Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoft? Ne díky, to stačí. Opravdu.
    Nejen, že zprznili tuhle hru. Jsem opravdu velkym fandou starejch 3DO HoMaM a MaM. Design potvor a všeho je otřesnej, Warcraftovskej, prostě komerčně vedenej pro širokou škálů "nerozmanitých lidí".. Napsal bych to hodně sprostě.. ale bohužel nemohu.. Z bety jsem odešel po dvou minutách, včetně loadingu. Stačilo vidět, jak to vypadá. Byl jsem v betě i pro tu online vtipnost. Jinak se to nazvat nedá. Karty? To samý.. už jen z těch nemrtvejch padam k zemi smíchy.
    To, že 3DO, mělo stejný potvory pro aktuální sérii Heroesů a Might and Magicků bylo super. Ale nevypadali jak kdyby je kreslil mentál. Ten design nemrtvejch atd.: Jako, to, že jsou napůl zelený a trčí z nich všude nějaký divný bodáky a řetezy? To je jako co? :D To je jako styl, nebo maj vypadat trapnovtipně? Možná pro prvňáky a druháky. Tohle není graficky hezký. Ani z jedný obludu nečiší taková ta "osobnost", natož strach to fakt potkat v noci. Prostě je to něco, co nějak vystylovali a nějak to vypadá a je to divný. Je to jen "něco". Nějaký jednotky. Ani mě nenapadá, na rozdíl od trojky, proč by rovna tahle sestava jednotek měla bojovat pospolu. Jasně, jelen a z hydry je rozštěpená žížala.
    Prostě vzali kultovně luxusní a legendární dospělou dobrou hru a totál jí zruinovali tak, že se prostě z toho její jméno už nikdy nevzpamatuje, protože má podělanou sérii. Ale Ubisoft není nadšeně herní firma. Je to komečně nadšená firma. Prachy, prachy, prachy. A kdo je nejvíc přínosem? Děti a blbý hráči do manga blbostí atd, takže spousty barviček. Aby se to uchytilo na východě.
    Ale třebas.. teď jsem si chtěl zahrát F2P hru Ghost Recon online.
    V čem spočívá F2P? Pro přístup na svůj vlastní profil, do obchodu, kamkoliv. Vlastně pro dělání jakýchkoliv základních věcí ve hře, než je nastavení zvuku a grafiky si musíte pořídit Infinity Pack.
    V čem spočívá? 10 Euro.
    Tak dobrá, chtěl jsem zkusit hru, příhlásil jsem se do Lobby, jednou po dvaceti minutách a ničeho, jsem to zkusil ještě jednou 17 minut a odinstalace.
    Tohle opravdu nepochopim.
    • už jsi to tady psal, každopadne bych doporučoval radši napsat smysluplnej post na oficialni fora, možna te tam i nekdo podpori a mam pocit že vyvojari to i čtou a nemaji komunitu na haku...
      ješte mužeš zkusit legends of eisenwald, to ma realistickou stylizaci
    • Ubisoftu nemůžu príjít na jméno.
      Zprznění série Heroes a jejich přístup ke hrám si beru nějak osobně.
      Kdekoliv je podepsanej Ubisoft, kdyby našel zlatej grál a psal o tom článek, nezájem.
      Zvysoka na něj plivu a bohužel i na sérii her na kterej jsem vyrůstal a pamatuju si úplně všechno, Hrdiny, jména, jejich primární schopnosti, kouzla. Kolik maj všichni HP, kolik co kde... Názvy a vzhledy map. Náhodný setkání, kde se k Vám přidá banda golemů a kde brání artefakt schovaný obludy, kde je jaká dračí utopie.
      Pamatuju si z Heroes 3 úplně všechno.
      Ubisoft je fakt mor. A že těch her co mam fakt rád není moc. :(
  • Me staci videt obrazek s trapnym zoomem na infantilne obtloustle postavicky a mam chut tak maximalne oprasit netopiry z 3ky WOG co mi lezi na disku, VIVAT krasne stare 2d *3*
  • je to sice velika zabava ale v sedmičce stačí dotahnou valečne stroje na mistrovskou uroven a mate vyhráno; kouzla 4. urovne pak smetou celou protivnikovu hlavní armádu na dva tahy. Je to sice zabavne ale nejsem si jistej jestli to neni trochu OP.

    jinak souhlas, beta mela bugu až až, doufam že to poladí, hlavne čekání na AI.
    • p.s.
      ješte se mi líbilo jak hrdina rychle leveloval, snad to v ramci balancu nezpomali
  • Radsej by som prijal priklon k 4 dielu. Predsa len uz Vtka mala byt priklon k 3 dielu, 6tka detto a sice hry dobre ale uz mierne zatuchnute ako nekromancerova kobka. Predsa len IV diel priniesol do serie trosku sviezeho vetriku a ozvlastnil hratelnost.
    • Ale no, hral si vobec 6tku? Lebo ta nebola absolutne priklon k 3,4 alebo 5 a je to asi najhorsi diel co sa tyka mechanik, balansu a tym padom hratelnosti...
      • ja si ted zkusil nainstalovat znova šestku ale uz mne to nechytlo, hlavne mne vadi jak tam hrdina leveluje pomalu a že tam nejsou ultimatni kouzla jako tady v bete; nejsou tam ani valečne jednotky, boj je osekany...
  • Sakryš, jak tu sedmičku mohli takhle doje*at?
    Hraju jenom hotseat s přáteli už od trojky a co mě zabíjí je nekonečné táhnutí AIčka...
    Zvuky a animace kouzel by zasloužili pořádnej patch, je to hnus.
    Pokud tyhle tři podstatný věci dotuní, tak se bude jednat o parádní pařbu, nicméně zatím bohužel lehce nadprůměr, což je velká škoda.
  • nevim no....mám na HDD asi 15 let HOMAM III a HOMAM IV - jednou za rok, když je venku hnusně a zima, tak se občas po letech přihodí, že dáme "dlouhej kouř" a s klukama zavzpomínáme na mládí. Nicméně jsme nikdy za posledních 15 let nedohrály ani jeden scénář :-D - nebyl čas a hlavně vůbec chuť sedět u toho 4,5 dní ( mapa XL,XXL ).

    Každopádně děkuji vývojářům, že tahle hra vznikla. V době kdy jsme byli špunti, nebo na základce, tak jsme u toho seděli stovky hodin. Královská zábava a vzpomínky. Další díl si už ale nekoupím, stačí III a IV díl ------zbytek byl už jen 100% recyklace a nastavování omáčky (pro starší ročníky, kteří byli u release dayů původních dílů ) chápu, že mladší hráče uhranul V,VI,VII díl. Když na ty dnešní hry koukám, jsem rád, že jsem zažil příchod na scénu Half Lifu, System Shocku, Ultim, Deus Exe atd.....buď jsem zestárl a neumim dnešní hry náležitě ocenit, nebo ty dnešní hry jsou čím dál hloupější a nezáživné.
    • a čím byla trojka tak vyjímečná?
      • V první řadě svět; Erathie, Enroth a Jadame jsou prostě stokrát hezčí, stylovější, na lore bohatější, smysluplnější a originálnější, než cokoliv, co přišlo po tom nesmyslu s "koncem světa". V druhé překrásná a nadčasová grafika a dokonalá hudba a nakonec i dokonale vypilovaná hratelnost a vyváženost (jasný, deset tisíc kostlivců je deset tisíc kostlivců, Conflux je Conflux ale stejně).

        A pak samozřejmě příběh a celkově "pocit" z hraní. Ale to je věc subjektivní :)
        • Ashan má taky krásné fantasy lore s bohy v podobě draků, Elrath, Asha, Sheog...mě se Ashan příjde hezčí než Erathie..
        • no ale mohl bys jít vic do detailu? v čem to bylo lepší v hratelnosti
          • Bez na GOG, vyplazni $10 a zkus to sam. Osobne si taky myslim ze 3ka byla ze vsech dilu nejlepsi. A ano, na tom GOGu ji mam taky :-)
    • K té poslední větě: Řek bych, že je to určitě věkem ale je pravda že jsou hry čím dál hloupější.
  • Troška sa bojím toho, že keď predĺžili túto poslednú betu, tak tam je ešte veľa vecí na optimalizovanie a doladovanie.
    • samozrejme, že je ono ľudia po zahraní tej bety aj spisovali petíciu za odloženie hry, lebo hra padala, mala obrovské nároky na ramku a veľké mapy boli nehrateľné, mne padala hra pri každom treťom načítavaní boja a z veľkosťou mapy sa mi predlžovali loadingy a nakoniec som betu vzdal, keď sa mi pri takmer celej odkrytej mape po ďalšom páde načítala uložená hra 45 minút a hneď pri ďalšom boji znova padla. tak som si povedal, že toto nie.
      • Sr_Lobo
        Hmm tak to je teda slusna prace, snat to nesesadi batmana z optimalizacniho trunu.
        • tak Ubisoft sa asi nechce z prvenstvom rozlúčiť tak ľahko, celý rok na tom pracovali aby ho vybojovali a potom príde nejaký batman a ich o to okradol to teda nie *16*
      • to co popisujes to je pre-alfa max. a ne beta proboha, to myslej fakt vazne?
  • tomocz
    Zkusil jsem a ke koupi mě to rozhodně nepřesvědčilo a to miluju H3 a užil jsem si pětky i šestky... ale tohle prostě... nebylo zábavný. Nevím proč, ale něco tomu zkrátka chybělo. A koneckonců ani ten návrat ke trojkám v tom moc nevidím - kdyžtak mi, prosím, prozraďte, kde bych ho mohl najít.
  • Děsí mě optimalizace, dá se hrát tak maximálně proti dvěma protivníkům, s dalšími už je to mezi tahy přestávka na kafe. O nějaké jejich inteligenci se navíc nedá vůbec mluvit, i na těžkou obtížnost prakticky nezabírali doly, takže je to spíš nuda, protože chybí jakákoli výzva. Jsem docela skeptický, že s tím něco kloudnýho za ten zbývající čas do vydání ještě udělají (ostatně už by to měli mít vylisovaný na discích, takže maximálně přes day-one patch). A to říkám jako fanda série vlastnící všechny díly od jedničky...
  • Ilusiveman
    jsem hroznej a mezi lidma prokletej. mam nejradeji čtvrtý, ale zadneho rebornu se asi nedockam. :D
    • BoB.2
      ano
    • A já zase pětku, takže mě by fanoušci třetího dílu ukamenovali raději než tebe.
      • Päťka (po oboch datadiskoch) ma tiež veľmi bavila. A na fanúšikov sa vyprdni, snáď ti nebude nejaký truľko z internetu hovoriť, čo sa ti má páčiť a čo nie.
    • Veskoslav
      První věc, co mi vadí u 4. je pohled na bojiště, druhý mizerná AI, která je oproti III. dílu naprosto tragická a v neposlední řadě smrtelní hrdinové. Takže člověk první, co udělal, sundal hrdinu.
      • Bojiště bylo trochu neštastně řešený, nicméně hrdina šel ochránit. AI bych až tak nezatracoval, po několika hodinách hraní, kdy souboje vypadaly už lehce podobně jsem zapínal automatický hraní a popravdě jsem se nestačil divit, že táhne takřka stejně, jako já (kouzla, atd..)
    • Krescz
      že? ten soundtrack byl prostě epický
      • ale to bylo bohuzel vse co se tyce toho dilu....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit