Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně ani tak nevadí ta DLC, jako to, že patche dost často mění základní mechaniky hry a to ne vždy k lepšímu. Stellaris, bez jediného DLC, je nyní úplně jiná hra než ta, kterou jsem si koupil.

    A jediná možnost, jak zůstat u verze, která se mi líbí je beta verze na Steamu a tam vybrat, jakou chci. Díky tomu mi ale nebudou fungovat oblíbené MODy.

    Možná to zní divně, že si na něco takového stěžuji, ale mně to prostě vadí. Pokud chci kompletně předělat mechaniky, tak to vydám jako druhý díl.

  • Houdini

    No robiť dotazník na ich stránke kde sa pohybujú prevažne fanúšikovia o niečom, čo je pre nových hráčov je ehm... A súhlasím, že je to už po funuse. Keby tie dlcčka aspoň vydávali v 2-3 balíčkoch. Niktoré sú fajn, ale niektoré sú len reskiny ak to preženiem. Najhoršie na tom je, že občas vôbec nemám záujem o nový národ, ale trebárs len o nejakú novú drobnú featurku ktorú inde normálne riešia free patchom....

  • Takže když nemáte pár set euro na naší hru, půjčujeme ji i na splátky... Jde o to která varianta bude ve finále finančně náročnější. Předpokládám že ta nová 😉

    U online her to smysl dává, buď předplatné nebo free to pay ale u ostatního (včetně sw) se na takový systém s radostí vy...u a budu hledat jinde. 

    • No tak oni ten model určitě nebudou zavádět proto, aby na něm vydělali méně peněz. Takže finančně náročnější bude ve výsledku ta nová. Možná ne hned (když ptáčka lapají), ale časem určitě.

      • No tak určitě se najdou lidé kterým takový systém vyhovovat bude. Zvláště pak ti co hru na jeden zátah dohrají, ti možná i ušetří ale to mi zase nesedí na hry od paradoxu. Tam to je spíše se s tím rok mazlit.

        Já mám většinou her rozehraných více a vracím se k ním dle nálady a toho kolik asi času budu daný den moci hraní věnovat. To je asi hlavní důvod proč mě různé formy předplatného neoslovily. 

        • Je otázka jak chceš "dohrát" tenhle typ her když je to pokáždé trochu jiné a navíc máš hodně výchozích pozic k otestování. Být to lineární příběhové FPS/RPG tak tam to jde, ale strategie (nebo alespoň ty dobré) jsou z podstaty tvořený k opakovanému "dohrávání".

          • Proto píšu že na hry od paradoxu mi to moc nesedí. Ale třeba někomu na vyzkoušení za pár dolarů to sedne, aby si ověřil že to opravdu není hra pro něj. 

            Já třeba mám CK 2 a hoi3 ale bohužel nemám dost času abych mohl posedět u plnohodnotné kampaně. Radši mám strategie s taktickými misemi, které odehraju za hodinku a můžu se ke kampani třeba zítra nebo za týden vrátit.  Takovým příkladem je pro mě historické ale stále špičkové JA2, teď jsem se pustil do battletechu, který sice tak dobrý není, ale jinak docela pěkná hra.

  • Marines
    No, EUIV je u konci života, takže paradoxí nabídka je trochu s křížkem po funuse. Nevím, jak dlouho ještě EUIV, bude se svými DLCčky TOP Paradoxu,  ale spíše vidím za touto iniciativou prodat ještě co nejvíce DLCček, než přijdou s novou verzí. Nováčci to možná nepostřehnou, ale ostatní ano. DLCčka EUIV mají hodně co nabídnout, ale připadá mne, že hra samotná už hodně zvousatěla a je na místě čekat nástupce.... 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit