Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ten drnkálista je vyvedenej - to je prd3l za něho hrát.
  • Lukass
    Tohle DLC nabidne i specialni quest kdy budeme muset drakovy skakat 15 minut po hlave, pak mu z hlavy vypadnou 3 chlupy a ty budete muset donest tem 3 novem postavam.
    Best RPG.
  • Jen v multiplayeru je ( byl ) cap lv 20 v singlu je jen soft cap. Jinak hru jsem si koupil tři dny po vydání a technicky jsem žádný problém neměl ( i když mám Nvidii ) zvláštní ne ? Jak jsem psal nahoře, důležitý je nebýt totální ignorant a projít si trošku Geforce nastavení. Jasně, že každýmu to může dělat trochu něco jinýho, ale zrovna ten "problém" co jsi popisoval ty se vyřeší hned, a řešilo to dost lidí. A jinak je vtipný jak sem přijdeš a brečíš jak jsou EA hrozní a že ti to nejede, když jsi to UPIRÁTIL !! Já neříkám, že vše si jen kupuju, ale nechodím brečet na stránky s tím, že mi potom něco nefunguje je drzost a nebo retardace.. A rozjel si to za cenu nestability systému ? Dobře, dobře ti tak, co čekáš když cracky od 3DM obsahují chyby , který způsobují nestabilitu ? A čekám teda jen až mi řekneš své HW specifikace, když jsi napsal, že nemáš slabý HW. *3*
    • A co se nestability týče, pokud ti ve spuštění hry brání zabezpečení systému, který jsem musel vypnout přes nouzový režim ve winu (tzn. software).
      Můj hw ? Dvoujádro 2,4 GHz, GeForce 740M. Rozjel jsem zatím každou hru, i dragon age potom, co jsem se v tom pošťoural (a šla sakra plynule).

      Není to problém cracklý verze https://forums.geforce.com/default/topic/790606/dragon-age-inquisition-won-t-use-nvidia-graphics-only-intel-hd-graphic/

      A ano, pirátim. Od doby co jsou kupující pravidelně ojebáváni od Ubisoftu, EA apod.
      Ale neboj, já si tu hru rád koupím poté, co jí řádně vyzkoušim. Jako zákazník bych řekl, že na něco mam právo. Zvlášť když technická podpora prakticky nefunguje.
    • yuri337
      Ty nestabilito, ono bylo vydané DEMO, aby si mohl hru legálně vyzkoušet, jestli mu pojede? Nebo alespoň časově omezená verze k vyzkoušení? Ne?
      No tak to se potom nediv že si někdo nechce za litr koupit "zajíce v pytli".
      Já si například hru také zpirátil a i když mi jela bez technických potíží, po dvou hodinách jsem ji znechuceně smazal, protože tak ubohou spatlaninu jsem od Bioware opravdu nečekal.. Za stejné peníze jsem raději koupil na Steamu 3 jiné hry..
      • Na co někdo potřebuje demo, aby si mohl vyzkoušet jestli mu to pojede ? Není rok 1996, existují stránky specializovaný nejen na HW , ale dokonce i na to, aby sis tam naklikal co máš za komponenty a ono ti to ukáže nejen jestli to rozjedeš, ale dokonce i v jaké kvalitě nastavení, takže zrovna tahle výmluva pro pirátění není zrovna košér. A abys nekupoval zajíce v pytli ? Podívej se na nějaké recenze, tištěné, youtube, či internetu + nějaké gameplaye. A po dvou hodinách jsi se možná tak dostal z úvodní lokace, než se vůbec hra nějak rozjela. Hra začíná teprve když dostaneš svoji pevnost, tak od té doby se vše pořádně rozjede ( což je asi po 8 hodinách ). Ale nemůžu říct, že bych se i u těch prvních 8 hodin nudil. To ne, ale bylo to slabší. Každopádně DA I bych dal tak 7/10, rozhodně ne 10, ale taky rozhodně bych neřekl jaká to je sra*ka jak se někteří lidé snaží naznačit, bez toho, aniž by hru pořádně hráli.
        • Jsou desítky her, který by mi měly jít a nejdou, popř. jsem je musel "hacknout" aby šli (a pak šli bez problémů).
          Můžu jmenovat třeba Just Cause 2, Far Cry 4 (který jsem musel spouštět přes dual core emulátor - hra pak šla spustit a nelagovala se), Dragon Age origins.
          • A co máš proboha za počítač/OS ? A pokud to jsou vážně desítky her, tak si budeš mít někde nějakej problém. A pod pojmem "hacknout" myslíš aplikovat crack *1* ?
            • Win 8.1. ... problém je spojenej s nějakým zabezpečením (týká se to jen notebooků s integrovanou a externí grafikou) ... hacknutím myslím tohle http://itsfoss.com/disable-uefi-secure-boot-in-windows-8/

              A zkus google ... Just Cause 2 má problém s rozlišením notebooků, Dead Rising 3 taky ze začátku nefungoval (pak vydali patch).
              Ono stačí projít recenze hráčů na steamu a uvidíš, kolik her má technický problémy na sestavách, které dalece přesahují min. nároky.
              OK, desítky her jsem možná přehnal, ale minimálně 10 jich bude (z těch co jsem zkoušel)
        • yuri337
          V diskuzích člověk velmi často narazí na lidi, kteří svým HW překračují doporučené požadavky a hra jim stejně neběží správně nebo nelze spustit. (Napadá mě třeba AC Unity, se svým rozbitým enginem nebo GTA 5 s vadným Social Clubem..) Ano dema jsou stále potřeba, protože jen HW nerozhoduje o tom, jestli ti něco bude fungovat správně.
          Navíc podplacené recenze, které špatným hrám dávají 10z10 nemají požadovanou informační hodnotu.
          Jediné v čem máš pravdu, ano hra se začne opravdu rozjíždět až po více hodinách. Sledoval jsem několik gameplayů. Hra je původně dělaná jako MMO grindovačka, narychlo předělaná do SP. Stejné, nudné opakující se questy, debilní dialogy a prakticky neexistující příběh. Nesympatické postavy a mrtvý svět s respawnujícími se nepřáteli. Ne díky, takhle si dobré RPG opravdu nepředstavuji.
          • Obzvlášť u AC Unity byly v každé slušné recenzi zmíněny problémy. A nevím kam se chodíš dívat na recenze ty, ale třeba Jim Sterling nebo Angry Joe pochybuju, že ti berou úplatky. Ono pochybuju že 90% recenzentů bere úplatky. Prostě jen mají jinačí názor než já/ty nebo franta.
            A HW z 80% rozhoduje zda ti vše bude fungovat správně. Z 20% za to rozhoduje uživatel, jakýma s+ačkama si zahltí a zpomalí počítač tak, že mu to nebude fungovat správně. A děláš z DA úplný propadák *1* , ono to hra světa fakt není, ale zlá hra taky ne.
  • wenceslaus
    Hra roku.. nevím, ale nějak se k ní nemůžu dokopat. Ty gameplaye vypadají všechny naprosto otřesně, trochu jako wow-clon a hodně casual.

    Co je na té hře tak úžasné (a nebylo na youtube či v recenzi)? Přehlédl jsem snad něco?
    • Za 1500 muzes ve hre mit opakovane pohlavni styk (), v realu to za tu cenu stihnes sotva 3x a uz te vyhazuje dvoumetrovej ukrajinec.
      Game of the Century
    • corfer
      Právě že nic... Koupil jsem na základě pozitivních ohlasů, vyzkoušel jsem to asi na tři hodiny a jakmile jsem zjistil, že se to hraje prakticky úplně stejně jako libovolné MMO, tak jsem dal ruce pryč. Že v BioWare dneska neumí napsat solidní příběh na to jsem si zvykl, že jsou dialogy otřesné, to mě už taky nevytrhne. Že ale po dlouholetých zkušenostech neumí vyprodukovat ani trochu uvěřitelný svět, to je pro mě u hry s !otevřeným světem! nepřekousnutelný problém a důvod, proč si u BioWare na příště dám opravdu dobrý pozor.
  • singleplayer mě bavil,ale ten multiplayer co tam je...odfláknuto jak nejvíc to jde,děs a naprostá nuda. *7*
    • Já zase hraju jen ten multiplayer. Každýmu podle jeho chuti.
  • RazorProduction
    To jeste nekdo hraje *7* ??? jako to prislo tak i odislo a v hracke komunite potom ani pes nestekl,dalsi EA paskvil ktory zvas chce vytahat i posledni halir,dost trapne mi taky prijela nahota,...(proc jako ?! chteli nejakej hunbuk jako u Zaklinac 2 aby se o hre vice bavilo !? sex dnes predava,ale bohuzel tu ne,ani nenastane jedina scena kde by ste si povedali jako u Triss v jezirku ze tuhle by ste si dali *3*)...Protoze graficky a celkovo hra je na urovni Zaklinaca 2,ne ale pribehove.-myslim enginove,a kdyz si vezmem ze v dobe Z2 visel taky DA2 tak to jen dokazuje ze v BioWare poriadne zaspali dobu,snazi se nam naservirovat kopiju neceho co tu uz davno bylo skvor a i lepe fungovalo. *6*
    • Keyz
      Je pravda, že jsem již zapomněl co se tam přesně dělo. Tolik k tomu jak to bylo zajímavé. Ale pamatuji si, jak jsem měl na mapě 150 značek a hromadil 6468 hovadin abych poté něco nějak získal (a bylo stejně na nic, protože i tak hra byla lehká). Nikdy jiný, to prostě nemohl najít jen hráč! Najedou hráč najde nějaké shardy, nějaké další věci atd... Sranda.

      Nebudu zde vzpomínat na nic. Většinou u RPG si pamatuji questy atd, ale zde není co. Ano, pamatuj si dané srandy a generické questy ale to je špatný. Zadání stylu "najdu papír" apod...

      Jako rubačka to bylo vcelku pěkná. Nic více bych tam nehledal. (prej tam podle Aleše Smutného má být nějaká ta politika). To jsem asi nějak přešel nebo nevím. Bylo vždy jasné co se děje a nic jsi neřešil (aby to mělo smysl a šanci za změnu). Prostě ten je zlej, ten dobrej a hotovo. Pak se nějak rozhodneš (hra dá najevo, aby jsi náhodou neudělal chybu) a to je celé.
      • vies si predstavit, aky to je problem najst v priemernej rubacke (pre hnisavca tzv. mohutne rpg)nejake pozitiva, vychvalit ich a hlavne pod svojim menom to zverejnit? nezavidim to terajsim redaktorom.
    • Ano hraje
    • Vytahat poslední halíř jo? Hned první věta pod nadpisem obsahuje slovo "zdarma".
      Chce to víc číst a míň psát.
    • jdi zas spát u farmville bud hodny
  • Hnisavec
    mohutné RPG muselo prísť primárne úplne na konzoly (tým myslím, že ovládanie, interface a herné mechaniky sú podriadené úplne konzoliam plus DLC obsah je časovo exkluzívny, z čoho jasne pramení konzolová primárnosť) aby sa z neho stala GOTY a naozaj zábavná hra...a že konzoly brzdia vývoj...skôr opačne.
    • mohutne? rpg? na com slapes? tiez by si som si dal
      • Spletl si Dragon Age s novým Zaklínačem. *3*
  • Zkoušel jsem 2x a rusky se mě nechce učit, protože to snad nikdo jiný nehraje (hraji na EU steam, ne na ruským steamu) + mikrotransakce HAHAHHAHAHAHHA.
    • Tak jsem dostal mínusko, asi od nějakého milovníka transakcí ve hře za 40 euro nebo kolik mě to stálo. Ale jo já chápu, že některým to nepříjde dát za mikro-transakce víc peněz než za samotnou hru.
  • Muzikant ? :D
    No, jsem zvědav jestli od mýho posledního upirátění opravili podporu pro Nvidia mobilní karty, ale pochybuju ...
    Zvedli aspoň level cap ? V základu byl dost nízký ...
    • No když sem to pustil nedavno a viděl, že 5 měsíců od vydání neopravili ani jeden problém, tak bych tomu moc šancí nedával..
      • Jako argumentace, že nesplňuju min. nároky je vrchol. Mam noťas. Na integrovaný grafice jsem to spustil (lagy jak sviňa) a na Nvidia ne. Samozřejmě jsem nebyl sám s tímhle problémem. Je to problém výhradně notebooků, které spočívá v nějakém nastavení v BIOSu (když máte 2 graf. karty).
        Samozřejmě že jsem to rozjel, a celkem plynule, bohužel za cenu nestability systému.
        Takže žádný slabý HW, prostě to odflákli ... prostě EA :D
        • A co máš za HW, když říkáš žádný slabý HW ? Já si na optimalizaci nemůžu stěžovat a to nemám žádný high end laptop ale základnější model s i7 a skoro vše frčelo v té hře na max.

          Můžeme argumentovat, že questy jsou nic moc a hra nepůsobí moc živě ( svět ) a jsou v ní mikrotransakce. Ale neřekl bych, že by to "technicky odfláknutý".
          • Mam GeForce 740M a problém je JEN s ní - když to rozjedu na integrovaný, tak hra jde. Pokud zapínam s Nvidia, tak se hra nespustí.
            Minimální nároky splňuju, sakra, dyť jsem rozjel i Unity,Wolfenstein New Order, a FC 4 ...

            Problému který mam se věnuje https://forums.geforce.com/default/topic/790606/dragon-age-inquisition-won-t-use-nvidia-graphics-only-intel-hd-graphic/
          • Se singlem sem po technický stránce neměl sebemenší problém, ale multiplayer za "technicky odfláknutej" rozhodně považuju. Neustálý problémy s připojením, špatně načtený lokace, lagy a když se po třičtvrtě hodině konektění konečně match rozjede, tak se díky legendárnímu "key" bugu neotevře průchod do další lokace. Trága
            • Jasně, mluvil jsem jen o singlu, multiplayer jsem zkoušel až po dohrání příběhu ( což bylo více jak týden po vydání ) a stejně pořádně nešel hrát, kvůli technickým problémům. Ale zrovna multiplayer jsem od DA vůbec nikdy nečekal a nikdy mě nechyběl. Takže jsem ho považoval za "bonus". Stejně ho nemá smysl hrát *1* A doufám, že ho v dalším díle vynechají. Radši.
        • Hele ja mám taky notebook a taky s Nvidií a žádný problém u žádné hry ještě neměl. Když si vše nastavíš v Nvidia experience, aby se ti automaticky zapínala Nvidia, například když dáš profil Vysoký výkon. A máš originálku, nebo ne ? Ze začátku, když jsem neměl zkušenosti s Nvidíí mi to blblo nejen u DA: I ale i například Steam mi zapínal vše na integrované kartě. Takže si myslím, že tentokrát nebude chyba ve hře ale někde mezi klávesnici a židlí. A ano, četl jsem taky o tomto "problému" ale stačí 3 minuty a je pryč. *7*
  • uu, draka... to chcem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit