Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zrovna death trigger ma neskutecne blbe ovladani a nechapu, co krom grafiky, muze nabidnout. A ti ostatni, az na Walking Dead a Angry Birds, za moc hratelnosti take nestoji.

    Sam bych nominoval: Mass effect - infiltrator - kdyz uz 3d akci. Nebo z jinych: JAZZ: Trump's Journey, Carmageddon (mobile), Blast-A-Way, Beat Sneak Bandit, Scribblenauts, Rad Soldiers, Bastion (mobile), Minecraft (mobile), Dead Space (mobile), Need for Speed, Real Racing 2, Clash of Clans, Apocalypse Max: Better Dead Than Undead a dalsi...
  • Hitman kazdopadne nejlepsi lonska hra na PC
  • Chybí mi v nominacích třeba Dragons Dogma :)
  • smajdal
    česká hra: Botanicula jde mimo mě, nechápu co na tom lidi vidí. Miner Wars vypadá solidně a zábavně, ale spíše pro fajnšmekry, kteří tomu dokáží leccos odpustit. Euro Truck Simulator 2 je nejlepší simulátor tohoto typu vůbec a dostává kopu uznání (Metacritic: 80% recenzenti, 87% hráči)...proto jde můj hlas právě ETC2.

    nej hra roku: Dishonored bavilo s jedním velkým ale...tak velkým, že nepřemýšlím nad tím si to někdy zahrát znovu. Pro mě jednoznačně FC3...naposledy jsem se v džungli cítil jako doma naposled u prvního Vietcongu, ale tohle je mnohem víc.
    • MickeyMutant
      Já zas nechápu, co lidi láká na simulátoru tiráku, zdá se mi, že to musí být docela nuda i v reálu, ale to vůbec neznamená, že to třeba není výborná hra. Jenom prostě není pro mne, ale asi pro relativně vyhraněnou skupinu nadšenců. Na druhou stranu Botanicula je přístupná a srozumitelná pro všechny, aniž by byla stupidní nebo facebookově kýčovitá, a to je docela ečívment.

      Jakej máš problém s Dishonored? Whalewatch club member?
      • smajdal
        Tak nuda, spíš způsob relaxace...a vůbec ne jen pro nadšence tyráků, ale i pro ty, kteří chtějí mít dobrý pocit z ježdění.
        Botanicula...moc mě ji hrát nebavilo, machinarium zbožňuji, ale tohle bylo takové na koleně udělaný miš-maš.

        Můj problém s Dishonored je na bázi toho, že mi neposkytl nic diametrálně nového (co se týče gameplaye) a příběh mě ani na moment nevtáhl.
  • MickeyMutant
    PC - Diablo ano, Zaklínač ne?*9*
    • A není to náhodou kvuli tomu že druhý zaklínač vyšel na pc již v roce 2011, tedy nikoliv v roce minulém ale v roce předminulém....
      • MickeyMutant
        No jo, to je vlastně celkem pádný důvod*4* To to letí.
  • Na Vitě podle mě exceloval nejvíc Rayman Origins. A nedávno jsem za 350 stáhnul Oddworld: Strangers Wrath HD a taky paráda. Naopak Little Big Planet mě až tak nezaujal. Prezentace a editor super, ale jako plošinovka to není bůh ví jaká zábava a na Raymana těžce ztrácí. Mulťák mi laguje jak sviňa (připojení je kvalitní), takže ten je těžko si oblíbit. Na AC byly ve všech recenzích stížnosti na vážnej framedrop, tak moc netuším, co to tam dělá.
  • Jinak co se týče kategorie "nejlepší graficka a technické zpracování", mám zde krapet problém se zařazením Dishonored, graficky je ta hra poněkud schizofrení resp.z estetického či řekněme uměleckého hlediska je hra parádní, ale z hlediska čistě technického zpracování je naopak oproti konkurenci krapet pozadu - textury jsou v poměrně nízkém rozlišení,Modela nejsou nijak extra detailní atd...
  • A není Miner Wars 2081 náhodou spíše Československá hra?Vždyt už sám Marek Rosa,šéf KSH je národností Slovák...
    • To máš sice pravdu, ale KSH sídlí v ČR. Proto je Miner Wars 2081 považováno spíše za českou hru.
  • Koukám že se do nominace za nejlepší lokalizaci zahraniční hry nedostal Epic Mickey 2,hra to byla prý mizerná ale lokalizaci si každý pochvaloval - čili možná to není ani tak výběr her s nejlepší lokalizací ale výběr nejlepších her s lokalizací a dle toho by to měl asi vyhrát druhý zaklínač ( U něhož ale paradoxně byla ona lokalizace defakto vytvořena již roku 2011 a hra nyní v té samé lokalizaci akorát vyšla na konzoli)
  • langustyn
    chybí mi tam Hitman...
    • Přesně tak na spoustu skvělejch her se úplně zapomnělo. Narozdíl třeba od Mass Effectu 3 a borderlands 2 přinesl hitman alespoň osvěžující hratelnost která se třeba jako v případě Mass Effectu periodicky neopakuje každé dva roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit