Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá hra, Není třeba být fanoušek F1 nebo okruhových speciálů
    Patch 1.1 vylepšil některé poblémy, ale stále jsou tam ještě mouchy k vychytání (např stále ne úplně fungují auta, která dostanou modrou vlajku apod).
  • Česti na by nebyla????
  • Po pár závodech musím říct, že je to poutavé a dokáže to místy vtáhnout do samotného dění na okruhu. Volíte strategii v závodě - pilotovu agresivitu (= vyšší opotřebení pneumatik) a zatížení motoru (= vyšší spotřeba paliva) a samozřejmě i v boxech (volba pneumatik či oprava komponent). Opravdu moc se mi líbí zpětná vazba od samotných jezdců při trénincích, kdy podle jejich reakcí volíte nastavení jednotlivých komponent vozu, pro každého pilota zvlášť. S tím roste i jejich seznámení s tratí a nastavením vozu, což přináší další bonusy pro nadcházející závod. Bonusy pak můžete využít pro kvalifikaci a závod. Vedle úprav a vylepšení monopostů (vývoj nových lepších komponent) rozšiřujete své zázemí (od větrného tunelu až po zábavný park pro fanoušky). Kariéru můžete odstartovat na jedné ze třech soutěžích. Následně si vyberete stáj, přičemž každá má různá kritéria a nároky na výsledky. Finance získáváte od sponzorů na monopostech a ze samotného zázemí (HQ). Podobně jako u FM i zde se setkáváte s novináři a vaše výroky mají vliv na morálku jezdců či postoj techniků a vedení. Určitě tato hra stojí za vyzkoušení ;)
  • Skoda ze manazery nevychazeji i z jinych oblasti, protoze f1 nebo fotbal zrovna mne nic nerika. Treba transport manazer nebo manazer rizeni velke firmy.
    • Ale veď napríklad taký Cities in motion máš transport manažéra.
      • ja myslel spíš tabulkový manažer. Jinak Cities in Motion 2 mam.
        • a co manazer druhy svetovy valky v pacifiku? spousta tabulek :) , za japiky ridis i celej prumysl - vyroba letadel, tanku, lodi, vyzbroje , oboje narody maj hafo lodi, pozemnich jednotek, tetadel do vseho muzes vybrat velitele/kapúitana/piota , kazdej z nich ma vlastni staty, jiny skilly potrebuje stihac a jiny pruzkumnik , http://www.tanciky.cz/uv/index.php?page=ae_uvod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit