Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bargud
    Přečteno, velká spokojenost *4*
    Opět jsem si rád přečetl téměř celý LEVEL (vyjma toho, co mě fakt nezajímá v recenzích a rubriky Tech) a oproti minulému číslu jsem byl rád zase za každé téma. A to i za ty, které mě třeba jinak nezajímají, ale od vás si vždy o daném tématu rád přečtu, zvlášť, když se to skvěle čte (např. hudební hry).
    To s takovým tématem "Kdo se bojí nesmí na mutanty" plně souhlasím s Jiřím Pavloským, hororové hry jsou pro mě taky o atmosféře, v žádném případě ne o lekačkách, které navíc čekám (neleknu se). Jestli se něčeho bojím, je to atmosféry.

    Recenze, které na webech nečtu (snad jen, když se chci podívat, jak hluboko v kanálu jsou české herní weby - a to nejen s recenzemi), tak od vás si je pořád rád přečtu. Ne proto, aby mi pomohly se rozhodnout, ale dobře se čtou a stopa profesionality jde znát.
    Takže zase čekat na další číslo.
  • Ten nápis battlefront estetiku obalky dost kazí
  • Ty obálky jsou prostě super! Hlavně prosím víc obrázků *9*
  • Graficky se mi ten nový Level vůbec nelíbí. Nedávno jsme s kamarádek vytáhly 10 let staré Levely, které byly mnohem hezčí. Ten nový vedle nich vypadá jako 30 let starý! Navíc každý článek má jen 1-2 fotky, pak je to čtení hrozně nudné a fotky musím hledat na netu... prostě třeba strana 10 - text a jedno foto, strana 12 - text a jedno foto, strana 13 - text a jedno foto...úrpstě nuda jako prase!. Levný papír s nezářivým tiskem to celé ještě víc kazí, skoro to vypadá jako by tam nebyly žádné barvy. Proč je to tak nudné, nezajímavě vypadající a vytištěné na hajzlpapíru?
  • To byvh si koupil jen kvuli tomu komentari Dana Vavry na Fallout 4
  • Thorar
    Trošku mě znervozňuje že mi ještě tohle číslo nedorazilo do schránky *8*
  • Dostal jsem zase cislo s Vavrou, kterej mi ukazal, ze bez ty stylizace do drsnyho hosika nema co nabidnout. Vcelku zkritizoval Fallout, ne moc, aby nemel ostudu ztrejme proto, ze to hral a zrejme se jim blizi datum vydani. Sranda. Od "nejlepsiho ceskyho" designera bych cekal super clanek, takovej pohled designu pod sukne. Nedostal jsem tentokrat nic. Zas jen kritiku na Fallout, tentokrat s tim, ze ten velkej svet je neudrzitelnej s pribehem a krom explorace nema co nabidnout. Tak stale doufam, ze dospeje slibu v Kingdom Come a tam to bude tak, jak sam vzdy krakoral. :-D Uz se tesim, jak oprasim anglinu a budu psat recenzi :-D

    Btw: Rybka jak neni dobrej na ostatni, recenze mival bozi. Snad nekdy zas tak dobryho a vtipnyho vypoti.

    Dik za super rok. Odhlaseno a sbohem.
    • btw2: bylo by super, kdyby misto spousty starych umrucenych kostlivcu dostali prostor lide, kteri pro ty hry ziji a neberou to jako praci. Tak jak to bylo kdysi - hraci hracum (ted je to "veterani pro mlade" Neni nad ozivly upiry co mi naserviruji nocni zradlo s nadsenim a chuti :-P
      • Inquisitor
        Děláš jako by jim bylo nejmíň šedesát. Pro tebe jsou málo nadšení, já jsem zase rád, že nejsou uvařený z každý blbiny a hodnotí to s odstupem daným zkušeností. Spíš veteráni pro veterány :) pro mladý jsou tady zase youtubeři, takže máme každý alternativu a to je dobře :)
        • Paulcz
          Nadšení je relativní, já bych rád kvalitní novinařinu a trošku tlačil náročnost, to jsou furt samé kecy a pohádky, že kdyby hra byla poctivá tak by to dneska nehrál a studio by nemohlo jet na Tahiti, ale to mě moc jako hráče nezajímá že jo :) A pak ty hrůzné recenze typu Rome 2 kde už nikdo není "odborník" na strategie a ten co to recenzuje se spokojí i s naprostým bullshitem.. škoda no :)
        • Šedesát jim není, ale většina tak píše. Jsem sice podobnej ročník jako Vávra, ale co si budu nalhávat. Level dnes prodává hlavně nostalgii a zhrzená srdce. A jako veterán (tak i tak) bych radši čet hráče (páč krom gamedevelopingu jím jsem hlavně). Ublížený výlevy fakt kupovat nemusím.
          • Inquisitor
            Dobrý, když to tak vidíš. Mně to tak nepřijde.
        • illy
          A já s tebou souhlasím.
      • *a vic nezavisle sceny!
  • illy
    Já už jsem fakt starší model, v podstatě archiv.... Level mě ale vždycky zaujme. A tím rozhodně nemyslím jen recenze (těch je na netu na každou hru 3 prdele), ale hlavně širokým záběrem o hrách, vývoji, autorech a historii vůbec. Jen tak dál do dalšího roku!
  • frag.ment
    Obálka dobrá, ale obsahově mi tohle číslo přijde dost slabé (kupuji pravidelně). Je jasný, že každému se líbí něco jiného, ale teď jsem výjimečně přeskočil snad polovinu stránek :-( Tuším, že si toho stará redakce vzala ne bedra moc a teď nestíhají ani jedno pořádně, což je škoda. Na TG teď píší pro mě neznámí autoři a Level už má taky sestupnou tendenci.
  • Obsahově i designově velmi kvalitní číslo a myslím že důstojné rozloučení s rokem 2015 *1* Takže jen tak dál kluci odvádíte skvělou práci a mimochodem ta obálka je boží *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit