Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    "Kdo bude stát o to, aby byl ve hře od první sekundy, asi s tím nebude mít problém a ani si nebude muset hru předobjednávat."

    No ačkoliv možná bude mít kopii, to ještě neznamená že si zahraje od začátku. Však to všichni známe. Servery první dny jsou jak návrat k dial-upu. Když vás to pustí ...

    Já vím, že se Bioware dušuje, jak tam pustí jen tolik lidí aby to jelo krásně, ale takové plány většinou nevydrží první kontakt s realitou :).
  • furt kopie wowko kopie toho:D, každá hra je kopie jiné s pár přidanými prvky, to, že se v dnešní době ukáže něco nového je jen zázrak a většinou od nějaké menší firmy, aby to zabavilo na pár hodin
    • Wow je ale taky kopie a kopuruje z kazde mmo hry, kopirujou vsichni od vsech.
  • My víme, že Tiscali je partner fan stránky WoW a připravované se zaměřením na CoD, takový ten Activision-kroužek.
    Když už chcete psát něco o SWTOR, tak se nepokoušejte hledat různé senzace, které mohou hru doprovázet. Spuštění něčeho tak obsáhlého není žádná legrace. Stačilo napsat, že tu máme novou warzone a další příval hráčů, to, že možná nebudou kopie či co, to už je zcestný argument, který je hodný blesku nebo tv.nova.
    Kdo chce, aby se na něj dostalo, ať si hru předobjedná s pre-order-klíčem a bude mít jistotu, že se na něj nezapomene, nehledě na to, že ten klíč je pak zadarmo (ano, peníze Vám vrátí). Ten, kdo se zdráhá, tak si počká. Není pevně dán limit hráčů, takže žádný strach. Prožijete alespoň vánoce v poklidu a na svazích.
    • sleepless
      Jen bych se vas rad zeptal, kde je v clanku ona senzace, potazmo, jakou s clankem ma spojitost fakt, ze obcas prebirame clanky od kluku z WoWfan? Clanek vychazi pouze z informaci, ktere pochazi od EA ci BioWare, potazmo o tematech, o kterych diskutuji samotni hraci. To, ze se na nekoho mozna nedostane, probirali i sami tvurci hned po oznameni, ze zrejme nastavi nejaky limit. Nerad bych vas urazil, to opravdu nechci, ale hledate v clanku neco, co v nem opravdu neni. Pokud vas rozcilili reakce nekterych jednodussich hracu v diskusi, za ty bohuzel nikdo z nas nemuze. Nejlepsim zpusobem, jak je eliminitovat, je jejich ignorace. Odpovidat jim znamena zivit jejich agendu.
      • Chjo
        Beru na vědomí, moc jsem se unáhlil, děkuji za usměrnění.
  • Pos*ana klopie wowka ve scifi kabatu a jako kazda kopie nikdy nepredci original ...
    • Blbecku wowko je kopie Ever Questu! *16*
    • Taky nikdo nenutí wowkaře zanechat hraní na té jejich hře a přestoupit na swtor. Ono když ti hra nastaví standard, který funguje několik let, tak to neznamená, že jej během bety nové hry hned překonáš. Mimo to aspekty obou titulů jsou podobné, až na ten způsob vyprávění příběhu. Nakonec budu radši za "scifi wow", než to co chystají do wowka příští rok. Nehledě na to, že SW má několikrát obsáhlejší historii, která mi dává větší smysl.
      • Kdyby bylo pred WOW 6 filmu nejaky animace tak si myslim ze by historie taky byla obsahlejsi, ale na druhou stranu musim rict ze jsem fanda SW ale tohle MMO nenene neni to muj salek to radsi panda style ...
        • Filmy tomu hodně pomohly, tedy jen ty první. Od té doby se k tomu sepsalo plno věcí. Částečně se ví (díky kotorům a knihám), co se dělo v daleké minulosti. Co se bude dít po nich, to je několik x let v SWTOR. Pak jsou filmy a po nich je taky x let, co se dělo dál - v knihách a komixem. Je toho mraky.
          Panda styl mi právě nejde do hlavy proč. Čína? Protože v lore byl Pandarien jeden, byl neutrální a ještě v jedné misi ve wow3. Trochu mi to připadá sobecké vůči ostatním, kteří měli co do činění s vyprávěním příběhu, ať už u strategií nebo u samotného wow. Doufal jsem, že se podívám za ty portály nebo na planetu legie. *9*
          • Ellendway
            Pandy mají svůj důvod. Blizzard naznačil, že chtějí datadisk, který by měl být pomalejší a zábavnější. Není třeba se bavit o Lore, které je i tak smyšlené a mohou si ho domyslet. A musím napsat (i z toho, co jsme dostali jako Fan-stránka za oficiální text), že Warcraft byl po pokoření Lich Kinga s Lore dokončen. Momentálně WoW vytváří nové Lore, které se doplňováno knihami. Stejný případ je i u Star Wars. Myslím si, že dohadovat se, házet špínu na jiné hry. V dnešní době udělat kvalitní MMORPG nejde, protože vše se přirovnává právě k WoW.

            Je pravdou, že SW má podobnou grafiku jako WoW, ale o to jde... taková grafika je dělaná z jediného důvodu. Horší grafika, horší počítače, více lidí, více peněz.
            • Tak tomu rozumím, že se tady na tiscali už poslední dobou komentují jen určité hry a že se lidé s jiným smýšlením trestají a vyhánějí. Na jednu stranu je dobré, že se tu udržuje komunita, na druhou je špatné, že se člověk odnaučí mít svůj vlastní názor a smysl pro detail a spíše se drží masy.
              SWTOR určitě vyzkouším, WoW si sem tam na 2 měsíce přes kartu taky zahraji. To, co mi jde proti srsti je srovnávání něčeho, co ještě nebylo spuštěné s velikánem jako je wow, jen proto, že už tu je několik let a mohl v tom udělat plno změn, podle svých představ a představ hráčů.
              Další komentáře vznikají právě až díky těm "haterům"
            • Ellendway
              Mluvil jsem všeobecně, protože jsem čekal ty hater komentáře od některých lidí tady.
            • Já si nestěžuji na Star Wars nebo na WoW jestli si toho někdo nevšiml. O grafice nepadlo ani slovo, to je to poslední, co bych u mmo řešil. Poslední scifi mmo, které jsem měl v ruce bylo Anarchy Online, tam se grafika opravdu neřešila.
              Ale ohledně giganta WoW je prostě nepochopitelné a to nemyslím z pohledu hráče, který tam hraje několik let, ale svátečního hráče, že i tato hra dostane svou pandu. Panda má opravdu jen svůj důvod, že po Cataclysm musí nastoupit datadisk, kde se hráči zase postaví z oblak přímo na zem. Trochu si odpočinou, že zrovna vyřídili dračího aspekta.
        • Nevím jestli fanoušci SW stále mohou čekat nějakou historii v této hře. Přeci jen ruku na srdce není jí tolik, aby mohli zaplnit například 10 let fungování s přidáváním obsahu tak, aby se hráči nenudili. Nebo to dopadne jako Age of Conan, kde totálně chyběl end-game content.
          • promin cos to ted doslova vyblil? ze ji "neni ji tolik"? hmm tak sem asi deb*l a tech cca 100knizek nespocet komiksu 6filmu par serialu a asi 8her dohromady neda vubec nic vid:D jen zhruba 6000let

            nepis kdyz o necem vubec nic nevis....SW je asi nejobsahlejsi saga co zatim kdo vymyslel,))
          • Když vynecháme filmy a různé pokusy (klonové války), tak je tu plno tištěného materiálu, který sahá do dávných minulých a do dávných budoucích dob. Ostatně jen seznam knih: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars_books a seznam komixů: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars_comic_books

            Málo titulů se s tímhle může měřit. Myslím, že v tom mají vývojáři dost materiálu a nehledě na to, že swtor bude vyplňovat mezeru, tak také poměrně i volnou ruku.
  • Scifi wow z prostredi SW - dokonce stare republiky, s kvalitnimi pribehy vasich postav a vasich NPC spolecniku + par dalsich vychytavek. Trpaslici zakopejte sekyry, elfove odhodte luky, prichazi doba svetelnych mecu a blasteru.
  • Radsej ako na hru dajte prachy na uspory na byt atd. Star Wars vam chlieb do ust nedaju. Neunacia vas ziskat si pracu. Nenaucia vas spravit si jedlo. Maximalne tak vas naucia objednat si pizzu a ked pride ten spravny cas budete sa bohovky nenavidiet. A to si nevmyslam. Jeden psycholog mi o tom hovoril.

    Tak hrajte hru zvanu realny zivot. Vrelo odporucam.
    • Cahir
      *1*
    • sakra, ten psycholog byl urcite zarytej wowkr a takhle pomlouva konkurenci :D
  • Spřádejte si katastrofický scénáře jak chcete, ale tahle hra dokáže jenom překvapit a nebo se zařadit do podmnožiny WoW pod kterým se klepe trůn. Král je mrtev, ať žije král!
  • Mně vždycky teče voda ze zubů jak čtu od nějakého .... že je to klon nebo nástupce wowka .... a je to taková .... apod :(
    Lidi je to nová onlinovka ze světa StarWars a tečka... kdo se těší a já patřím mezi ně tak má jasno a hotovo....

    Wowko jsem nehrál a hrát nebudu... neláká mě...

    Kdyby jste staále něco k nečemu přirovnávali tak zjistíte, že je všechno jen klon Civilizace, Quaka a WoWka (berte to s rezervou....

    Pokud se to někomu nelíbí - prosím navrhněte něco úplně nového a originálního a udělejte s tím díru do světa !!!!

    Kritizovat umí každej blb.... tak a teď jsem si ulevil :)
    • Příště méně teček a bude to úžasné!
    • No pokud chceme něco popsat aniž bychom lezli uplně do detailů, tak prostě nejjednodužší je cokoliv k něčemu přirovnat... idealně k něčemu, co je všeobecně známé nebo je tomu blízké.

      Stejně jako se porovnává třeba COD7 a BF3, nebo KOTOR a ME.

      A pokud bude 90% herních mechanismů naprosto stejných jako ve WoW, tak se prostě výrazu "klon" nevyhneme. I proto, že zatimco se ostatní onlineovky alespoň snažily odlišit (ikdyž v tom selhaly), zda se že SWTOR naopak raději kopiruje vše co je ověřené a funkční, a když ne z WoW, tak z ruznych ostatních titulů.
      • Jenže třeba WoW vzniklo tak, že zaměstnanci blizzardu hráli Everquest a řekli si, že udělají také MMO. WoWko pak vykradlo jiná MMO, dala je do kupy a postupem se vypracovala.
        Když to tak vemeš, je Wowko jen kopie prvních MMoček. Ono na poli MMO aby to teď fungovalo nejde udělat moc věcí jinak. A říkat furt dokola jaká hra je klon Wowka atd, je hloupost.
  • Marně stále čekám na nějakej Hejterskej koment o tom jak je Wowko cypovina
  • infantilní a graficky zastarale; tohle bude mít uspech
    • Co je na tom infantilního? Myslím tím víc, než na jinejch hrách. Paradox co? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit