Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fallon
    Na tom kedy výjde mi až tak nezíde. Skôr sa bojím aby sa Sony nezachovalo rovnako ako v prípade PSP a nezarezalo hneď na mieste staré PS3. Rád by som si ešte zahral Tales of Xillia 2 alebo Kingdom Hearts 2 HD ale ak tú konzolu hneď pošlú k ľadu ,tak neviem.
  • ani se nedivim ceska republika je na urovni severni korei, aby to tu vůbec bylo dostupne.Vubec bych se nedivil kdyby ne:-DD no nic jizda do zahranici me nemine
  • Rhulad
    Jediný kdo brzdí vývoj her jsou jedinci, co platí za produkty typu Skyrim, ME apod. rádoby dobré hry.
    • Pilgrim66
      They see me trollin', they hatin'
      • Jack1947
        Trollin, trollin so much...
    • Zapomels dodat tvuj oblibeny Dishonored *1*
      • Rhulad
        Nebudu vyjmenovávat všechny hry co si zaslouží hodnocení "odpad" to bylo zbytečně moc slov. Mass Effect a Skyrim jsou vhodné příklady her pro blbečky *3*
        • V tom případě víš hovn. co je dobrý!
        • Se Skyrimem celkem souhlasím, ale Mass Effect? To snad nemyslíš vážně... Možná 3. díl nikdy se žádnou "legendou" nestane, ale hrál si aspoň 1. díl? Jedno z nejlepších akčních RPG, i ten největší kritik musí uznat, že něco do sebe tahle hra a vůbec celé univerzum má.
          • Ma propracovane univerzum, ale to je tak vse co ma. Jako hra opravdu nestoji za vetsi pozornost a ma pravdu.
            • Rhulad
              Zdravim Jacku můj milý pubošku o onasisto. Jsi v tom správném věku, kdy s tebou cloumají hormony, proto píšeš jako imbecil bez diakritiky a užívaní anglických slov do vět považuješ za něco, co z tebe děla výjimečně přemoudřelého jedince. Bohužel se můj drahý příteli pleteš. Jestli si myslíš, že mě nějak rozčilí kritika od infantila jako ty, tak se pleteš. Takže přestaň svoje moudra házet do větřáku a jdi raději hrát tvoje oblíbené telenovely. S pozdravem a s přáním krásného dne tvůj dobrý přítel Rhulad.
            • Jack1947
              Kaslete na nej, jen se zbytecne neuspesne snazi flambovat, to ze mu to vubec nejde a dela jen hloupejsiho nez je /( je jeho vec) . Pry ze Slabo duche jedince, to by ses mily rhulade mnel zamyslet sam, ME si ocividne vubec nehral ta pomyslna zachrana vesmiru je az na , konci.
              Failed a velkej... pokud jde o vkus ano muzes mnej si jiny, tady mito ale spise pripada ze se snazis vnucovat svoje nazory na hry, ktere jeste navic nejsou psychicky uplne na miste. Tak se mej a hraj si hry pro experty a silne duchem lidi jako jsi ty sam *3* .
          • Rhulad
            Mass Effect je typicky produkt pro blbečky... ano hrál jsem jednučku a 3/4 dvojky čili jsem si obrázek udělal. Patetická TPS s rozhovory na úrovni venezuelské telenovely a hratelnosti jdi dopředu a střílej.
            • Rhulad
              Tak se pochlub Ristorante. Co posloucháš kromě Míšy Davida?
            • Ristoro
              Metal :). Díky za tvůj čas. Loučím se.
            • Jack1947
              To mne, mrzi protoze, ja se snazil a ted si to precte nekdo a stejnak to bylo spise urcene pro tebe.
              (Nebo se jen snazis obchazet tema, zkouset urazet - v kostce proste mi vysvetli jake hry jsou, u tebe hodnotne a nemusi tect ani krev- jednoducha otazka, na odpoved... i kdyz tak jinak uz ji myslim ze tusim... takze mlceni souhlas ( a jsme doma, konecne) Nostalgik az to boli, pak te chapu tu tvoji nevrazivost vuci modernim hram a jeste jeden , hezky pekny muj citat anglicky jak jinak, But baby, you cant stop a progress , even if you want so much, gl hf and have great , dreary day. *3*
            • Rhulad
              Já vždycinky myslel, že hračí AC jsou popově naladěni. Jelikož hrozný herní vkus si žádá patřičně i nevkusný hudební styl. Jinak já ten, který má vkus na hry poslouchá i kvalitní hudbu jako příklad uvedu power metal na vzestupu http://www.youtube.com/watch?v=PhiSgXz_l20 PS. Jacku promiň. Snažil jsem se to přečíst, ale nakonec jsem tvoji hatmatilku nerozluštil.
            • Ristoro
              Asi sis myslel, jak mě nevytočíš, že si budeš brát do huby AC. Řeknu ti, že od tebe mi to je absolutně jedno, protože vím, že tvůj herní vkus, je jako vkus lidí co poslouchají Michala Davida. Takže hraj si ty svoje hova*iny, ale nepiš pořád takové kraviny.
            • Jack1947
              Neboj se to budu, nechapu jak muzes psat o veku, kdyz ti je (aspon podle profilu stejne.) Jinak to ze pisu bez diakritiky je jen moje vec, zase tu budeme vytahovat to, ze treba nekdo pise a neni v tom psani tolik dobrej, ty ocividne si stejnej jako tech par procent. Vytahujes verejne hry, ktere si jen zbezne proletl ani te nebavily a davas naopak ty svoje moudra, ja to tady jeste s tebou budu resit. To mi nevadi, obcas si rad takhle zachatuju ze srandy, (pro info to hazeni do onanistu a pubescentu ci co prehlidnu), a taky dokazi vyjit jeste nakou tu dobu slusne. Fakt nechapu tebe a ostatni jedince ( naruseni, to nikdo vedet nemohl) nechapu pak tedy co ty povazujes za dobre hrya celkove vsechno, kdyz tu vikdim od tebe na jedny z nej her jen negace... Boring... btw o tech anglickejch vyrazech tak co je pouzivam nejsem sam, treba trosku anglictinu znam no. Nemusime diskuzi uzavirat, muzeme ji rozebehnout ( drive nebo pozdeji stejne tohle vlakno bude smazane tak ci onak) tudis proc ne, rozved svuj problem , mne zajima , celkem ... taky mnej hezky den *3*

              ME serie jedna z mala her (hlavne 2dil) ve kterym opravdu slo o to vyvolat lidske emoce a to se povedlo , tudiz bez poradneho argumentu, neberu a clovek co to hral to nema rad, nebo proste nevim Necha to v hracvi sram na dusi, kdyz zemrou (oblibeni byt jen herni pratele- protoze se mu je nepovedlo zachranit a to s psychikou , dela sve- stejne jako "Spec ops-Line zit a nechat zemrit¸¸ co Double agent (zabit ci nikoliv?) nebo Blacklist usetri/zabit, proto bych kdyz treba pobouris hodne lidi, rozvinul debatu a pomohl vyresit jadro problemu, jestli jsi hater/ nebo troll nebo co si, (v ramci slusnosti samozrejmne) Be cool down. PS: ty reakce je hezke ze lze reagovat, jenze kdyz nekdo neco napiose a reaguje na dotycneho , muze reagovat na nekoho jineho a ten se tereba muze citit ublizen, tudiz mohli by jste ( opravit aby se dalo reagovat na posledni 3 prispevky aby v tom nebyl zbytecny gulas.) Jen navrh, doufam ze mily Rhulad odpovi co ho tizi a co on povazuje za vrchol, herni tvorby, mne to totiz zajima (vazne *3* ).
            • Rhulad
              Jasně já chápu,že pro slaboduché jedince není nic lepšího než zachraňovat vesmír a přitom střílet z pistolky a ještě dokonce vyklátit stejné pohlaví, ale bohužel pro normální jedince zdravého ducha je to očistec. PS. Ristoro víš co ještě ultimátní sra*ka? AC série .)
            • Jack1947
              Trollovat se musi umet, ty to neumis, bohuzel tak radsi klid a jdi nekam jinam.
              A na ME paradni serii mne a ostatnim fanouskum nesahej, jeste abys tu trousil sproste slovicka na toto tema pfuj pfuj. *10* *10* *10*
            • Rhulad
              Že mám jiný vkus na danou věc ze mě přece neděla debila nebo ano?
            • Ristoro
              Za to já tady vídám takového debila každý den :).
            • Rhulad
              prý vynikají příběh a hratelnost :D.... tak průhledný trolling jsem dlouho neviděl.
            • Ristoro
              Ty ses musel jeb*out do hlavy jinak to nevidím. Pochopím SKYRIM. Ale ME? Vynikající příběh, skvělé dialogy, parádní hratelnost, skvělé postavy. Jediná nevýhoda je trochu zastaralá grafika, ale to se u takových her moc neřeší.
  • Jen aby bylo jasno pro všechny "rádoby" znalce a házeče špíny na výkon nových konzolí, kteří tu zas vedou vášnivé debaty...

    Herní konzole v novém stylu nejsou ničím jiným, než hodně upraveným počítačem. I když obsahují jeden hybridní čip, mohou nabídnout mnohem lepší grafiku a výkon, než dražší obecná počítačová sestava.

    V případě Xboxu One má celý SoC čip, který obsahuje procesor i grafiku k dispozici 8 GB paměti DDR3 s propustností 68 GB/s. V případě klasického počítače budete rádi, pokud se dostanete na 15 GB/s.

    Mnohem větší datový tok nebrzdí systém a umožní vývojářům větší možnosti při OPTIMALIZACI scény. Čip v XO má ale k dispozici ještě jednu mezipaměť ESRAM s kapacitou pouze 32 MB, která ale nabízí propustnost 102 GB/s. V kombinované formě lze tak dosáhnout propustnosti až 170 GB/s. "


    Tohle je prostě holý fakt, není to výkon, ale OPTIMALIZACE, díky které budou next gen hry vypadat na konzole pár let lépe než na současné počítačové sestavy. Ať si říká kdo chce co chce, nemáte žádný proti-argument, který by tohle vyvrátil.
    • Ja tomu sice zas az tak moc nerozumim, ale pri nastupu soucasne generace tam tehdy ten vykon opravdu byl a stejne ty hry meli po vizualni strance naskok nad PC snad jen par mesicu. A u teto next-gen uz neni ani ten vykon, takze by clovek rekl, ze se konzole tak akorat dotahnou vykonove na PC.
    • no lepe vypadat nebudou, ale prinejmensim zas konzole chvili nebudou brzdit vyvoj
    • Vykon toho APU od AMD je jednodusse zmeritelny a pevne dany. To ze je vykonnejsi nez drazsi sestava je blabol.
      DDR3 1866 Mhz ma podle prvniho benchmarku co jsem nasel v normalnim PC propustnost 24GB/s takze "budete radi za 15" je taky blabol.

      Davat dohromady zjevny nesmysly zaroven s kydama o "radoby" znalectvi je prinejmensim usmevne.

      Takze nez neco zase placnes tak to nastuduj poradne. *3*
      • Blábol to není. Pokud sis nevšiml, já zdůrazňoval hlavně O-P-T-I-M-A-L-I-Z-A-C-I! Díky optimalizovaní her na jeden a tentýž hardware a díky vývojářům, kteří budou optimalizovat hry primárně a hlavně na míru AMD grafikám je prostě více než jasné, že mám pravdu a Vy PCčkáři to nepříznáte i kdyby jste to viděli na živo... Tipuju tak max 3 roky, ale i přesto po tenhle čas budou hrám vévodit konzole. To je můj názor. Tečka.
        • Diky necemu co nikdo z nas nevidel mas pravdu? Tak to je kvalitni argument. *15* Ty se muzes akorat tak domnivat to je vsechno, jestli vis co to znamena.
          Btw: vsechny ty dema na naky ty vystave jely na PC, a byl z toho docela povyk. Takze se nebojim ze by kompy nejak zaostavaly. A 3 roky uz vubec ne.
          • Není to argument, ale můj názor. Však uvidíme pár měsíců po launchi, kdo měl pravdu. Jo a na E3 jely dema na PC sestavách pouze od Xboxu.
            • No on taky xb1 a ps4 bude temer totozna konzole. Nevim presne rozdil vykonu gpu ale vic jak 30-50% to nebude. Tzn to nehraje roli.
      • A navic, ty mluvis o propustnosti pameti konzoli, tam je spolecna ram i vram, proto musi mit propustnost. U PC je to zvlast. I kdybych chtel do RAM nahravat celou hru co ma 12 giga tak mi to bude trvat pul vteriny. Coz se samozrejme nestane, omezi me cteni z BD, HDD, atd. takze bottleneck je jinde.
        Vram u PC pak ma propustnost treba 192GB (gtx760) takze nijak nezaostava.
    • v tom případě očekávám minimálne 2560x1600 rozlišení s 32x csaa vyhlazováním a super hires texturami
  • Jooooo kluci a holky, jen do sebe, ukazte kdo ma vetsiho pindika a ci pidnik toho vic dokaze...ehm teda vlastne ci konzole/pc je lepsi.
    Nektere prispevky tady jsou fakt k placi, ale vlastne je to i celkem zabavne cist *1* .
    Nikdy sem tyhle zaryte fanousky nechapal a ani asi nepochopim.
    Kdyz budu chti hrat na konzoli, tak si ji poridim, kdyz budu chtit hrat na PC, tak si ho poridim a TED SE Z TOHO ASI PULKA FANBOYu POSESOUVA, ALE CLOVEK SI MUZE PORIDIT OBOJE. To je pecka co?
    • hadat se jestli PC/konzole je lepsi to je jako se hadat jestli je lepsi japonska motorka nebo jakakoliv stihacka proste kazde ma svoje, ale sebelepsi motorka se nemuze nikdy rovnat gripenu *1*
      • Tilwaen
        Dost nešťastné přirovnání.
  • Ristoro
    Tady to zase perlí. Pořád se najdou debilové, co budou házet špínu na PC nebo na konzole. Já jsem čistý PCčkář, ale nikdy jsem neodsuzoval konzole. Některým se na tom hraje prostě lépe, vycházejí tam kvalitní tituly, které na PC nejsou(God of War, Last of us, Uncharted). Na druhou stranu PC má lepší grafiku, lépe se na něm hrajou FPS(podle většiny lidí) a strategie. Ale nikdy nebudu odsuzovat lidi co hrají na konzolích. Obojí má výhody i nevýhody. Tak už to zkuste překousnout.
    • tohle tu bylo vzdy. sam jsem taky perlil v dobe Amigy (ale ta na stare kolena zastani potrebovala, chudera moje milovana :)
      je to o koplexech, ktere se ve spolecnosti vytvari. mnoho lidi se cejti nedostacujici takovi jaci jsou. tak se schovavaj za neco. ja jsem tohle, nebo ja patrim sem.. je to vsude. otazka ega a osobnosti. fajn ze si to tu zminil.
    • nehažeme špínu na konzole jako kus hw ale na to že konzole a konzolisti zpusobili upadek her
      • konzole brzdí vývoj her celkově ? Ano, to je pravda. Na druhou stranu, bez konzolí by díky pirátění možná ani už nebylo co pirátit, protože by sotva vycházely nové hry. Prodej pc her není úplně zanedbatelný, ale pořád je to jen malý podíl.
        • je to blbost lidi jsou za zabavu ochotny utratit urcitej obos penez jestli je utrati na konzoli nebo PC je jedno zalezi jen na tom kdo je presvedci aby tady ci tam utratili!
          • Jack1947
            Jen kdyz chteji, a nejsou hloupy a chteji si zahrat ano daji obnos a neni li zo uz po letech, nadsvetlo jasne?
    • Ristoro, bydlis ve vedlejsim bloku! To jsem ja Marekas s bloku 2e!!! Co placas ? Vzdyt mas doma jenom stary PS1 ! Co tu lzes ??? Muzes t vysvjetlit? Sorry za CZ, bydlim v Cechach kratce. Nechapu, furt se tu vtiras na Tiscali ! O ci jde ? Mamčin vtiralek *12*
      • Ristoro
        Můžu vědět co to je? Máš vynikající pravopis a v životě jsem o tobě neslyšel. A když napíšu svůj názor, tak se vtírám? To se tu potom vtírají všichni aktivní uživatelé. Běž si lehnout, ráno budeš mít kocovinu.
        • Jack1947
          Uvedl si to na pravou miru, a to ze te tady nekdo odsuzuje za vtirani, je bud failtrol nebo proste jen nepochopeny tomas, neverici - tak uz to tady holt byva. S tim se neda nic delat.
    • patolizac skurwenej *11*
    • Presne tak som PChrac ale mam doma aj Xbox360, Gameboy, PSP.
      Takze od kazdeho daco :D Ale proste najviac mi sedi PC a z Xboxu pouzivam obcas ovladac ked hram hru kde si uzijem vybracie :)
      Vsetko ma daco do seba a chapem tych co radsej Playstation, Xbox... a nie PC.
      Sme kazdy iny, niekomu sa paci baculka, niekomu blondinka... :D
      Ale proste...

      ...je to take ludske...
      Nenavist medzi veriacimy ineho nabozenstva.
      Taktiez aj to ze len moja politicka strana je ta dobra :D
      Ludia su raz taky, ked uz nic ine aspon riadne Hate na tych ktorym sa paci daco ine.
      • beres nejake drogy ? Ci se vtiras pokazde ?
        • Tilwaen
          Bereš nějaké drogy, že pro Tebe znamená souhlas bez sebemenšího flatteringu k předchozí reakci vtírání?
    • Protože to jsou malé děti.
      Ty mají tendence se vytahovat tím, co zrovna mají (co jim zrovna koupili rodiče) a nadávat na to, co zrovna mají ostatní. Připadají si tak lepší, než ti ostatní. Naprosto nesmyslně, pochopitelně. Až na pár výjimek z toho většinou za pár let vyrostou. Ty výjimky pak stejně prudí dále v diskuzích třeba o mobilech - jak si někdo může koupit mobil, který nemají oni - nebo diskuzích o autech - takovou šunku, jak to někdo může chtít - a tak dále.
    • Tohle někteří jedinci nikdy nepochopí, dokud se jim z hlavy nevymaže ten blud, podle něhož se domnívaj, že konzole mohou za brždění vývoje her.
  • Next gen znamená, že se zase narodila nová generace ze které se budou tahat peníze za každou jednotlivou mapku nebo tričko do hry?
    • nectgen prece znamena ty NEXTGEN SOCIÁLNÍ FUNKCE *1* *1*
    • Hele Láďo , kolik stoji fet v Brne ?
    • nene, znamena to, ze tam bude vychazet nova generace her, ktery budou lepsi nez kdy pred tim.
      • Tak teď nevím kdo z nás napsal větší blábol
        • tak vzhledem k tomu, ze PS3 nabizi lepsi herni zazitek nez PC. A vzhledem k tomu, ze PS4 bude asi lepsi nez PS3, tak myslim, ze v tomto pripade plati asociativni zakon, podle ktereho budou hry na PS4 llogicky taky lepsi nez na PC
          • Ze vraj ked si bol maly, tak ta matka trepala po hlave zeleznou tycou, je to pravda ? *7*
          • samozrejme misto asociativni melo byt tranzitivni :-) whatever :-)
          • Aha, konečně se našel důkaz proč je Toilet simulator 2013 lepší než Transport Tycoon - vyšel totiž na novější stroj!
  • Uklízečka v Sony to omylem nahodila na FB a fanboys hned pořádaj orgie :D ASI pro ně znamená 200% potvrzení.
  • sipecka
    Naprosto bahenní diskuze toho nejnižšího intelektu.
    • Tak to je fajn, ze ty zde nechybis, bez tve bozske pritomnosti by to nebylo ono.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit