Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wikilink trolling ^_^
    Díky za dobré zprávy.
  • Fantazie.

    Ale jak jsem predpokladal. Na poradnou herni napln pro vitu bylo potreba pockat zhruba dva roky od vydani. Po tech dvou letech se vali jedna pecka za druhou.
    • Ferdis2
      Je naozaj paradoxné, že tohtoročné tituly na 8 miliónovú Vitu sú nezrovnatelne zaujímavejšie ako pri 5x viac rozšírenom konkurenčnom 3DS.
      • Imho je to tim, ze se hry vyvijeji 2 az 3 roky, takze priciny dnesni nabidky je nutno hledat v te dobe. Kdyz vychazeli 3DS i Vita, ocekaval se uspech a zacaly se pripravovat hry, vysledky jsme videli loni. Jenze se ukazalo, ze se 3DS nedari, takze investovat do vyvoje her pro 3DS se nezdalo rozumne a dusledky vidime letos. Vita vysla o rok pozdeji, takze to ma o rok posunute. Pristi rok bude mit asi take utlum. Z louze ji bude nejspis tahat to, ze rada mensich, ale dobrych, her a remaku z PS2 vychazi PS3+Vita nebo PS4+Vita, takze o kvalitni obsah neprijde zcela.
        • Ferdis2
          S tým útlmom budúci rok, by som nesúhlasil. Tebou spomínaná doba 2-3 roky platí pre dnešnú novinku, teda interné značky od Sony.
          Ale drvivá vačšina vydávaných titulov na Vitu je od menších japonských vydavateľov (Aksys, XSEED, Kadokawa, NIS, Spike Chunsoft, Idea Factory/Compile Heart).
          Tieto firmy sú schopné vytvoriť handheldový titul za podstatne kratšiu dobu ako klasický konzolový, teda cca za 1 rok. A uvedené hry sa zaplatia už pri predaji asi 100k kusov a nemajú potrebu opúšťať tento trh.
          Z vačších hráčov sa Vite venuje len Namco Bandai a Tecmo Koei, ale je jasné že pre velkú trojku Capcom, Konami a Square Enix je tento handheld absolútne nezaujímavý a tak to i zrejme zostane...
          • Tak vidis, mel jsem pravdu :-).
      • Nj. Minulý rok byly na 3DS hody (Bravely Default, Fire Emblem, Etrian Odyssey, Soul Hackers, A Link Between Worlds, Donkey Kong, Pokemoni…atd.)… a tenhle rok… eee… SMT4? Brawl? Jinak nic extra vzrušujícího? :/ Jako na E3 se něco dozvíme, ale je pravda, že Vita začíná i vypadat k světu.
  • Ferdis2
    Nádhera, lokalizácia uvedených titulov sa viacmenej dala čakať, ale i tak mám velkú radosť. Jasná kúpa celej trojky a vidím že moje PC to bude mať tento rok v konkurencii Vity naozaj ťažké... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit