Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    Death stranding je právem na druhém místě v mém žebříčku nejvíce očekávaných her a i když je pravda, že na ghost of tsushima se celkově těším ještě o trochu víc, tak právě u DS mám pocit neskutečného nadšení a zájmu, jaký jsem u čekání na hru již dlouho nezažil.

    Skutečně se nemůžu dočkat až se do světa death stranding vrhnu, budu prozkoumávat lore, postavy, příběh, prostředí, rozlíčné herní mechaniky, až budu zjišťovat ty tuny drobností a originálních prvků které Kojima do hry implementoval... pro mě neskutečné, celé roky jsem se bavil sledováním různých rozborů a teorií o této hře a je vážně neuvěřitelné, že už se to vše blíží...

    těšanda jak hrom. Vidím to na hru roku po těsném souboji se Sekirem a Resident Evil 2

    • Ak by to nemalo nalepku "Kojima" tak by potom ani pes nestekol. Niesom ziadny hater, dokazem ocenit kvality hry nech su akekolvek, ale zatial sa mi zda ze ide o walking simulator poslicka ktory si beha po krajine ... Ten gameplay vyzeral ako z alfa verzii (animacie absolutne hrozne, snad to nebola finalna verzia).

      Pribeh vyzera byt jediny zaujimavy, inak absolutne nechapem ten "hype" a reci o hre roku.

      • "walking simulator" když tam skoro 5 minut bojuje se lvem

        : DDDDD

      • Blue.Shark

        Myslím, že videa v tomhle projektu hodně klamou. Už od počátku je vidět, že narozdíl od jiných AAA her, které vykecají pomalu i pointu příběhu, je Death Stranding spíš záhadou. A to je ten punc, divnosti co jiné projekty nemají. Proto je to tak přitažlivé.


        Kdyby to nebyl Kojima... Ano. Kdyby Tenkrát v Holywoodu nenatočil Tarantino, nikdo na to nepůjde. Ale to je irelevantní, protože to Tarantino natočil a dal do toho něco, co do toho nikdo jiný dát nemůže. Stejně jako Kojima do Death Stranding.

      • Ristoro

        Souhlas, po první ukázce 2 roky zpátky jsem byl natěšený, po gameplay záběrech už vůbec. Nuda a šeď. Blbé je, že Kojimovi fanoušci jsou hráči MGS, kde je gameplay vynikající, takže to může dopadnout pro Death Stranding dost špatně. No uvidíme, co z toho vyleze.

      • TheGGG

        kdyby to nebyl Kojima, tak to nebude tak originální a zajímavá hra plná úžasných detailů a promakaných možností... animace dle ukázky lepší jak v ghost recon breakpoint...

        • Já prostě nevidím tu "zajímavou hru".... Bohužel...

          • TheGGG

            no to je asi tvůj problém, řada lidí s playstationem, která má ráda příběhové hry se na to nemůže dočkat... mě zas jako vrchol nudy a symbol zkostnatělosti a zastaralosti připadá nový doom, pokud se na to někdo těší, je to divné, ale ať si to užije....

            • Doom taky není můj šálek kávy. Na druhou stranu si Doom na nic moc nehraje, prostě je to návrat do monilosti, relax u rychlé akce a asi to někomu stačí. 


              U téhle hry bych to asi taky chápal. Třeba někoho to, co vidím ve videu baví. Ok, beru. Ale prostě podle toho co ukazují má pan Kojima prostě jen velkohubé kecy. Ve videu vidím hru, která by mě asi unudila. Jen bych tedy chtěl vědět, co je na té hře prostě tak skvělého (a je to někde vidět, nezajímá mě, co říká nějaký Kojima).

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                řekl bych že to je vidět více než dost... už jen naprosto úžasná  stylizace a design a Kojimův smysl pro detaily u futuristických technologií je úžasný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit