Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem to asi 10 minut a vůbec mě to nevzalo. Mobilní hry mě vesměs nebaví.
  • Jack1947
    Bože, to je volovina...tak zase a zonvu na mobilu takováhle hříčka bude fungovat narozdíl od pc... to nic nemění na tom že je to blbost... frítuplej nebo nefrítoplej to je šumák.
  • Tady je zase uplakanců, kteří nemůžou vystát něčí úspěch, tak honem rychle musí napsat do komentářů jak je to přestalo bavit *1* Tyhle komentáře v klidu ignorujte, Shelter je zábavná a skvělá hra, která potěší každého.
  • Hru hraju, mam uz max lidicek co jde a hromadu veci. Nesouhlasim s clankem, ze tento F2P model je lepsi. Muj argument je krapet delsi a vyzaduje znalost hry (tedy aspon 100 lidi a vice).

    Problem spociva v tomto. Hra je velice jednoducha a kazdy s IQ vetsi nez bublajici bahno to dotahne velice rychle na 100 lidi, kde ziska posledni moznou mistnost. Od tohoto momentu jsou vam suroviny totalne ukradene. Mate jich tolik, ze ani nemusite klikat. Jste proste furt na max a klikate jen kvuli sanci ziskat vicka. Jenze co s vickama? Jedine co si za ne koupite jsou dalsi mistnosti a ty nepotrebujete. Celej gameplay se tedy zmeni na farmeni veci (explore) a plneni ukolu.

    A tady je zakopanej pes. Jediny zpusob jak ziskavat nove veci je explore nebo lunchbox z ukolu. Explore je neuveritelne dlouha zalezitos na nekolik hodin. Muj lvl 42 uz je venku pres 16 hodin a presto ze ma skoro vsechny SPECIALs na max, nalezl jen par zbrani. A tak rychlejsi zpusob jsou lunchboxy. Jenze ty nejsou za kazdy ukol. Je to zcela nahodne a pouze jeden ukol denne muzete zahodit.

    A tak nejrychlejsi zpusob jak ziskat (jak zrychlit) nove veci je koupit lunchbox. Takze stejne jako v ostatnich hrach, kde kupujete "zrychleni neco", zde to kupujete take akorat je to sikovne schovane.

    Posledni vec (a ted se drzte), lunchboxy nejsou per account ale per Vault. Zalozite novy Vault a vsechny $, ktere jste utratili jsou vam k nicemu. Fallout Shelter je stejna F2P okradacka, stejne jako vsechny ostatni. Jen je dokonale vymyslena, ze to na prvni pohled nepoznate.
  • lidem ke stesti staci opravdu cim dal tim min...smutny...
  • Gordar
    Mně to teda rychle omrzelo.
    • alladjex
      Naprostý souhlas. Naopak s článkem nesouhlasím vůbec. Možná je to "citlivější" než jiné f-to-p modely, ale pořád to podle mě ke hře a tím, co si pod tím slovem představuji, má po čertech daleko. Nechápu, proč je z toho Aleš Smutný tak nadšený, když na každou akci čekáte tak 5 minut? Osobně si tedy dost nepřeji, aby si ostatní brali v mobilním hraní z těchto her příklad.
      • El_Kozel
        To je prostě F2P.... Když děláš F2P musíš myslet co ve hře udělat tak, aby to lákalo lidi utrácet. To není dobře když hledáš hru. Dobrou hru.

        Raději ber placené hry. Tam tohle neřeší. Myslí jak udělat doboru hru za kterou lidi dají peníze jednou a poté již ne. Tam nedáš do hry čekání na vše, to poté nikdo nekoupí když to není možné zrychlit za peníze...

        Osobně hraji https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leosfortune&hl=en
        A to je vhodný příklad. Vypadá to nádherně, je to dlouhé, někdy dost obtížné a lze to hrát znovu....

        Ten fallout je prostě další F2P hra, kde díky F2P pořád na něco čekáš a čekáš a čekáš.... Není sprosté chtít za hru peníze! Ale dávat vše na oko zdarma a poté hru měnit protože to je F2P a nakonec stejně zaplatíš...To neberu jako hru. Nic mi to nedá.
        Stejně jako u Simpsonů na mobil, také čekáš a musíš pořád na něco klikat jinak se nic nestane....časem velké otrava. A bez peněž čekáš poté dlouho.
        A Aleš je často nadšnený z řady věcí. To neber jako něco zajímavého. Snad každý Total War to je to samé....
        • Všude jsou dobří a horší vývojáři. Hele, asi takhle. Zatímco u premiové hry defakto stačí, aby první 2 až 3 hodiny hry byly super, pak se to může klidně i podělat, ale to už nemusíš úplně řešit, první dojem je fajn, takže virálně se hra šíří dobře, hráči utrácejí. Jakmile ti dali peníze, tak už ti můžou být víš kde.
          Naopak F2P funguje jinak - pokud tam hráče neudržíš a on se nebude chtít vracet, ztrácíš ho a nezískal jsi nic, nebo jenom dolar, dva. Takže se musíš snažit, aby byla hra dobrá, s novým obsahem.
        • Fremencz
          Ano jak říkáš je to sice klikačka ,ale to abys nasbíral suroviny rychle za to o proti Simpsonů nic neplatíš ba co více ani tam není možnost teď zaplať jeden doláč/euro abys suroviny dostal mnohem rychleji jediné za co akorát můžeš zaplatit jsou luchboxy ze kterých ti sice můžou vypadnout právě dané suroviny plus nějaké ty zbraně ,ale opravdu mě po celou dobu hraní nic nenutilo abych je koupil prostě žádné vyskakujcí okýnko ve stylu zaplať teď ihned pokud chceš něco mnohem rychleji tam opravdu není jedinou výtku kterou naopak ke hře mám a upozorňuji že nejsem sám je neustále zamrzání a padaní hry což je na IOS dost nezvyk (né že by snad čas od času nějaká aplikace nepadla ,ale o proti Androidu to není zas tak často) a pokud to Bethesda neopraví tak už teď to pro majtele Androidu bude peklo.
          • El_Kozel
            Když tam lidé nakují a to hojně tak ta mechnika na lidi funguje. Nutká jím to aby nakupovali. U F2P je ten problém pořád stejný. Musejí hru dělat s myšlenou co tam dát, aby to lidé kupovali.

            A dali to tam. lunchboxy, kde získáš různé věci ihned bez nutnosti to dlouze hledat a skládat.... Třeba to není tak argesivní jako jinde le je to tam a hra je pro to stavěná. Oproti té které hraji. Leo's Fortune
  • a na co lze použít prachy ? free to play nepřezije na slovech děkuju. a prosím.
    • Jo jakmile je to free to play tak to má nějakej háček. (Zlatá vyjímka je Dota2)
  • už se nemůžu dočkat až to vyjde na Android..snad to stihnou před samotným F4 *4*
    • Prej to vydaj behem nekolika mesicu *5*
      • Zajimy ze nekdo da minus i za oficialni vyjadreni autoru *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit