Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dle mého skvělý krok. Nejen pro Intel. Těším se na iGPU do CPU od AMD. Co si budem povídat s nedostatkem GPU na trhu, je to shůdná cesta. A na FHD výkon 1050Ti naprosto stačí i na nejnovější hry.

    Tak či onak, AMD se s integrovanou Vegou vyšvihly, doufám, že se dočkáme i výkonu 1060 v nějaké iGPU od AMD. To by nVidii asi vytřelo zrak a hráči by nemuseli čekat na dostupnost grafik.
  • Jack1947
    Takže navrcvh huj ,vevnitř... na druhou stranu díky externím grafikám i průměrnej laptop hned může ožít. I když nevím jak u Ultra booku.
    • Navrch huj, vevnitr co? Cely ten cip ma 100W, je tam cpu 4c/8t a grafika, pokud nelzou na urovni 1050tky. Podle me docela solidni kousek zeleza, jsem velmi zvedavy na cenu, ale vubec by mi nevadilo postavit si male pc na praci a obcasny hrani starsich veci s timhle.
      A ze LV absolutne nechape ktera bije na tom nic moc nemeni. *3*
      • Jack1947
        Občasné hraní to možná ale 1050 je dost málo, na sarší věci prosím - cena nebude nízká.
        • Ona je ted na trhu grafika, ktera "neni dost malo", je tedy nejak znacne lepsi nez 1050 a jeji cena je nizka? Nova i3 + deska + 1060 te vyjde na mozna 12 tisic jestli ne vic... *7*
          • Jack1947
            1050 není střední třída to je z nouze ctnost, neřikám když to někomu bude stačit prosím - ale žádné zázraky čekat prostě nemůže, spustit ještě neznamená že to pojede parádně. Právě takovou grafiku by musel hledat u červených.
  • Dell XPS je ultrabook a tyto noteboky bývají napajcované výkonným hardwarem pro pracovní využití, nikoliv pro hraní her. Rozjedou se na tom nějaké nové hry, ale na úkor chlazení, které jede v tom tenkém šasi v extrémním zápřahu po celou dobu spuštěné hry a takové pravidelné hraní den co den rapidně snižuje životnost celého stroje, ten ultrabook se v podstatě za čas upeče.
    • Aha, a kdyz to budu vytezovat pracovnima aplikacema na 100% tak se to neupece?
  • ja len k tomu:
    Postavíme-li výsledek proti oblíbené notebookové grafice GeForce MX150, která ve stejném benchmarku dosáhla při nastavení High průměrných 23,56 FPS, jedná se o nárůst téměř 50 %.

    bolo by dobre spomenut, ze min. fps u geforce mx150 je 0,63fps a ta pomalejsia vega/polaris 19,36fps
    dalej, ide o ultrabook, tj takty su nizsie ako v teoretickych beznych notebookoch. dalej, nieje to realny notebook, ale predprodukcna verzia, nieco ako ES -engineering sample. ale inac clanok chvalim
  • Draken69CZ
    V rámci iGPU + spotřeba = skvělý výkon *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit