txt

napsat komentář

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
Píšete jako anonym, chcete se přihlásit?

diskuze (98 příspěvků)

  • Exit (anonym)
    3 se líbí, 12 se nelíbí

    Napsat, ze ses o PUBG dozvedel diky H1Z1 a pritom nezminit ARMU III, ze ktere to cele vzniklo je ubohost! *16* *16* *16*

    13.2.2018
  • Derp (anonym)
    2 se líbí

    když už používate acronym, tak ho aspoň uveďte ve správném tvaru: ARMA III

    Jinak článek je recenze, není to žádný rozhovor s vývojářem, který vysvětluje, jak hra vznikla.
    Long story short: nobody cares!

    15.2.2018
  • Rejsek tiscali.cz
    3 se líbí

    Jak je to tam s reportovanim/banovanim? Videl jsem spoustu videi, kde ubreceni, ovsem ferove zabiti, hraci vyhrozovali reportem a banem. Proveruje se to nejak?

    13.2.2018
  • LV426 tiscali.cz
    14 se líbí, 4 se nelíbí

    500+ tisíc zabanovaných lidí už je v té hře ,asi tak ... statisticky to vychází co pustíš hru, to cheater ... žůžo hrát něco takového ..

    13.2.2018
  • tru (skrytý)
    11 se líbí, 3 se nelíbí

    presne nechapu kdo tohle muze hrat leda cheater *11*

    13.2.2018
  • to urcite (anonym)
    2 se líbí, 2 se nelíbí

    Jasný - pěkná statistika, génie. Předpokládám, že jsi hru vůbec nehrál, protože bys to jinak netvrdil - tohle už je takový evergreen. Mam nahráno asi 450 hodin a potkal jsem cheatera 2x.

    14.2.2018
  • LV426 tiscali.cz
    2 se líbí

    Tak ty čísla jsou oficiální přímo od vývojářů, přes půl milionů zabanovaných lidí, to je prostě fakt, tak otevři oči.

    14.2.2018
  • to urcite (anonym)
    1 se líbí, 3 se nelíbí

    Otevři oči? Mě by zajímala spíš ta dedukce z toho, že půl milionu zabanovaných cheaterů = kolik cheaterů potkáš ve hře a závěr o tom, že je to "žůžo". To číslo o ničem takovém vypovídat prostě nemůže a stejně jako každý, koho znám a kdo tu hru hraje, tvrdím, že cheatery nepotkávám. Nemluvě o tom, že na tom dále pracují. Mně vadí, když tu někdo dissuje hru, kterou evidentně nikdy nehrál, a používá k tomu nějaký absurdní vzorce. V CSku jsem potkal xkrát více cheaterů, a to je hra, kde to skutečně vadí. V pubg tě to, že potkáš jednou za 2 měsíce cheatera vážně nenaštve, pokud vůbec budeš mít takovou smůlu, že ho potkáš. Tenhle "problém" řeší jen lidi, co tu hru nehrají ;).

    15.2.2018
  • facepalm (skrytý)
    2 se líbí

    Az tu hru nebudes vsem cpat, tak ti ju nebude nikdo "dissovat" *3*

    15.2.2018
  • kuRe (anonym)
    5 se líbí

    Já mám nahráno jen 200 hodin a cheatera potkávám každou 3. hru :) Týpek, který střílí do vzduchu a zabíjí lidi na druhém konci mapy je tam běžná záležitost.

    16.2.2018
  • Rejsek tiscali.cz
    4 se líbí

    Já myslel spíš to, abych kvůli nějakému takovému salty blbečkovi nedostal bezdůvodně banána.

    13.2.2018
  • Davidoff (anonym)
    16 se líbí, 5 se nelíbí

    9/10 tak to jo. To bude mít Kingdom Come 11/10 a přitom taková blbost, no raději juknu na metacritichs a hlee 50% Děkuji nechci.

    13.2.2018
  • Kim (anonym)
    14 se líbí, 3 se nelíbí

    Hral jsem. Nic noveho. GrafiKa, fyzika atd. Na urovni 8 roku stare hry. Pockam si az to udela Dice poradne.

    13.2.2018
  • pepa (anonym)
    3 se líbí, 12 se nelíbí

    je to nejlepsi hra na svete lepsi neni ani nebude

    13.2.2018
  • Nychrom (anonym)
    9 se líbí

    kolik ti je, 10-12 let?

    13.2.2018
  • WhySoSad tiscali.cz
    4 se líbí, 3 se nelíbí

    Hned jak jsem přečetl první odstavec, tak jsem věděl že to psal můj soujmenovec Venca. Skvělá recenze a soucítím s tebou, čím jsi kuřátku blíž, tím je na něj větší chuť.

    13.2.2018
  • Otar (anonym)
    16 se líbí, 3 se nelíbí

    9/10? haha. technická stránka hry je na pěst, minimum herního obsahu, jen zábavný styl hry. autor recenze akorát napsal jak si pěkně zapařil, ale recenzi na hru nenapsal.

    13.2.2018
  • Bravotango (anonym)
    2 se líbí, 6 se nelíbí

    *1* hochu tak ty sis vlastně odpověděl .... "jak si pěkně zapařil" - PUBG hraju asi 3. týden...normálně nekupuju hry za 500,- +, ale určitě těch peněz nelituju. Technicky a co se tyče bugů je určitě co dohánět, cheatery jsem snad ještě nepotkal, ale pokaždý když si tu hru postím a zahraju, tak můžu říct, že "jsem si dobře zapařil", což se nedá říct o ostatních AAA titulech za 1100,- a výše, který za poslední 2 roky vyšly, z kterých tady ejakulujete. Recenzi není nutné ani psát. Dala by se shrnout do 3 slov - adrenalin, zábava, odreagování. Nic víc od hry nečekám.

    13.2.2018
  • Otar (anonym)
    6 se líbí, 3 se nelíbí

    ano, já si u toho taky rád zapařím, ale nedal bych tomu 9/10 protože modely, fyzika a hlavně optimalizace hru posouvají na úroveň alfy. koncept je zajímavej hlavně tím, že přináší kompetetivní PvP i lidem, který jsou lamy protože matchmaking je tady dost šílenej a občas si zastřílí i jelito. oproti třeba CS kdy vždycky hraješ proti vyrovanému týmu a pokud ho porazíš, dá ti to za "odměnu" silnejšího soupeře čímž se ti hra ztíží a stane se méně zábavnou. na druhou stranu v pubg si užiješ pocit falešného skillu a zábavy protože stačí být afk a plazit se na zemi a pokaždé budeš mezi posledními přežívšími - a hlavně na tom se zakládá ten pocit, že si dobře zapaříš :) jako hra v tomto stavu max 6/10

    13.2.2018
  • vor (anonym)
    1 se líbí, 1 se nelíbí

    Ty jsi nevidel CS a PU ani z vlaku, tak co tu hazis rozumy ? Jakyho za odmenu silnejsiho soupere ? Jaky afk plazeni po zemi, kdyz se neustale zmensuje mapa ? Prober se z ty diskoteky...

    13.2.2018
  • Otar (anonym)
    1 se líbí

    jasně, pár stovek hodin v každé z těch her nahráno mám. v CS je problém, že winrate budeš mít vždycky 45-55%, což není to pravý zábavný popařeni. v pubg je zábava větší protože každej si tam někoho zastřelí a skončí bez problému patnáctej ikdyž bude celou hru pasivní a bude jen ležet na zemi.

    13.2.2018
  • Otar (anonym)
    3 se líbí, 1 se nelíbí

    ....takže ano, zapařís si dobře, kvůli dobrému nápadu, ale technicky je hra v alfě a obsahově na úrovni Bulánků.

    13.2.2018
  • x (anonym)
    8 se líbí, 7 se nelíbí

    Tyhle hry se hrajou pro adrenalin, takze kdo nehral a plive, at jde do kopru *5*

    13.2.2018
  • Duncan66 (anonym)
    1 se líbí, 6 se nelíbí

    Jaky adrenalin? Vzdyt 99% herni naplne je behani po mape a hledani lepsi vyzbroje a 1% hry je akcni stileni a kryti. Nekdy to strileni je 0,1% hry a je konec. Osobne by me vazne zajimalo, co na tom lidi tak bavi hrat, kdyz z 99% je to singleplayer chozeni po nezive mape, pokud nehrajete ve dvou az ctyrech, potom je to 99% herni naplne chozeni po nezive mape.

    13.2.2018
  • Honza (anonym)
    19 se líbí, 13 se nelíbí

    Nejsmutnější na tom všem je, že spousta lidí to hraje jen a pouze proto, že to je "IN". A co, že je na téhle hře tak výjimečného? Nějak jsem to z celé té recenze nepochopil.....

    13.2.2018
  • Kelmain (anonym)
    7 se líbí, 7 se nelíbí

    Nevěřím tomu, že by u toho lidi trávili tolik času dobrovolně a nudili se je pro to, že je to "IN". Každopádně na papíře to opravdu není nic výjmečného. Velice jednoduchá hra. Jestli chceš přijít na to, co na tom tolik lidí tolik baví, musíš si to prostě zahrát. Každopádně to není hra pro každého, určitě je spousta lidí, které to prostě bavit nebude.

    13.2.2018
  • Grand (anonym)
    20 se líbí, 10 se nelíbí

    9/10 ? To snad ne. *4*
    Az vyjde Tarkov ocekavam minimalne 20/10.

    13.2.2018
  • Náhodný kolemjdoucí (anonym)
    2 se líbí, 15 se nelíbí

    A to jako proč?

    13.2.2018