Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslite ze je overwatch kopirajt team fortres2?
  • Jack1947
    Tak už ho taky mám, tak kdyby někdo chtěl zahrát tak tady je můj battletag > Kruger#2279

    ( jinak Blizzard je celkem štědrá firma, když dává Trial WOW, balík karet do Heartstone (možná pak zkusím?) nakonec Jaina skin do HOTS) Xzone není o nic méně štědřejší kdy m tam hodilo nějaké závody Gunmetal zdarma snad sem o nich ani neslyšel lol.

    Jak už jsem psal o nic menší obět než, rush k capture pontu a potom tlačení paylodu odemně nikdo nemůže čekat *3*
  • 9 ! na zasmání dobrý

    OW je maximálně na 7, spíš míň. Njn, s přáteli třeba i 10.

    OW je celkem easy mode, zzzzz *6* imho , masovka, casual, kidz, etc.

    Je plno PVP her, který jsou daleko výživnější a hlubší *7*, ikdyž třeba kulhaj na jednu nohu, nj.

    Ale s přáteli budiž
  • Jak vidím tu pohádkovou grafiku tak si dám radši klasicky quake nebo csko
    • taky bych to nejspis zkusil, kdyby to nebylo tak detsky stylizovany
  • Jack1947
    Ainters gonna aint, Haters gonna hate *14* *5*
  • Overwatch jsem si koupil při dumání, že by to chtělo vyzkoušet po dlouhé době nějakou střílečku a opravdu nelituji. Je to rychlé, je to zábavné a není to vůbec složité. Každý si tam najde své oblíbené postavy a není to typ hry, který by hned omrzel. Navíc pro lidi, kteří nemohou u online her strávit půl dne je to skvělé zpestření dne. Ty mapy dlouho netrvají a to, že tam jsou mikrotransakce, které se na hraní a síle hrdinů vůbec nepodepíší přeci nevadí.

    Mě si Overwatch naprosto získala a vždy se těším až před spaním na dobrou noc někoho sejmu a vyhraji s týmem nějakou tu mapku. PS: oni ani ty prohrané bitvy nenaserou.

    Za mě hra která opravdu plní funkci zábavy jak má takže 10/10 :)
  • Ze začátku jsem na to taky dost brblal...přišlo mi to jen jako UT nebo TF, ale nakonec jsem koupil a nelituji :) Hra je fajn, komunita zatím taky super....Mám jen strach, co se s ní stane, až do hry přibude ranked system. Byl bych nerad, kdyby to dopadlo jako s LOLkem nebo CSkem, které jsem přestal hrát právě kvůli komunitě (jen samé nadávky, urážky, uječené děti, hromada trolů apod.)
    • "Competitive" by mohlo odlehcit "quick play" v tom smyslu, ze ti co to chtej brat vazne, budou v "competitive" a ti co hraj pro zabavu .. jak rikal ten pan v vyvojarskym komentari, neni duvod byt vytocenej kdyz jde o zabavu. Soutezivost budi takovy rekneme emoce, hledani vinika, ci ponizovani/vyvysovani se. Kdo hraje "quick play" s nahodnyma lima na netu jako finale mistrovstvi sveta ma zadelano na frustraci.
      • Jack1947
        Jo tak vážně to asi budou brát hodně když za leavování ti hrozí dočasné zablokování přístupu do Competitive modu nebo hůř třeba si už tuhle sezonu ani neškrtneš - za to v Quickplay stačí odeehrát 20 her s podobnými exoty a jedese vesele dál.
        • Mne rankedy vubec nezajimaji, hraju jen pro zabavu. Podobne jako se prihlasit do turnaje v male kopane, nebo si jit zacutat do telocvicny. Na turnaji se zluty davaj, pri cutani max nekoho poslu nekam.

          To by bylo na samostatnou debatu: soutezivost ve video-hrach a jeji vliv na chovani hracu, jelikoz je to celkem veda :) Napr zde: More carrot, less stick: Jeffrey Lin on tweaking League of Legends player behavior - http://www.gamasutra.com/view/news/239318/More_carrot_less_stick_Jeffrey_Lin_on_tweaking_League_of_Legends_player_behavior.php

          Riot to bere vazne a o svy poznatky se deli. Blizz to asi taky bere vazne, ale nic na toto tema jsem od nich nevidel: Riot turns to fight toxicity in the workplace -- starting with Riot - http://www.gamasutra.com/view/news/274654/Riot_turns_to_fight_toxicity_in_the_workplace__starting_with_Riot.php
  • Haha libi se mi jak deti nadavaj pac to neni f2p:)..overwatch je top. A pocty hracu hovori jasne.

    A pro toho tatara co tvrdi ze tf2 ma miliony hracu: dnesni maximum 60 000....

    Mikrotransakce se tykaji jenom kosmetiky tak nechapu jak na to muze nekdo pyskovat.


    Ta hra ma svoje chyby za me atm 8/10 ale keste nikdY jsem se nebavil vic u fps.
    • peaNutz
      Mě se zase líbí jak OW fanboyové staví svoji oblibu Overwatche hlavně na opozici k TF2. Jinak s 8/10 možná 7.5/10 bych souhlasil. Problém je ale v tom že ta hra zatím není zdaleka dokonalá a má svoje mouchy a ze záhadnýho důvodu se o nich v recenzích většinou nikdo nezmíní.
      • *15*
      • Tak nám je pověz
        • peaNutz
          S člověkem co tu hru považuje za bezchybnou je diskuse dopředu bezvýznamná. Pro základní představu si pusť aspoň tohle. https://www.youtube.com/watch?v=p9aMpjYFaTk
          • Jedna z nejhorsich aj recenzi...odflaknuta a plna blbosti....jako mohl by to hrat alespon par hodin a udelat poradnou recenzi...to ze j na dovoleny je sumak.
          • Vždyť já ji ani nemám koupenou, jen jsem hrál betu *1* Čekal jsem, že to tu na mě vyvalíš ale nemáš ani vlastní názor a posíláš mi tu recenzi někoho jinýho.
            • peaNutz
              Můj názor je přesně tohle můžeš si to pustit a představovat si že všechno včetně hodnocení sem ti sem vypsal (možná bych ještě přidal že není normální že se prodává krabicově jen Origins edice). Pro mě je to ztráta času a pro tebe je video stravitelnější a zábavnější forma, není za co.
        • grekt
  • GT a Blivajjz, cudujem sa že není desítka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit