Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    pirati ako tak, star wars najlepsi, a indi jones tak stred, a nove su onicom, stale cakam na ohlasenie lego pana prstenov kedze ako trilogia sa to naramne hodi , ale kdeze stale len HP a batman dokola
  • Rekl bych, ze tady vice nez kde jinde zalezi na vasich osobnich preferencich. Ja hral z lego her kompletni star wars sagu a prave Batmana a bylo to super. Hratelnostne bude Harry Potter, Pirati z Karibiku a Indiana Jones asi to same v blede modrem, ale hrat to tedy urcite nebudu a jsem vdecny za dvojku Batmana. Hlavni vyhoda je urcite v mnozstvi postavicek, ktere vetsina lidi urcite duverne zna (Joker, Mr. Freeze, Catwoman, Clayface, Pinguin, Killer Croc, Riddler, aj.).
  • MidnighT91
    bude to stejná nuda jako ty ostatní, jediný lego hry co mě bavili jsou první Star Wars a Indiana Jones...
    • souhlasím, první dvě Star Wars a poté první Indy.. není to ani kvuli hratelnosti, že mě ty hry přestali zajimat, ale spíš taky, že to ztrácí tu "lego" atmosféru.. mám pocit, že v posledních lego hrách už jsou z lega jen ti panáčci..
    • scy7hian
      pro mě rozhodně Piráti z Karibiku! jediná lego hra, která nás vážně chytla, ikdyž Indy taky není špatný, ale to sem zkoušel jenom demo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit