Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • masterrace.games.cz
  • A Masterrace BULÍ a BULÍ a BULÍ ... *1* *1* *1*
    • Jakožto hrdý člen masterrace místo bulení jen nevěřícně kroutím hlavou nad tím, jak moc jsou v dnešních dobách vydavatelé drzí. Jakožto masterrace je mi totiž Batman u zadele.
      • přesně masterrace jen nevěřícně mávla rukou nad jednou nepovedenou hrou a dále nezájem na hraní je toho opravdu hodně a vybrat co budu dnes hrát... to konzolerace nezná tam se modlí za každou hru bez batmana by skoro neměli co hrát teď no ale to oni nepochopí nadhled masterrace oni jsou rádi za 30fps a rozlišení z dob digitálního pravěku DVD
        • Tebe taky miluju! Hoši, my jsme MASTERRACE!!! A máme nadhled, chápete, NADHLED!!!
          • troll detected
      • Já tě miluju, vole!
    • Já myslim že bulí hlavně autoři Batmana, kterým tímto průšvihem každý den utíkají miliony.. a dobře jim tak
  • Inak som hrozne rad, ze tu ako zazraty sectorak najdem tolko spriaznenych dusi. Mali by sme sa spojit a urobit ceskoslovensky odboj proti konzolam. Treba vycistit trh tohto zla a nastolit PC cistotu a kvalitu! Bez konzoli by bol svet krajsi.
    • Konzoly nikto neodstrani, rozhodujuce je co nadiktuje trh a na tom budu nepochybne este peknych par rokov generovat zisk konzoly ci to zazitok s hry kazi alebo nie.
      • Cim som teda myslel to, ze zazitok s hier bude este peknych par rokov pokazeny.
        • Diky za lajky, moc to pre mna znamena.
      • Konzole byly, jsou a budou, protože je to hení zařízení a zábava. To je teprve diktát.
    • Zaryty sectorak, tak to vysvetluje vela. A ako vidim je cas zacat pouzivat iny nick, kludne si ho nechaj, ja mam dostatocnu mozgovu kapacitu na vymyslenie ineho.
      • Myslis tu mozgovu kapacitu, ktorou si vymyslel hnisavcov fake? Tak vela stastia, ty nas genius.
    • V čem by byl lepší ? To by mě teda zajímalo :)
      • Vsetky hry by boli nejakym sposobom lepsie a bezali na 60 fps. To je to hlavne. Konzoly su pre socialkarov a ovce, ktore sa chcu len zabavit. Taky poriadny master PCckar sa najprv musi potrapit nakupom draheho hw, instalaciou, nastavovanim, instalovanim cracku a nie len kupit a zapnut. To akceptuju len socky.
        • Takže PC fanboy :) Mám obojí, používám obojí a It mě živí. Koupit hardware, proklikat instalaci a nastavit tři slidery v menu u mě teda není žádnej master skills. Jak u PC, tak u konzolí prostě koupíš, klikneš a hraješ, moc rozdílu tam teda aktuálně (hlavně díky Steamu) nevidím. Že zmiňuješ crack mi akorát ukazuje, proč vývojáři na PC kašlou, protože to je platforma pro zloděje.. A ano, tím že používám obojí vím, že každý se hodí pro něco trochu jinýho.. Takže vlastně argument moc neexistuje, jde jen o prosazování si svého písečku.. :)

          Ale hlavně pořád nechápu, proč jsou teda konzole zlo a jak můžou za rozjebanej build Batmana..
          • Tady nekdo v appleshopu vnucuje iphony technicky negramotnym jedincum a hned si mysli ze je odbornik prez "IT"-
  • Hraju to na PC na několik let staré sestavě a hra běží naprosto bez problémů a bez škubání (detaily na max, kromě Nvidia kokotin). Věci, které by se daly vylepšit tam určitě jsou, ale vůbec to není tak špatná hra, jak se všude píše, a to již v současném stavu.
    • Pokud ti to bezi a nepada, nevypadaj textury a odemknes si 60 FPS tak to urcite neni uplne zla hra. Pokud mas ale problemy jako vetsina lidi tak to proste hrat nejde.
  • Další smutná oběť konzolového moru, z konzolí a Ruska nikdy nic dobrého nic nepřišlo
    • jaj, obvykle bych takhle přísný ke krabičkám nebyl (vždy byly a budou podřadnější, ostatně jsou to PeCka pod TV s omezenou funkčností), nicméně tenhle komentář sedí jako pěst na oko *1*

      A k PC verzi BAK se radši vyjadřovat nebudu. Krásný rozdíl přístupu vývojářů k PC můžeme naleznout třeba u nového Zaklínače.
      • a neni chyba spis v tom, ze hrajete na menecene platforme ? na platforme, ktera nema presnou specifikaci a spatne se na ni cili a optimalizuje ? na platforme, kde jednomu to jede 120fps na max a druhym 10 fps na minimalni nataveni ?
        neni lepsi zvolit platrofmu, ktera jede vsem stejne, vyvojari presne vi co si muzou dovolit a co dokazou vyzdimat? kde to mesic sony testuje nez to pusti vubec do prodeje ? neni tedy spis chyba v tobe a ve volbe, ze chces sice hrat na PC, ale delas, ze vsechny problemy ktere PC ma a bude mit neexistuji?
        • Pan_Klobouk
          ad "neni lepsi zvolit platrofmu, ktera jede vsem stejne, vyvojari presne vi co si muzou dovolit a co dokazou vyzdimat?" - vyvojari presne vi co si muzou dovolit a co dokazou vyzdimat, to je asi rec o tech vylazenych konzolovych hrach, co jedou v 20FPS a kdyz nahodou narazis na hru s filmovosti, tak v 25FPS? :)

          Taky na konzolich miluju jak si s tim tvurci vyhraji a vse testuji, treba "Sony jak mesic testuje nez to pusti vubec do prodeje", aby pak za pul roku, po deseti updatech a posilenych serverech, konecne fungoval Driveclub?

          Ale i MS je peclivy, at jsem fer, rada XONE her a i tech exkluzivnich, dosahuje 25FPS a drobneho trhani, co mame vsichni tak radi. Inu tohle jsou ty vyhody, kdyz se tvori na jasne urceny HW, vis co si muzes dovolit, zdimes vykon az za roh... takze to pak vsem bezi naprosto stejne, stejne BLBE. :)
        • Ne, není A na méněcenné platformě to zatím bohužel hrají všichni, protože port na tu lepší ( PC) takto pokáleli a hra byla stažena z prodeje (resp. nechali to po*rat od někoho jiného, ale pro hráče je to ve výsledku totéž). Rozhodně to není ale chyba hráčů, že si koupili rozbitý produkt, ale autorů hry. Někdo holt dá přednost kvalitě, já třeba hry ve 30fps hrát nemohu, protože v tom vidím to sekání, nedávno jsem rozehrál Zaklínače 3, pořád si říkám "sakra, proč se to pořád tak divně seká" a pak jsem si všimnul, že je v nastavení "30 fps lock" vypnul jsem a jelo to krásně. Pokud autoři věnují testování PC verze naschvál méně než té podřadné pro lůzu, nezaslouží si nic než nadávky, opovržení, házení schnilé zeleniny a hlavy mrtvých zvířat na zápraží.
          • A hlavně mě neberte vážně, jsem jenom blbej troll.
      • Je naprosto logické, že nejvíce budu investovat tam, kde jsou největší zisky a nulové pirátství - PS4 a Xbox One. PC je vzhledem k pirátství na druhé koleji. I když paradoxně Batman má denuvo a prolomit hned tak nepůjde.
  • XorxoxTalarius
    Kdyz nekdo stavi zisk nad kvalitu produktu ktery prodava, pak to dopadne takto ...
    Bohuzel se s tim da bojovat jenom tim ze clovek nebude predobjednavat a nebude kupovat hned jak hra vyjde. Dokud si tohle neuvedomi vetsina hracu tak se nic nezmeni.
    A musim souhlasit s Panem_Kloboukem ze pokud hra bude na houby a vetsina lidi si udela refund, tak to paradoxne nepomuze ale celou situaci zhorsi, jelikoz lidi co o tomhle rozhoduji opravdu ziji mimo realitu.
  • Batmana pokládám za hovadinu. Každé studio, které upřednostňuje konzole jsou pro mě odpad.
    • Vojta_Ilavsky
      Tady nejde o Rocksteady, ale o Warner Bros. Neházel bych to na vývojáře.
  • No všichni nadávali na Rockstar, jak mu trvá vydání PC verze GTA V ale když to vyšlo, tak až na problém s uživatelským účtem Windows, kdy házel nějakou chybu RSC, tak ta hra nemá vážnější problémy. To Warner to musí vydat za každou cenu, navzdory několikanásobnému odložení, které už mohlo napovědět, že tam není vše úplně ok a ani po fiasku s Arkam Origins (nevím jestli na konverzi dělalo stejné studio jako na Knight), se nepoučili. U Ubi to tak nějak všichni čekáme, na to konto není Unity až takové zklamání ale Batman, který se před X lety vynořil jako blesk z čistého nebe, kdy už nikdo nedoufal, že lze udělat zábavnou hru podle filmové předlohy a oni to nechají dojít do takového stavu? P.S.: Vycházím z toho, co čtu, hru nemám, věřím že to někomu běží ale je to prostě průšvih...
    • No Rockstar aspoň vydal produkt, který tu svoji cenu plně obhájil, že?
    • Lukyz
      Co si pamatuji, tak na Rockstar nadávalo jen "pár" lidí a to hlavně kvůli tomu, že chtěli na PC platformu dost vysokou cenu, tuším někde mezi 1400 - 1600Kč za port dva roky staré hry.

      Jinak tohle WB opravdu podělali, ale na Origins dělalo studio WBGames Montréal, ale na BAK dělali Rocksteady, oba porty pak dělalo Iron Galaxy Studios.. Arkham Origins mělo spíše chyby co se týče hratelnosti, ale po technické stránce ho dle mého názoru zvládli na jedničku.

      A rozhodně nejde o sérii podle filmové předlohy...
      • Jazz
        Kde si prosim tě přišel na to, že AO port udělali WB Games?
        Makali na tom Iron Galaxy, stejně jako na Knightovi.
        • Lukyz
          Chybička opravena. Hlavně klídek *3*
          • Hm, nevím, co se týká GTA, zaregistroval jsem jen nespokojenost s odkladem vydání, o ceně nic moc nevím. Ale netvrdím, že to nemůže být pravda

            Ohledně "prznitelů" PC portu už jsi byl opraven, ve WB jsou buď úplný ignoranti, že svěří práci na vrcholném titulu série, studiu, které se s předchozím dílem moc nevytáhlo, nebo je jim PC scéna u zádele. Ohledně chyb v AO, byly i po technické stránce, sám jsem zakusil, když se mi ani po reinstalaci, smazání dat ze Steam Cloudu a opětovném průchodu kampaní v několika různých obtížnostech, neodemkl Challenge režim "darkest night" viz třeba https://www.youtube.com/watch?v=nGY1cejxofw ke kterému někdo z WB utrousil, že už je to stará hra (vydáno 2013, řeší se ještě letos) a že už se soustředí na další tituly a opravovat to nebudou *16*

            A to s tou filmovou předlohou jsem myslel tak, že to byla první hra po delší době, co obsahovala tématiku, která nemá původ ve hrách (což Batman s komiksy, seriály, knihami a filmy je) a byla zábavná. Jako protipól si zkus třeba Avatar The Game, to je případ jen vyvaření slavné značky. Tak jsem to myslel *3*
      • Vojta_Ilavsky
        Přitom Iron Galaxy je kvalitní outsourcingové studio, já ho mám teda zapsaný kvůli Killer Instinct Season Two.
  • ...klasická games tragifraška...masterrace píše jeden koment za druhým, že je to nah@vno - lebo konzole a aj keby to bolo ok, tak to nestojí ani za zahratie - lebo konzole...tak prečo nad tým všetci plačete??? :DDD Jedno treba masterrace nechať - dokáže zabaviť...
    • del0
      Díky. Od krále šašků je to kompliment.
  • Možná by byl dobrej tah dát všem kdo má originální klíč na PC i klíč na jednu z konzolí dle vlastního výběru. Zachovali by tvář, hrát by si mohl svoje utracený peníze už teď a třeba by to u někoho i rozhodlo, že si nějakou tu konzoli nakonec koupí.
    BTW já myslel že už to spravili. No tak to je masakr.
    • Nespravili ale az v nadchazejicim patchi konecne pridaji moznost odemknout FPS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit