Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru jsem hrál a ne jednou *4* ,vždy zkouším kolik toho hra nabízí, napoprvé mě naprosto uhranula ale na konec, když se na ní tak zpětně podívám, asi si ji znova nezahraju, pokud nebudu mít tu správnou náladu. Pro někoho to dokonce může být hra typu "jednou a dost" a ani bych se nedivil, hra sice nabízí množství variant, jak si ji zahrát ale příběh je takový tuctový, prostě se stanete hrdinou, který musí porazit pokud možno nepřítele a uniknout ze stanice,a ať to udělá jakkoliv, konec je stejný. Zkoušel jsem hrát jen s "lidskýma" vlastnostma, pak jen s Typhon a nakonec obojí dohromady s menší pomocí... když to vezmu suma sumárum, nejvíc mě bavila kombinace obojího. Problém je ale ten, že máte neskutečně omezené neuromody... když bych měl hrát 100% podle pravidel, tak mě ta hra přestane během hodiny hraní bavit. Proč? Protože nenabízí dostatek neuromodů a munice je omezená taky neskutečně, a pak se po*er, když na tebe vylítne Nightmare a ty ho vlastně nemáš ani možnost sundat, protože není čím a kolem projít nejde. Co se týče výsledného hodnocení a pokud bych hru doporučil, tak za mě by měla 8/10 (+ skvělá grafika,dosti propracovaný stealth, různé obtížnosti pro vyřešení dané situace ; - neskutečná omezenost, dosti hloupí nepřátelé, náročnost některých nepředvídatelných situací (Nightmare)), a dotyčnému bych řekl, ať si jí zkusí zahrát, že já mám rozporuplné pocity, to je tak asi vše. *4*
  • Hra naprosto skvělá, na tohle jsem roky čekal, od dob SS2. Mám dotaz, kdo jste to už dohrál. Nyní jsem v Arboretu, půjde se ještě vrátit a hrát dřívější vedlejší úkoly, bez toho, abych se musel nyní vracet stejnou cestou, kterou jsem přišel? Díky
    • Ristoro
      Půjde :). A souhlasím, hraji po druhé, zase úplně jinak a je to fantastická hra.
      • diky!
  • schali
    Klobouk dolu pred autory. Je to zrejme nejlepsi mainstreamova hra za poslednich 5 let. Uzasna prace s game designem, atmosferou, hudbou-zvuky, rpg prvky. Na kazdym kroku je videt, ze je to promysleny, coz zaslouzi absolutorium. Trosku zamrzi grafika, na to, ze je to cry engine, chtelo to udelat fotorealisticky a bylo by to jeste brutalnejsi. Kazdopadne tohle je skutecna 10kova hra, protoze je v ni videt dotek dokonalosti, kdyz ne tahle, tak rozhodne nic jineho.
    PS: Takto bych si predstavoval hry na VR.
  • Tak jsem hru dohral. Podle steamu v ni mam 55h. A podle hry jsem nesplnil nekolik vedlejsich ukolu, na ktere jsem se chystal, ale hlavni pribeh me zaujal natolik, ze jsek se na ne vyprd. Libilo se mi, ze pribeh je konsistentni s tema audio logama, co ve hre jsou. Cely to na me dela dojem uzasne ziveho celku. Asi opravnene se tomu rika immersive simulation. Ke konci jsem si zacinal pripadat, jako docela drsnej geroj, kterej pripravi past a nalaka do ni vsechny phantomy a smeje se za rohem. A prislo vystrizliveni v podobe zvratu a opet jsem byl lovna zver. Pak jsem prisel na to, jak opet minimalisovat enemaky, a opet to bylo jen mezi mnou a phantomama. Ale zaroven bylo fajn divat se, jak military boti masi phanotmy a ja mam tak klid.
    Jak vsichni nadavaj na konec, me se libil. Prisel mi fajn, necekal jsem to a uzil jsem si to.
    Hra ma par technickych neduhu - fyzicke telo obcas nezafunguje a Morgan se nechyti a nevyleze. Ale jinak mi to prislo famozni, ze se tam rad vratim. I system savu mi prijde dobre vyreseny - quick load je posledni ulozeny save, ale nacist jde samozrejme libovolny za tim. No, ja uz to vlastne rozehral podruhe :) A tentokrate si budu hrat i s phanom neuromodama. Hra, bohuzel pro nektere, vyzaduje od hrace inteligenci a neni tak pro kazdeho. Pod peknym kabatkem se skryva docela specificka hra, ktera proste nesedne kazdemu. Ale lidi, co maji System Shock 1,2 nekolikrat dohrany. Co milujou Thiefa 1,2,3, The Dark Mod nebo Thievery. Kterym Bioshock prisel jako trapna strilecka, tihle lide budou Prey povazovat za opravdoveho duchovniho nastupce SS2.
  • Navic prey je i graficky smejd - samovolne prepiná textury do ohyzdnych fleků! Grafika vzdálenych i blizkých objektů a prostredi se chvilemi tedy vetsinou prepne do rozpitých fleků bez podrobností, treba bedna je flek o dvou barvách, atd. Obcas ukáže nerozpitou texturu, na to se nedá koukat..

    Mám vykonnou ATI a mimochodem pro ni je to optimalizováno a mám vsechny vlastnosti grafiky nastavene na maximum, a ATI to zvlada bez cukáni. V zádne jine hre se mi tohle neděje a hral jsem i perfetní Crysis 3 která ma stejný Cry engine a ta byla naprogramovana dobre! Je to chyba ve hře! Prey je grafický i herní SMEJD !!!!!
    • ATI nepovažuji za grafiku :D když to člověk porovná s Nvidíí tak ATIna je 100 let za opicema :D mám posranou GTX 745 (https://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-745-oem/specifications) a Prey jsem utáhl na max naprosto bez problémů, bez lagů a chybějících textur :D a mám porovnání s bratrem ten má ATInu a GTA V musí mít na minimum s rozlišení 1280*720 a já ji utáhnu na FHD s medium a to má novější grafiku, samozřejmě hraje taky roli procesor apod. (mám 3,6 GHz Intela i3, bratr AMD _nevím_ 3,1GHz) ale stejně já si nejnovější hry zahraju já a on ne...
    • Naprosto s Tebou souhlasím.
    • Nechtel by sis jeste dupnout nozickou?
    • zadna ati neni vykonna, vzdyt ta firma skoncila v roce 2006, proboha *1*
      • ATI prece je soucast AMD stale existuje! A ma jedny z nejlepsich grafik ktere neustale vyviji, rozhodne vykonnejsi nez Intel :) a taky nejuspornejsich na spotrebu energie. A tato hra je optimalizovana specialne pro ATI - to je pekna optimalizace. Cry engine je kvalitni a perfektne pracuje pod ATI to vim podle Crysis3.

        Tady to firma Rebelion zpackala a zmrsila i dobrej engine.. Na tuhle firmu si uz dam pozor, chyby ve hre i koupenem enginu. Hru jsem uz smazal, to se neda hrat, kravina, samej opruz.
        • Boze, ty jsi usmrkanej fracek...
    • Jack1947
      Holt cryengine to si nevybereš
  • Ta hra mně pohltila a to doslova, občas na ní nemám chuť, a když si vzpomenu jaká tam je atmosféra?! Tak si ji stejnak pustím a pařím do rána :D Je to fakt pecka, hra roku určitě ne, ale má to koule převeliké! :D
  • Black_Hand
    Mate v recenzi spatny link na metacritic http://www.metacritic.com/game/xbox-360/prey?ftag=MCD-06-10aaa1h . Vede na stare Prey, a navic na X360, i kdyz recenzovana verze je Windows. Spravne by melo byt http://www.metacritic.com/game/pc/prey?ftag=MCD-06-10aaa1h (za predpokladu, ze ftag je vas referal)
  • čo ja viem ak ste hráči čo mate 38 rokou a hraťe cez 20 rokou mi ta hra pripadá o níčom , Pri horror to je na smiech spíš Alien to je horror ,alebo Dead Space... Graficky strašné zastaralé , Hratelnosť dobrá , protivníci a postavy na smiech. Strašné bečko oproti prvému dielu slabota.
    • Hraji 19 let. Za me nejlepsi hra za poslednich par let. U me to zasrinilo i puvodni titul. Ten ve sve dobe byla super hra, ale mela svy mouchy. Tohle je preci jen vyspelejsi titul po vsech strankach. Hraji na nightmare a bez hudu (vrele doporucuji).
    • Widl_CZ
      Tak já hraju už přes 25 let (hrozný jak to letí) a po dlouhý době zase hra, která má hlavu a patu. Srovnávat to s původním Prey je zbytečný, jsou to pojetím úplně jiný hry.
      • Jack1947
        Mě se jenom moc nelíbí že to je až moc podobné scifi verzi posledních dvou Deus ale. je to zajímavé vidět že když se starší prvky sejdou - tak z toho i v dnešní době dokáže vzniknout celkem povedená hra.
    • Jack1947
      První díl nebyl žádná hitparáda. No není to střílečka... je to takovy Deus ex šmrncnutý HL/ SS takže hlavně pro nostalgiky - je tam taky celkem obtížnost. Liudi jako GGG to odsoudí.
  • Hral jsem demo, bylo cajk, avsak zaujala me i hudba a to jakoze vic, nez u vetsiny her a dneska se dozvim, ze ji slozil Mick Gordon. Zacina se tu rysovat hudebni buh pro videohry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit