Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem zvědav jak se frantíci pochlapí. Grafiky OK, ale uvidíme jak na tom bude optimalizace. U LE edice se mi notebooku docela pekl a to jsem to měl stažené na minimum. Když už trpaslíky, tak jedině Chaos Dwarf. Jsou mnohem zajímavější než ti klasičtí.
    Už šest let s kamarádem provozujeme Českou online Blood Bowl ligu a určitě se pár bláznů ( skoro všichni ) pustí i do tohoto dílu. Nicméně pokud máte Legendary Edici a chcete si zkusit online ligu, tak můžete sem http://www.bb-bohemiacup.cz I po vydání BB2 pojedeme primárně na LE, kvůli většímu výběru ras. Na BB2 rozjedeme Super Bowl, dost se těšíem na možnost draftování hráčů mezi týmy v lize. Snad to bude fungovat.
  • Jim je Obr, Bob je Upír. Vysají jeden druhého?
  • Jack1947
    Ještě aby ne, potvory nejsou všechno a lidi co ztrácí na síle získávají v mozkové převaze (ve hře).
  • Pamatujete předchůdce - Chaos League ?
  • Real time mod jako v tech predchozich nebude ?

    Inak tymy se stridaji pokazde kdyz se nepodari akce a tak hezky jak na videu to moc casto klapat nebude ne ? :) Hral sem jen ty starsi jen na par min vzdy, tak se ptam...

    Na tenhle dil se, ale moc tesim.
    • Pethulla
      S tím střídáním týmu máš v podstatě pravdu.Týmy se střídají, když všichni hráči jednoho z nich dokončí svůj tah nebo speciálně při tzv. turnoverech - většinou to souvisí se ztrátami míče, ale nastávají také při vyloučení nebo sražení hráče. Speciálně taky po vypršení časového limitu na útok.
      Graficky to posun kupředu určitě je, snad zamakají taky na obtížnosti - přeci jenom ta v prvním díle se lišila jen tím, jestli AI hrálo riskantně, na jistotu nebo něco mezi.
  • Sr_Lobo
    Karel Drda se dal na Blood Bowl ?!*8*
  • vetsina tahoviek pracuje na principe: striedania hracov. jak musi byt hrac de.ny ked to nedotiahne na pet tahov na touchdown?
    • Řekl bych že to dost záleží na týmech a štěstí .... špatná kostka a brilantní akce se může těsně před koncem pokazit...

      Ůplně stejně bych mohl tvrdt, že kdo nedá "tač" v prvním kole je supermáslo...
      • Pethulla
        Je to tak. V Blood Bowlu máte totiž vždycky šestinovou šanci, že se něco po*ere nebo naopak vydaří bez ohledu na to, jak v dobré/špatné situaci se zrovna nacházíte.
        Co se těch TD týče, tak pokud si vyberete špičoušáky, tak skórovat většinou problém není díky tomu, že se většině tacklů úspěšně vyhnou. Na druhou stranu, pokud kostka nejde, tak není problém skončit s polovinou hráčů na marodce a to se pak skóruje těžko. Ne nadarmo jsou nejúspěšnější rasou v BB trpajzlíci - a ti si na nějaké bodové hody nepotrpí.
        • No třeba já hraju (hrával jsem), za svá oblíbená krysátka... Rychlí, šílení a zmutovaní a bohužel taky velmi křehcí. Ty nejšílenější akce často fungovaly. Stylu: Tak Thrower je na marodce, kanálový běžci oblaženi (zmláceni) fanoušky. Tak Rat ogr se pohne z místa, sebere míč a předá ho Linemanovi, ten hodí na šestky blitzerovi a ten to přes tři hráče donese na tač... a čast to opravdu fungovalo, ale když jsem si náhodou něco dobře náplanoval, tak ani za nic....
          • Pethulla
            Je fakt, že BB jsem hóóódně dlouho nehrál, ale když jsem ho ještě hrával, tak mým oblíbeným týmem byli Dark elfové a Khemri. No a hrát za Khemri, to byla často zkouška nervů. Už jenom sebrat míč byla často záležitost re-rollu. A jejich taktika byla často velmi jednoduchá. Skrumáž a pomalý posun dopředu aby ideálně v osmém tahu dali TD a během toho zlikvidovat dostatečný počet protivníků, aby do druhé půle nemohli nastoupit v plném počtu.
            Je teda fakt, že to byl tým který moc nevyhrával (pokud jste nezakoupili opravdu hodně re-rollů, pak se to dalo), ale ty čtyři mumie vepředu budily opravdovou hrůzu, protože ta šance, že vám zrasujou vaše vymakané hráče byla dost velká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit