Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cNNk

    "ale do té doby budu radši věnovat čas něčemu, co je úplné od začátku."


    Hmm, tak to asi prijdes o hodne, protoze v dobe, kdy se bezne 1/3 hry odrizne, aby byl uz pred vydanim obsah pro season pass/preorder, ultimate,atp. edice  je dneska uz pomalu pravidlem. A jelikoz se plno studii rozhodlo prejit na system - hra jako sluzba, tak toho co je "uplne" uz od zacatku opravdu moc neni.

    • Inu dvojí metr. Spidermanovi čas věnoval (a rád dal devítku), přestože ta hra ještě úplná není a bylo to dokonce oficiálně oznámeno před vydáním (zbytek hry lze již koupit, ale zatím není kompletně vydaný)

      Ale tady to vadí, protože je v móde hejtovat :-D

  • Vakek

    Promiň Patriku, ale ta hra má od NEXT obsah, který nikdy slibován nebyl. Ale lidem (české i zahraniční weby) to prostě pořád nestačí a pořád budou kolem sebe kopat, že to je nekompletní hra i když už to není pravda. 

    • multiplayer byl na začátku slibován, leč nedodán


      jinak slušná vykradačka hry Subnautica, Sean Murray se toho nebojí, kluk jeden ušat´´a 

      • No i tohle je trošku sporné. Úplně od začátku bylo řečeno, že jiné hráče tam půjde potkat, ale vzhledem k velikosti galaxie se to dost možná nikdy nestane. Přesto hráči rozjeli první den hate train že nemůžou hrát s kamarády online. A to, řekněme si narovinu, slibováno nebylo.

        A aktuálně je to obsahově o dost bohatší, než kdy bylo slibováno. Ale někdo je prostě pořád zaseklý v roce 2016.

        • až na ten drobný detail, že i to je lež. Existují záběry, kdy hráči stojí přesně na stejném místě a ... nic.

          • Však jo. Ale krom toho že je to pasé (mp už tam dávno je), tak je to lež, která hru nějak znatelně nezměnila. Pokud si jdeš koupit hru o které autoři říkají, že v ní nejspíš nikdy jiného hráče nepotkáš a pak nadáváš, že tam nepotkáváš jiné hráče, tak co na to říct? To si to fakt lidi kupovali kvůli mp, že jim pak tolik chyběl?

    • RaketovyZid

      Ona ta v článku zmiňovaná "původní myšlenka" je nejspíš jen v Patrikově hlavě, vytvořená vlivem přehnaného hypu ze strany některých hráčů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit