Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andrewz
    Ty gigahertzy a terabyty jsou sice hezké, ale k čemu to je, když Killzone 4 běží bez efektivního antialiasingu a jen 30 fps namísto 60?
  • risa2000
    Díky za odkaz, ten článek na gamasutře je hodně výživný. Mě třeba zaujalo to, jak zdůvodňuje, proč použili sdílenou paměť, nebo jak plánovali, že časem se hodně výpočtů ve hrách přesune na grafické karty, které nebudou "jen" vykreslovat grafiku, ale počítat zvuk, fyziku, AI, atd.
  • life28
    systém čiastočného stiahnutia dát využíva naplno Blizzard a je to super. Mohli by s tým začať aj ostatní vývojári, ak to bude funkcia PS4 pri každom kúpenom titule, nemám nič proti
    • Problémem je, že u dnešní spousty her bys tu hru, než se Ti stáhne, mezitím dohrál. :D
  • Caincz
    Kolikrát během rozhovoru řekl Mark Cerny "božíčku"? :D Na next gen se těšim, už je to třeba jako sůl, to jsem zvědav, s čím se vytasí chlapci z MS. Ale PS4 se pro mě zatím jeví jako jasná koupě.
    • Redneck
      Jo, tak to souhlasim. Kdybych byl graphic whore, tak tu "trojku" radsi už ani nezapínam. A nejenom grafika je už stará. Celý je to nějaký takový až moc zastaralý. S moderníma PC se to nedá srovnávat. Rozhodně nejsem nějakej hater konzolí, ale už je na čase přijít s něčim lepšim.

      Nejblbější je, že všechny hry, který jsem nestih se mi časem (za pár let) ani už nebude chtít hrát. 2D hry z NESu atd. se daj hrát i teď, ale když jsem zkoušel nějaký hry z PS2 anebo i starší kousky z PS3, tak jsem nad tim ohrnoval zobák a hned jsem to zas vypnul.
      3D hry stárnou neskutečně rychle. Co mi dřív připadalo jako pěkně plynulý ovládání a hustá, detailní grafika mi teď připadá jako hlavní charakter po obrně ve hře s rozplizlýma texturama.

      Taky pevně doufam, že ta 4 přinese i něco víc, než jen větší, hezčí a detailnější...
      Jeden muj kámoš vždycky kritizuje hry, že veškerou atmosféru strhává debilní AI a má pravdu. Kdy se ve střílečkách zbavíme pravidelně vykukujících terč...ermm nepřátel? Kdy půjde v survival hrách přelézt ten "Mount Everest" ve formě tří převrácenejch aut? Kdy začnou stráže ve stealth hrách reagovat na mizející kámoše?
      Ani nevim, jestli jsem kdy hrál hru, kde jsem se nezarazil o umělou překážku v cestě dál. Dost se snažim vzít si z těch her a příběhů jen to dobrý, ale kolikrát to fakt nejde.
      • sice s tebou vesměs souhlasím, akorát tvrdit, že bys PS 3 ani nezapnul? :) já na PS 3 krom novinek nyní dokupuji legendární kolekce starých her předělaných do HD (God of war, Ico & shadow of the collossus)a bavím se líp než třeba na PC u nového Crysis nebo Bioshocku :)
        • Přesně tak. Mam dlouhej seznam co sem na PS3 nestih a vždycky když nemam co hrát, tak něco z toho koupim. A je mi jedno jestli je ta hra z roku 2012 nebo 2007.
  • Jsem asi jediný, komu ty dlouhé instalace her na HDD vůbec nevadí :D. Já mám času dost :D. Ale toto je velmi zajímavá novinka :). A rozhodně ku prospěchu :).
  • God-of-War
    At uz sou vanoce *14*
    • No ledaže by sis kupoval PS4 z USA či Japonska, do Evropy dorazí stopro později.
      • God-of-War
        Prej ne:))). Stihnou zasobovat i Evropu;). Ja mam stejne uz davno predobjednano, takze se na mne dostane hned.
        • byla by ostuda kdyby nestihali ten jiz dnes zastaraly HW dodavat v dostatecnem mnozstvi dnes je toho na skladech hafo aspon se toho zbavi a X86 tedy PC platforma s toho nakonec bude tezit nejvic *1*
          • Zda se mi, ze se v hardware moc nevyznas :-).
  • Janun
    No to už se dost podobá pc :-) Hry se v podstate budou instalovat na disk. Mno to na druhou stranu to neni spatny napad a mohli by to podobne zkusit na pc, protože některé hry se instalují otravně dlouho.
    • Tak na PS3 se u vsech vetsich a zajimavejsich her taky instaluje dost hodne dat na disk, treba i 10GB. A na XBOXu u mnoha her pokud chce clovek full detaily tak taky, i kdyz je tam myslim podminka, ze kazda hra musi jet i na xboxu bez hard disku, ale uz neni receno v jake podobe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit