Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

    Až tak se Lukášovi zalíbila hra.

    • Derp_1337

      Předpokládám, že jsi to nehrál, protože by jsi jinak souhlasil, že to je fakt velmi dobrá hra =)

      • Veskoslav
        Tak jestli je to jako jejich předchozí tituly, tak je to interaktivní film a není to hra.
        • Derp_1337

          Typický troll, hru nehrál, pravděpodobně ani nehrál předchozí díly, ale přesto vydává rozsudky, protože on tomu rozumí "nejlíp".

          Haters gonna hate.

          Kdyby jsi hrál Detroit, tak by jsi zjistil, že je to vynikající adventura.


          Prostě na rovinu řekni, že si nemůžeš dovolit koupit konzoli a kompenzuješ si to tím, že nadáváš na každou lepší konzolovku, aby ses cítil lépe.

          • Veskoslav

            Tak jelikož jsem hrál jak Beyond: Two Souls (k té jsem se dostal až díky předplatnému PS+), tak třeba Heavy Rain, tak pokud je Detroit ve stejném stylu, stále trvám na tom, že to není hra. Jenom klikací interaktivní film, kdy občas člověk drží páčku, aby šel rovně.


            Mimochodem Derpe, to že máš IQ o něco vyšší jak Jack, to jsi jenom dokázal poslední větou. PS4 Pro v Monster Hunter: World edici už mám doma nějaký ten pátek. Ale pššt, nikomu to neříkej, možná pak budeš moci psát bláboly jaké píšeš. Nebo se ti zhroutí tvoje argumentační blbosti. Třeba teď zkouším Bloodborne kvůli atmosféry světa Lovecrafa. Moc mi to nejde, ale to se podá. 

            • Derp_1337

              Veskoslave, z toho, co píšeš, spíš vyplívá, že jsi nikdy neviděl pořádný interaktivní film, když usuzuješ, že Detroit:BH je interaktivní film. Je to adventura.

              Adventury mají určité prvky společné s interkativní filmy, ale jinak to jsou dost odlišné žánry. Lidé, co hráli/viděli tyto 2 žánry, by neměli mít problém je rozpoznat... proto jsem předpokládal, že jsi to nehrál a vůbec s tím nemáš zkušenosti.


              Uznávám, že třeba Heavy Rain neměl do interkativního filmu moc daleko, ale Detroit:BH je docela někde jinde. To, že lidé říkají, že to je "podobné" Heavy Rain a Beyond:TS neznamená, že to je "stejné". Ta hra má mnohem blíž k čistým adventurám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit