Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď je to 3 tejdny co jsem dohrála VTMB a užil jsme si to na plnej knedlik, ale tohle mi podle tech videí co jsem zhlídnul příjde, ře se mi to moc nezamlouvá né že bych byl nějaký ortodoxní odpůrce modů, ale působí to na mě nedodělaným dojmem.
  • mě ten Bloodlines tolik nebavil, měl jsem radši Vampire The Masquarade Redemption, či jak se to jmenovalo.....začátek hry se odehrával ve středověké Praze
    • Já jsem v Redemption skončil u vlkodlaka, co mě naháněl myslím že v Londýně. Když jsem ho hrozně dlouho nemohl porazit, skončil jsem... Ale do té doby to byla super hra.
      Jinak doporučuju hrát Redemption v originále, čeština je tak hrozná, že občas nejde pochopit, o čem se zrovna mluví. Naopak Bloodlines mají češtinu parádní, včetně "bláznivé" malkavianské. A kdo by nerozuměl nahrávkám dr. Grouta v jeho domě, protože tam tvůrci nedali in-game titulky, dá se stáhnout video oficiálního překladatelského týmu, kde je celá tahle mise natočená a jsou k ní titulky. Doporučuju určitě zkouknout, úplně mi to otevřelo oči. :)
    • x_ander
      Redemption byl parádní. Jedna z mých oblíbených her.
      • nehovorim ze bol zly, len.. ked som ziskal kuzlo zmrazenia(brutal OP) tak som nic ine nemusel pouzivat, dokonca aj hlavny boss na nom padol...chcelo by to trosku doladit :)
  • Ahoj, test
  • když už tu mám tu možnost chtěl bych se zeptat že s touto podle recenzí výbornou hrou jsem vždy měl ten problém že mi v ní špatně fungovala grafika, hra padala a vůbec se v ní vyskytovala hora problémů po aplikování nějakého patche který měl hru vylepšit :(
    neví někdo o čem je řeč a pokud ano je nějaké řešení?
    jenom se tak ptám když mám tu možnost, třeba se nějaký anděl najde
    • Já jsem musel v hexeditoru upravit dva soubory. Jeden aby mi to fungovalo ve full hd a druhý, aby mi fungovaly správně textury. Hra totiž u nových počítačů nepozná, že mají dost velkou ram paměť a automaticky nastaví nejnižší možný textury a ve hře to nejde nijak ručně změnit. Potom, co jsem si to upravil tak to fungovalo super. Návod jsem našel někde na internetu - tuším youtube a steam forum. Teď už ti ale neřeknu, kde přesně. Na steamu jsem taky viděl odkaz na neoficiální patch, který by to měl všechno opravit, ale nezkoušel jsem ho. Nejlepší asi bude podívat se na steam forum ke hře.
      • ja tuhle hru hral po nekolikate pred rokem a po aplikovani neoficialniho patche opravdu funguje vicemene bez problemu, a stoji za to pohrat si s tim jak jen to jde, protoze je to opravdu jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral
  • Zrovna nedávno jsem ji rozjel znovu kvůli seminární práci. Jsem rád za další důvod, proč by se mi tahle má srdcovní záležitost měla v mechanice otáčet ještě o pár týdnů déle :))
  • Díky moc za info, tohle je pro mě druhé nejlepší RPG všech dob (po Planescape: Torment) a vůbec nejlepší upírská hra a tohle je úžasná zpráva. Hrál jsem za všechny klany kromě Ventrue, ty nemám rád, a vždycky jsem si říkal, jaké by to bylo za Tzimisce nebo Cappadociany (kdyby ještě existovali)... Tak si to teď vyzkouším. :)
  • faitheater
    Toto uz je moja srdcova zalezitost...

    Na tuto hru nedam dopustit a mojim zboznym zelanim je, aby sa tejto znacky chytilo nejake nadsene studio a vytvorilo next-gen/next next-gen alebo kludne aj current-gen verziu, ktoru si tato hra urcite zasluzi.
    Tento mod urcite vyskusam a ak to bude mozne, poslem autorom nejake "virtualne pivo" :)
  • Počkejte dva dny, má vyjít nová verze.
  • Rejsek
    Nedavno jsem na tu hru myslel. Budu se muset po te zapadle origosce opravdu podivat, tohle zni moc dobre :-)
  • Jediná hra, kterou jsem dohrál víckrát a během různých etap (když hra vyšla, když vyšla čeština, když hra byla v zapomnění), snad asi 5x.
    Kéž by někdy vyšlo pokračování, i jen za REMASTER verzi bych byl ochotný zaplatit.
    Dle mého jedna z posledních kvalitních her co mě nějak oslovily.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit