Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RedEagle
    No nhl 2004 rebuilt je pekna hra len horšíe je že v dnešnej dobe sa nhl 2004 prakticky neda legalne zohnat. Druhy problem je šialene chaotická inštalácia toho módu ktorý aj po inštalácii sa mi na mojom Windows 8.1 pro nepodarilo nijako spustit.
    • Mart9
      Tak mně se teda víc líbil rebuilt NHL 09, toho posledního vydaného ročníku na PC. Docela si tam pohráli i s fyzikou puku a graficky je to samozřejmě taky výrazně lepší než 2004. Bohužel z toho rebuilt2004 se neprávem dělá něco víc a Lukáš se evidentně nechal ovlivnit, aniž by 09 vyzkoušel.

      I když uznávám, že jsem to hrál naposled před dvěma lety, než jsem zmoudřel a koupil si kvůli NHL konzoli. Takže nevim, jestli tam ty aktualizace vycházejí taky pro každý ročník.
  • Death Of The Outsider a War Of the Chosen se nehraje jelikoz neni cas? A bude?

    PS—Ja si cas udelal na Abyss Odyssey. A? Kouzelny! Alespon do ty doby, dokud vsemu co hra dela nerozumis. Pak uz kouzlu zacne dochatet mana.

    A vcera jsem napodruhy zapnul Life Is Strange. Dlouho jsem ted cetl spis knihy nez hral a asi proto se mi ve hrach nechce delat to samy. A Max ma v brasne hromadu stranek k precteni, takze zatim jen mluvim s postavama a v case se vracim, jen kdyz mi hra rekne ze musim, a ze to vlastne umi ))
  • Opět díky, Lukáši. Games TV se stává velmi chutnou a také velmi originální herní jednohubkou, kterou nám pravidelně servíruješ. Nicméně nejlepší tým je samozřejmě Otttawa :)
    • Ehmm, chtěl jsi napsat Edmonton *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit