru snad pozna kazdy co ma rad auta a tak nezostava ine len dufat, ze snad sa ten hlupak co za tymito skvelymi napadmi stoji ocitne niekde mimo herneho priemyslu a pojde niekam do biznisu s hnojom ci neco take.
    • V zasade suhlas az na tie gramaticke chyby
  • tu licenci ma naštěstí Forza
  • Proč je ta hra tak „černá“?
  • Tak já nevim, jsem už asi fosil (a k tomu kryptofašista), ale neměla by se závodní hra, místo zbytečnejch kokotin, soustředit... já nevim... třeba na jízdní model? Nebo na obsah co se týče tratí a aut? A nebo vzato obecně - na závodění? Mně je totiž nějakej příběh v závodní hře fakt upíči, a řek bych, že v tom nejsem sám.
    • SalemCZ
      Jenže NFS se nesnaží konkurovat Forze, Grant Turismu, Dirtům atd. NFS byla vždycky arkada hlavně (krom Shiftů), takže jízdní model bych neřešil. A tak nějak k Need For Speed od Undergroundů nějaký přibližný příběh patří.

      Spíš mě štvali díly jako NFS: MW 2012, kde ti řekli tady máš všechny auta který chceš najdi si je a vezmi si je. Většinou k NFS patřilo to že auta dostaneš až se zlepšíš v žebříčku a to stejnak nemůžeš si koupit všechny.
      • No Forze... *1* Kámoš mi měsíce možná roky vyprávěl jaká je Forza super a že mám smůlu, že mám "jen" PC a nemůžu hrát takovou parádní závodní hru... no a je tu Forza 7... vyzkoušel jsem demo a strašně mě jízdní model zklamal a proč o tom mluvím? První co mě napadlo, že se to chce snad podobat NFS a projíždění zatáčkami "driftama" je něco strašnýho a nevím jestli to má být spíše simulátor, nebo arkáda... nebaví mě to totiž ať se na to dívám z pohledu hráče, co má rád simulaci závodů ani mě to nebaví, co rád hraje arkády, kde člověk může vypnout a prostě si užívat závodění. Třeba jsou starší díly lepší, nevím...
    • Ja si myslim, ze sam ses. Pac pokud u arkady cekas lepsi jizdni model, tak si z jiny planety.
      • Evidentně ne, je nás aspoň šest. Každopádně nikdo od NFS asi neočekává (a ani nechce) realistickou HC simulaci. Ale i arkádovej jízdní model snad může bejt zábavnej, i když je naprosto odtrženej od reality.
        • arkáda nemá byť odtrhnutá od reality, len má mať väčšiu toleranciu chýb, väčšiu volnosť v rámci fyziky atd, ale vždy ma byť zakotvena v realite
  • jindra.veliky
    ja doufal, ze dalsi nfs pojede v kolejich lonskyho dilu a nabidne vic tuningu, zavodu, mesto, proste rozdil jako mezi prvnimi Undegroundy a U2, vymakanejsi pokracovani. Ono to loni tak spatny nebylo...misto toho zase sklouzava tam, kde bylo...:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit