Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Delinom

    Upřímně, tenhle type hate fakt nechápu... jsou na mě zlí.. dělá se tam špatně... stejně, jako mě to nezajímá v restauraci, mě to nezajímá u firmy dělající hry. U prvního mi jde o dobré jídlo, u druhého o dobré hry a ty u Blizzardu mám. 

    • residentevilfans

      Tak to jste s prominutím arogantní svin*. Takže ty lidi v restauraci dřou za směšný peníz, šéf po nich řve, chce přesčasy atd. Ale dělají kvalitní jídlo, tak hlavně, že se pán spokojeně napapal. Víc takových jako vy a jsem v prde* úplně.

      • Delinom

        Znovu se ptám, co to má mě zajímat a proč to mám já řešit, je to snad můj problém? Pokud to tam mají tak hrozné, tak ať odejdou, nikdo je tam nenutí pracovat.

        • To záleží, jak moc jsou ti ostatní lidé lhostejní. Někdy se říká, po nás potopa. Ale vždy má vše dvě strany mince, takže je to vošajstlich takhle soudit.

          • Delinom

            "Po nás potopa" beru jako "je mi jedno, jaké mají MOJE akce dopad na okolí" a to mi jedno není. Ale tady jde o vztah zaměstnanec-zaměstnavatel do kterého já, jako spotřebitel nakupující službu/výrobek vůbec nevstupuji. Jak jsem už psal, pokud se jim tam nelíbí, nikdo je tam nedrží přikované, můžou kdykoliv odejít pracovat jinam, o IT lidi je dneska ve světě naprosto enormní zájem takže by asi hlady nebyli...

            • Jack1947

              Je to jednoduché jsou to známé osoby, kdyby si něco podobného napsal ty nebo já, nikoho to zajímat nebude a bude ti přesně odepsáno co si napsal ty. Mě to příjde ýuž úsměvné v dnešní Soft" době " Obtěžovali mě zde, navalily práci a hle tak už jsem to nemohl vydržet" ve většině případů si vlastně dělají reklamu.

  • Tyhle pracovní stesky jsem nikdy nepochopil. Chodí do práce, kde ho nemají rádi, pracuje od rána do večera, nefunguje to.. místo toho, aby odešel a našel si jinou práci, tak začne chodit k psychiatrovi, brát prášky a myslet na sebevraždu. I kdyby to v té práci bylo tak hrozné, jak říká, nemůže mi ho být líto, protože každý je svého štěstí strůjcem. 
    • A ty vis v jake byl situaci, ze to tak snadno hodnotis? Muze mit problem, kdy jeho pracovni visum je sponzorovane tou firmou, muze mit hypoteku. Nejaky zdravotni problem v rodine a nemuze si dovolit ztrati pojisteni, ktere mu ta firma v ramci US garantuje. Nekdy je treba si uvedomit, ze ne cely svet funguje a chrani lidi stejne jako Ceska Republika, ktera nas neuviretlne rozmazluje relativne fungujici zachytnou siti, vzdelanim zdarma, jednim z nejlepsich a nejlevnejsich zdravotnictvi atp. Ono se to pak snadno remca, ze? :)

      • Ano vím. V článku se píše, že společnost nakonec kvůli neúnosným pracovním podmínkám opustil, takže odejít očividně mohl a nic z výše uvedeného ho tam nedrželo. Prostě to nějakou dobu trpěl a pak už to neunesl, odešel a následně bývalého chlebodárce veřejně pomluvil. Já si myslím, že měl prostě odejít dřív. Někdy si prostě lidi v práci nesednou a nemá smysl se za každou cenu snažit to změnit. Nemusel by na závěr nikoho očerňovat, což paradoxně nepomůže ani jemu, protože někoho takového do týmu asi bude chtít málokdo.
    • Jack1947

      No měl tam dost peněz. Tak nač by si proboha stěžoval.

      • Heh, jsou prace, kdy ani plat 100k mesicne nepomůže, pokud tě to sere. A těch důvodů proč tě to muze srat je spousta.

        • Jack1947

          Mluvíš z vlastní zkušenosti že ? jinak by si to nenapsal. Hehe.

          No pokud myslíš politiky tak ty naši maj asi jen 50 a ted chudákům by malým snižovali plat kde to jsme? člověk na ně tak pracně dělá a ted aby dělal méně nebo jak lol🙂

          • Mluvím ze své zkušenosti, sice jsem neměl tak horentní sumu každej měsíc, ale daleko jsem od ní taky nebyl. Za ty roky jsem si tak nějak uvědomil, že prachy jsou sice skvělý, ale duševní zdraví má člověk taky jen jedno...

    • dworkin

      Hele tohle se hrozně snadno hodnotí z pozice vnějšího pozorovatele. V práci žiješ v takovým mikrosvětě, kterej má svoje pravidla a v rámci těch pravidel ti spousta věcí může přijít normálních, ačkoliv normální rozhodně nejsou. Pak změníš práci a najednou zjistíš, že se ti mnohem lehčeji dejchá a taky radostněji pracuje.

      Samozřejmě v těchhle kauzách je vždycky otázka, jestli je dotyčnej skutečně chudák, nebo jestli třeba není flink, neumětel nebo nemá konfliktní povahu a není s ním k vydržení.

      • Jasně taky jsem to neměl v první práci ideální, což jsem pochopil až po změně zaměstnání, ale zároveň to nebylo tak hrozný, abych musel k psychiatrovi a nikdo mě nešikanoval :)  Spíš si taky myslím, že tenhle chlápek prostě žádné extra výkony nepodával.. bez ohledu na to, kolik hodin v práci trávil, což samozřejmě člověku na psychice moc nepřidá.. kdo z nás by si taky otevřeně přiznal, že jsme k ničemu ;-) A takovému člověku nezbývá, než se v práci udržet za každou cenu, protože jinde ho jen tak nevezmou, ale to už je čistě spekulace :-)
  • i když pracoval od rána do večera, obdržel na konci roku negativní zhodnocení výkonu... No moh by vědět, že je dost velký rozdíl strávit v práci hromadu času a podat dobrou výkonnost, takhle z toho vychází, že svou práci nezvládal a dloho mu to trvá. A že ho nezvali na meeting no jasně když nestíhal pracovat....

    • Ještě tedy teď vlastně koukám ten člověk byl zodpovědnej za turnaje hearthstone tak to se nedivim že byl věčně kritizovanej ta hra má obrovský potenciál pro pořádání celosvětově mnoha turnajů jak na profi úrovni tak i pro lokální klání a to je hodně nevyužitej potenciál páč HS turnaje to je jedna velá bída😱

  • Corvus

    Přesně z těchto a dalších stovek důvodů jsem od Blizzardu naposledy hrál Diablo 2 :-) A poslední koupenou hrou je Diablo 3 + datadisk. Od této firmy, které TAK STRAŠNĚ MOC záleží na každém hráči, pardon, peněžence, už nekoupím NIC. Vedle nehorázné nenažranosti mi vadí jejich naprosto nechutný PR přístup, ten je doslova k poblití a samozřejmě by to nebyla správná velká firma, aby se nepřidala k hyperkorektnosti naší doby. Nejsem rasista ani xenofob, ale skutečně mi přijde trapně úsměvné, aby se v každé současné hře MUSEL vyskytovat zástupce každé menšiny či národa a pohlaví, i když je to v rámci hry absolutní nesmysl. Kvůli tomu mě silně zklamali v Amanitě s Chuchlem a dám si veliký pozor na to, zda ode mě ještě uvidí peníze. Člověk aby se bál říct v roce 2019 svůj názor? NAS*AT! Před nikým neustupovat. Smrt trendům. Jsme každý originál a naprosto nenávidím výše uvedené zhůvěřilosti. Kam tohle všechno spěje... raději zalézt do lesů a hrát kompletně off-line.

    • To je tak když se 90% prostredku venuje PR a 8% na to ostatni a pro programatory dame 2% at nezerem Bli$$ard made

  • Sarra

    Chudák Blizzard se tak snaží jít s tou "moderní a pokrokovou" vlnou toho duhového fašismu, který otřásá celou USA a nakonec se stane toto. Vždyť ti chudáci mají i automaticky zakázané některé global emotes na twitchu (TriHard, cmonBruh, ANELE) a automaticky to banuje za jejich použití i na hodiny. Overwatch byl ještě "pokrokovější" a zakazuje samotné ztělesnění memes a tím je Pepe the Frog FeelsBadMan

    • Prasaak

      *vlnou této duhové liberální demokracie

      Aby nedocházelo ke zmatení pojmů.

    • toka

      Jestli mě něco na Overwatch lize sere, tak je to přesně ten jejich nefalšovaný rasismus, kde zakazujou emoty s černými lidmi.

  • Derp_1337

    S tím rasismem asi moc nepochodí. Američané úplně jinak vnímají mexikánce, kteří jim v zemi tvoří tu nejlacinější pracovní sílu, a úplně jinak afro-američany, u kterých zneužívali jejich předky.

  • KamilZm

    Akcie spadly od 24.8.2018 solidně, z 83.19 na 46.04. Ten dnešní pokles (spodní graf) vypadá sice dramaticky, ale jsou stále výše než např. 3.1.2019, to nic neznamená.

    Viz https://i.imgur.com/Zr95bEz.png

    Na druhou stranu, tohle je tak proměnlivý trh, kde stačí, aby někdo něco blbě plácnul, a akcie jdou. Klidně mohou ale stejně rychle zase vyletět nahoru nějakým oznámením....

  • TheGGG

    tu "diskriminaci" a "rasismus" bych sem netahal, protože to zřejmě budou zase jen drby, nějakých přecitlivělých hejsků, které urazí aj když jim jednou neřeknete dobrý den a oni to hned berou jako útok na své čtvrté pohlaví a pátou orientaci....

  • V poslední době mě u informací o Blizzardu naskočí Nokia 2.0.

  • Jack1947

    Připočtěte si k tomu ještě aktuální zprávu o puštění značky Destiny studiu Bungie

    Heh, to tam snad jen umožnovali prodávat jen ale nevlastní z toho prd... maximálně tak pronajímají prostor.


    Jinak zajímavé, ty informace o obtěžování se po té kauze Metoo najednou začínají rojit, spíše bych to viděl na tom že nespokojený zaměstnanec by se rád zase trochu finančně "ošetřil",tak si vymýšlí různé srdceryvné příběhy o tom jak k němu byli všichni zlý, trocu zavádějicí nadpis každý pak čeká že tam panuje nějaký rasismus či co lol, a ono suchý z nosu.

    • Jack1947

      Nečetl jsem minulý článek, má chyba už to má srovnané...

      Jinak, nejspíše bude i ten COD IIII battle royale F2p, poté by mohl Overwatch a řekl to Pachter a zatím se moc nespletl s jeho přepovědmi.

      COD BO IIII btr uvítám páč zkusil bych ale ten zbytek mě nějak nezajímá ( možná zombíci ano).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit