Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jak to (Veskoslav@tiscali.cz) myslel, ale pokud jde o Chaos ( myslím teď jen space mariňáky, ne demony a jinou havěť :) ) , tak některé kapituly Space mariňáku zradily před 10 000 lety císaře. Zlákali je bohové chaosu na svojí strani a byla občanská válka. Horus vedl některé kapituly co se k němu přidali proti Císaři. Nakonec ho Císař zabil a zbytek utekl do Warpu, kde sídlí chaos :) :) .
  • Lawliet
    Neznám, ale napadá mě. Deskovka je deskovka. Kam se hrabe obraz v malým monitoru, když tahle hra může trůnit uprostřed místnosti se spoustou lidí pohodlně okolo.
  • XorxoxTalarius
    Nez nekdo zacne kritizovat cenu (kdyby to nahodou nekoho napadlo) tak si od tech pet eur odectete cenu licence te kampane a cenu licence a W40k (pripadne jen cenu te kampane pokud maji licenci na Space Hulka).
    A ja muzu za sebe jenom rici ze se tesim na vanoce az si tohle nadelim pod stromecek ve slevach na Steamu *14*
    • kickasl
      zakaznika (nemusi) zajimat kolik hra stala, pro nej je dulezity kolik zaplati a co za to dostane... jestli dali za licenci vsechen svuj majetek mi muze byt jedno
    • WTF? Cize podla teba ked nova hra v obchode stoji 40e, tak napr. hra zo star wars prostredia by mala stat 80e, lebo je normalne ze ja ako koncovy zakaznik platim este aj za licenciu??
    • Fanboyove jsou nejhorsi! *1* Jinak ta hra je dobry odpad skoda stahovat! Vetsi nudu jsem nehral. A to fakt zeru W40k Dawn of War. *16*
      • Veskoslav
        A přitom DoW je největší nesmysl, kdy legie Chaosu přešla na druhou stranu barikády.
        • XorxoxTalarius
          Nespletl jsi si to treba se Sestrama, Gardou nebo Marinaky? Kdyz se tyhle tri v kampani navzajem midli jedna radost?
          • tonnymontana
            xorxor: taky jsem rad za hulka, na hrani deskovky moc casu neni preci jen to baleni a pro me hodina autem tam a zpet a to nepocitam samotne hrani:D jsem za tu hru moc rad a presne jak rikas cena za ty kampane je v podstate dan za licence. verim ze kdyby to slo udelaji to zadarmo ale kazdej musi nakrmit rodinu tak se ostatni nedivte za vam tam kazdej den nedavaji neco zadarmo., vyvoj vseho stoji penize zvlaste u warhammeru. hra totiz spatna neni jen je pro uzke publikum takze par euro za rozsireni je naopak dobrej krok, kdyz porovnam BF4 (jen cenu ne tu jejich blbou hratelnost) kde si koupite drahou hru, pak 4 DLC za cenu skroro 7stovek/jeden a nakonec premium za 8stovek + jeste neco urcite pridaj je to ansolutne jinej pristup
        • Moment, moment, moment. Jak přešla na druhou stranu barikády? Do širokýho univerza WH nevidím, ale ona skutečně měla původně někdy frakce Chaosu blbnout na straně jakože "dobrých" Mariňáků a lidí? DoW je nářez, ale překvapuje, že "protivníci" vlastně nemají být "protivníky".
          • Lawliet
            Taky by mě zajímalo. *8*
      • XorxoxTalarius
        No vidis, a proto by jsi mel vedet ze ta hra je 1:1 prevedeni deskovky a jelikoz na deskovku nemam cas ani hrace, tak tuhle vitam ;)
        A jinak je moc pekne ze mas rad DoW, ale to je trochu jinej zanr. Navic to hratelnosti nema moc s Warhammerem spolecneho (ikdyz je to vynikajici hra z toho univerza, zvlaste Soulstorm 1.2 uz je velmi naslapany)
        • S fanboyem jsem to nemyslel jako urazku! Sry ono to tak vyznelo. Taky jsem fanboy Diabla. Ale deskovku radsi na stul s prateli nez na PC!
          • Zdravim fanboye diabla!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit