Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, jestli i na tiscali.games (které 3/4 zpráv o DX3 ignorují), ale jinde je opravdu dlouhé gameplay videjko... není tedy problém DX3 v pohybu vidět a to dosti názorně
    • Vždyť to už tu bylo
  • kronosderet: anxious = dychtivy, ale pouziva se to spis ve smyslu znepokojeny nebo uzkostlivy :) ... jinak si pockam na neco co se hybe ... screenum neverim, postavy vypadaji nejak prkene :)
  • Tohle vypadá po čertech dobře...

    Mrkejte :
    http://www.youtube.com/watch?v=yRryhHGa51A
    http://www.youtube.com/watch?v=zpdiXyza3n0&feature=related
    No a tohle je od IGN :
    http://www.youtube.com/watch?v=KzsX5DblNHs
  • whats a shame? Chci rict... jsem znacne nedockavy (cesky ekvivalent anglickeho anxious?) nejen na Deus Ex, ktery vypada nadherne, ale na tech realnych pristich 20 let. Spolecnost se porad vyrovnava se zmenami celou historii a ted stojime na prahu nejvetsich zmen vubec. Brave new world awaits us, are you ready? *1*
    • Pri soucasnem stavu likvidace nasi planety si nejsem jisty nicim :) 20 let jeste jo, ale takovych treba 50, nevim, muselo by se neco zmenit a uz ted zacina byt pozde :) Bud uz to bude na planetach jinych (ci orbitalnich stanicicich) nebo tu bude nejake postapokalypticno ;o)
      Deus Ex je jedna z mych nejoblibenejsich her a na HRevolution se tesim i pres ty ruzne konztoloidni ustupky. (hra mela byt puvodne PC exclusive) Tak spatne jako dvojka to uz z principu byt ovsem nemuze a pokud clovek prave sleduje i svet tam venku (offic fora, gameplay videa) tak je mu jasne, ze to bude pecka hra, i kdyz si clovek odmysli ty ruzne hype a marketingove sliby ;o) Respektive ja si od toho slibuji vice, nez treba od novodobeho system-shocku (bioshock) ci ruznych jinych soucasnych fps-rpg pocinu, kde u mne zatim vitezi asi Mass Effect, i kdyz oba díly taky nejake ty mouchy urcite maji.
  • What a shame.
    • janchor
      A bomb?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit