Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Super ale po přečtení že to bude mít mod 3v3 nebo co tak mě to nechává chladným jen sjedu sp ten bude pecka Mp at si nechají🙂

  • patr
    No pobihani po stenach a double jumpy uz nejaky ten rok v cod niesu.  Ale na druhej strane musim napisat ze posledny Blackops4 je az prilis rychly a po case to viac lezie na nervy ako bavi.  
    Neustale ta odpraskne nieco ine ako strelba.  Uplne tam na to stacia killstreaky.  V BO4 na to dali este specialistov, grapple gun a rychly sprint. 
    To ze mw spomalili, hoci sa jedna stale o dost rychlu cod hratelnost je jedna z najlepsich zmien po tych dlhych rokoch.  Aj absencia minimapy je vyborna, hoci mnohi na to nadavaju.  
  • uher

    Tak kdyby se hra skutečně vracela ke kořenům, tak tam žádný killstreaky a podobné kraviny vůbec nebudou...

    • Jack1947

      Killstreaks to ozvláštnily jen se nesmli tolik spamovat a kazilo hru že někdo hned šel potom hlavním... ale chápu chtělo by to krok zpátky.

    • patr
      tak to mnohi myslia korenmi Modern warfare.    Ale zas bude tam siroke spektrum modov, aj bez killstreakov.  Cize si naozaj kazdy vyberie na co ma naladu.   20v20 je ako robene na killstreaky.  A je rozdiel ci hras 6v6 tdm alebo cyberattack alebo 2v2 gun fight ktore je uplne bez streakov.  
      Podla mna to je celkom slusny balanc medzi cistou hratelnostou kde je vyslovene len gunplay a chaosom v pocetnejsich modoch.  Ja len dufam, ze crossplay bude jedna velka komunita a pc nebude na druhej kolaji ako to bolo predtym.   Takisto by bolo dobre, keby bolo mozne pripojit klavesnicu a mys ku konzolam.  cize konzolisti by sa sami rozhodli ci chcu hrat pohodlne s gamepadom, alebo kompetitivne s klavesnicou a mysou 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit