Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať si kdo chce říká na Paradox, že z nás chtějí jen vytahat peníze a neustále DLC kde si z nás chtějí udělat dojnou krávu, ale! Projel jsem tu hru snad 5x a pokaždé to bylo jiné a stále zábavně! Ta hra se tak změnila od verze 1.0 že musím žasnout! Tolik let udržovaná, aktualizovaná a neustále se rozvíjející hra, kam se na to hrabou ostatní hry? Připomíná mi to hodně Homeworld a jeho "duchovního nástupce" Sins of solar Empire neustále mě překvapuje jaké novinky přidávají a doslova mi teče slina nad tím až to budu zase hrát znovu a zkoušet co vše nabídne.

    I ta huba na sestavě 5.1 se doslova člověk nechává unášet hudbou jako v Homewroldu. Je to nádhera.

    Za ty peníze, jediná hra od Paradox kterou si tak vydržuji a rád si připatím! Jen na steamu nahrano přes 500 hodin! A věřím že i za 10 let si Stelaris moc rád zahraji. Největší kouzlo vidím v tom že to není typická tahovka jako endles space, galactic civilization apod. Čím dál tím víc se to podobá dobré simulaci, mnoho z vás mi tu vytkne mouchy, ano má to ještě mouchy! Ale kolik her je tak dlouho po vydání udržováno? Těším se na přidání formací v boji apod ale vždyt máme ještě mnoho let a snad za tu dobu vyjedou další DLC a patche:-)

  • red.eagle.792197
    Láka ma to kupit si tu hru ale neznášam ak mam nejaku hru nekompletnu.. Stava sa občas aspon na vianoce že ma ta hra nejake vyraznejšie zlavy na svoje DLC ?
    • Bobrkola

      Jj mívají pravidelně 50% slevy na všechna DLC, jen na poslední 1-2 je sleva 30% ;). Nicméně není pravda, že hra není kompletní. Je, jenom v nových DLC je většinou nový obsah (megastavby, nová třída lodí, ...) Jen v Distatnt Stars přidali více eventů do hry a v Syntetic Dawn přidali rasu robotů, což ovlivní i start/midd game.

      • i s 50% je to masakr. Hlavně v případě CK2, tady toho zatím ještě není "tolik", ale i tak je to i v "akci" raketa, podobně jako Cities Skyline. Nicméně je fakt, že hra je to hodně dobrá, jen kdyby šli i pod těch 50%, případně to začali prodávat v nějaké kolekci. Základ ti dají skoro zadarmo a pak z tebe sedřou kůži na DLC i těch starých.

      • *Smazat* - zásek na stránce a postlo se to 2x

  • Bobrkola

    Jenom bych ještě rád doplnil, že součástí spuštění nového DLC je i kompletní předělání celého systému povrchu planet a obyvatel, který se změní i lidem co si poslední DLC nekoupí :). Podle toho jak to autoři popisují, tak se bude jednat zatím o největší změnu v mechanikách hry :).

    • Děkuji nechci. Jejich posledním "vylepšením" ve formě odsttranění dvou ze tří forem cestování a ponecháním té nejvíc stupidní ve verzi 2.0 pro mne tu hru zabili.

      • no a? Tak si nastav verzi 2.0 - dá se to kdykoliv přepnout na jakoukoliv verzi před tím. Kéž by to šlo i ve World of tanks :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit