Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste k clanku-me osobne pripada ze autor proste nesnasi mikrotransakce,pripadne neni priznivec Incarny. Tolik nesmyslu pohromade se opravdu tezce hleda. Mysli si snad autor ze EVE je na vydelavani realnych penez?(i kdyz i takovii lide tam samozrejme jsou) Pocinaje nesmyslnou ''realnou'' cenou virtualnich predmetu(jelikoz si obleceni vetsina lidi koupi za herni menu,v prepoctu na real penize rovna se nule). A konce ''zabijackym dopadem mikrotransakci an ekonomiku EVE''.
    Jenom bych podotknul ze PLEX byl do EVE pridan teprve nedavno(vzhledem ke stari hry),a to pred 2.5 lety. Samotne pridani PLEXU melo na ekonomiku hry asi 10000x vetsi dopad nez nejake mikrotransakce za virtualni obleceni,ktere nikdo ke hrani nepotrebuje. Bilionaru je ve hre dost (EVE ma neuveritelne stalou hracskou zakladnu) a pro ne nejakych 400M za oblecek jednou za cas nepredstavuje zadny problem. Pokud po nem vubec touzi.
  • 2Aoyagi-Jaky je rozdil mezi vesmirnou strategii a vesmirnym simulatorem? Vazne mi to vysvetlete,pane moudry. Hrajes vubec EVE? A i zbytek prispevku nekde dole je totalne o nicem. Hrajes hru plnou nekolikakilometrovych vesmirnych lodi,vesmirnych stanic,warpovacich bran,teleportu,klonovani lidi atd a zaroven mi vytykas ze je ve skutecnosti nemozne tuhle lod normalne ridit? Hmmm.
    btw.topicu o poctu posadky u soucasneho stavu lodi je na oficial foru hned nekolik uz ted. Staci hledat
    • Strategie - ukazuješ jednotkám, kam jít/ject/plout/letět/bůhvíco.
      Simulátor - řídíš loď.

      Nezajímají mě spekulace na EVE forech. Velkou loď se zbraněmi nezávislými na postavení lodi a s další spoustou modulů není jeden člověk schopný fyzicky uřídit. Řídil snad Cdr/Adm. Adama sám celou Gallacticu? A mohl by vůbec? A znova, dokážeš si vůbec představit, jaká zátěž by to byla na server?
      • Nejpokrocilejsi technologie dostupna hracum v EVE je prave POD (vajicko), ze ktereho pres neuralni interface avatar lod ovlada.
        Je to vicemene stejne jako v IRL, kde clovek ovlada stovky svalu primo i neprimo - nektere jsou samozrejme rizeny automatickymi subsystemy.
        Vazne si myslis, ze s neuralnim interface by clovek nebyl schopny ovladat lod, kde ridi jen vysokourovnove procesy a zbytek ridi pocitace?!
        Nevim, jestli jsi EVE nekdy hral, ale ty primo neridis konkretni zbrane - jen reknes "zamer cil" a pal, pripadne reload, ...
        Nic z toho, co jsem psal neni spekulace, je to soucast oficialniho EVE lore.
        • Však tu loď si každý ovládá. Stejně jako zbraně nebo cokoliv jiného. Prostě ukážeš kam a ono to tam jede, což podle mě zase pak ovládá počítač. A ano, myslím si, že by to normální člověk "manuálně" nezvládl, pokud by vyloženě neměl nějaký "mentální knipl" (což nevím, jestli nějak lore rozvádí, neb jsem se o to do teď nezajímal). To ovšem nic nemění na faktu, že by to tenhle server zdaleka neutáhl.

          Jo, EVE jsem někdy hrál.

          Edit: Jo a je to pod nebo capsule, ne POD. Nechápu tyhle kapitalizace.
          • http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Capsule

            Mam pocit, ze sis neprecetl (nebo nepochopil) muj prispevek. "Mentalni knipl" samozrejme avatar ma (jak uz jsem psal - neural interface). Pokud tim myslis prime ovladani jednotlivych "trysek" na korekci polohy tak takovy zpusob ovladani nema smysl - pocitac je na tyto korekce mnohem efektivnejsi nez clovek.

            Co se tyka ovladani IRL. Myslim, ze by mensim lodim sedlo ovladani z Freelancera. U vetsich lodi by to ale bylo otravne.

            Proc pisu POD velkym je snad jasne: aby si to nekdo nespletl s obycejnym slovem "pod" vyjadrujicim relativni polohu. Mozna jsem to mohl napsat v uvozovkach a bylo by to jasnejsi?
      • Chlape,cetl jsi vubec muj predchozi prispevek? Zkus to znovu.
        Tebe nezajimaji ''spekulace'' na EVE forech a sam tu spekulujes az se s tebe kouri.

        A vubec,tahle debata nikam nesmeruje.
  • Kristowa noho, co je tohle za nesmyslny clanek? *7*

    http://eve-marketdata.com/price_check.php?step=Show&type_id=29668&type=history®ion_id=-1
    • Dává větší smysl, než použití W ve slově "Kristova". Já měl za to, že tohle už z civilizace vymizelo.
      • Píšu "Kristowa" úmyslně, aby se do toho neobul zase nějaký náboženský fanatik. Ve slovním spojení "ježkovi zraky" to nedělám. Další dotaz?
        • Skvělá výmluva.
          Dotaz: Proč mi nefunguje ten link?
          • Není to výmluva. Ad ten link: blbě jsem to postnul. Tohle by fungovat mělo:

            http://eve-marketdata.com/price_check.php?type_id=29668
  • ještě díky za odpovědi
  • A pak ze jsou hlupaci jen ve wowku a ejhle v EvE je hlupaku plny pytel
    • Co mas na mysli?. Zatim jediny hloupy prispevek zde,bez navaznosti na cokoliv,je ten tvuj. *10*
    • Hlupaci jsou vsude.
  • Chtěl bych se zeptat je nějaká šance si během trialu vydělat na PLEX?
    • To už radši vsaď sportku.. *2*
      • oin.odin
        ani mi nevrav týždeň dozadu niekto na slovensku vyhral 7.6M €
    • I kdyby jsi nahodou neco vydelal,tak pokud te hra bude bavit,stejne to budes chtit vrazit do novych lodi a vybaveni:)
      Behem prvnich tri mesicu si na PLEX podle me vydelaji jen ti nejaktivnejsi hraci,nebo hraci kterym do zacatku nekdo pujcil/daroval penize ci vybaveni.. Po tech trech mesicich uz snad kazdy,i kdyz sazmorejme zalezi treba i na tom,jak skilujes. Se spatnym skilovanim muzes byt po trech mesich hrani klidne nepouzitelny na cokoliv.
      • Dobře ještě bych se chtěl zeptat když skončim trial a pak třeba za půl roku rozhodnu, že to chci prostě hrát dál můžu začít tam kde jsem skončil na konci trialu?
        • Samozrejme.
          • díky
    • oin.odin
      nulovú ...
      • 400 mil na PLEX sa za 14 dni da pohodlne ziskat ... samozrejme nie plnenim misii.
  • Opravdu clanek jak z bulvaru. Novy herni obsah je venku sotva par hodin(to doslova),vetsina hracu hru jeste ani nespustila,ale tady uz vi co vsechno je spatne. PLEX za 400M se dal koupit uz daaavno pred INCARNOU. Clanky od pana Polacka jsou vetsinou v pohode,ale tentokrat tezce prestrelil. Kdyz uz chtel hodnotit dopad prvni verze (coz je dulezite!!!!) Incarny ,mohl aspon 14 dni pockat. *7*
  • Cena PLEXU se od nejakych 280 mil ISK v oscilacich stale zvysuje, hranici 400 mil prekonala jiz na jare t.r. a nebylo to poprve. Cena obvykla je tak 360-380 mil ISK.

    PLEX neni herni menou, je pouze za herni menu ISK na trhu volitelne smenitelny a to oboustranne. Incarna pridava dalsi instrument (AUR), za ktery lze nakupovat specificke vizualni prvky pro hracova avatara (hadry, tetovani) bez vlivu na herni mechaniku.

    PLEX do hry dostavaji hraci, kteri se nechteji (nemuzou) venovat vydelavani ISKu na nakup vybaveni (lodi, zbrani, ...). Koupi jej za realne prachy a na trhu ve jej prodaji za isk druhemu typu hracu, ti zase nechteji utracet dolary/eura a chteji hrat 'zadarmo' tim, ze hodinama straveneho casu vydelaji isky na PLEX.
  • mila redakce, ten clanek trochu zjednodusuje a mate. Servery s patchem jsou v provozu teprve od zhruba pul druhe ci dvou hodin dnes rano naseho casu a patch ma mnohem vaznejsi problemy nez je cena nejakych hadru nebo o 20 mio vyssi cena PLEXu (cca 20 min ratovani - dle pokrocilosti hrace a postavy). Zatim se IMHO resi spise smysl fungovani CQ a kvalita jejich zpracovani nez AURA, PLEX a ISK.
    • Smysl fungovani CQ resi ''IMHO'' myslim porad dokola jen ti sami lide. Je to asi stejne nesmyslne jako resit smysl domecku v jinych MMO hrach. Navic ty jako zjevny hrac EVE by jsi mohl vedet ze dbnesni nocni update je jen v podstate zaklad INCARNY,nikoliv hotovy produkt.
      • no nevim, ja to resim az ted, kdyz vidim 1) zalostnou uroven zpracovani modelu postavy, ktera vypada ja z deset let stare hry a nekoresponduje se celkem slusnou urovni toho zbytku, 2) jak se mi prehriva grafarna a rapidne klesne framerate jakmile docknu (mam spise starsi GTX275). A 3) mas pravdu, hotovej produkt to rozhodne neni, je to takovej zalostnej polotovar, kterej neodpovida dobe, po jakou se o nem mluvi. Neumim si predstavit, co se stane, az se potkaj dva chary - jak rikas - "nekde v domecku"
        • To jsou ale kecy! Grafika je dobra, chyba je u tebe, zkus si zvysit detaily :). Ale jak rikas tento patch incarna 1.0 je jen zacatek. Prvni krok, ktery se musi odzkouset v plnem provozu a zjistit reakce hracu (zpetnou vazbu) chyby, nefunkcnost atd. Do hry to pridava novy element. Tesim se az se zpristupni cela stanice se spolecenskymi prostory ve 4 variantach pro vsechny rasy + moznost projit se i vnitrkem lodi, ale to je jeste budoucnost.
          Chce to cas. Neni to tak jednoduche pridat to do rozbehnute hry. Kdyby jste se o to zajimali vic, tak vite ze na tom pracuji tak dlouho z toho duvodu, ze to delaji uz podruhe + samozrejme dalsi duvody. Pri testovani zjistili ze to proste takhle nepujde a cely projekt hodili do kose a zacali zase znova od nuly. Navic nedelaji jen toto. Patch prinesl i zmenu turretu a podklady pro budouci patche...atd. Nebudte tak kriticky. Samozrejmne vsichni zname CCP, ale chtel bych videt vas.
        • Zkus si stahnout EVGA Precision - SW pro kontrolu otacek vetraku a frekvenci. Na GTX2xx by mel bez problemu fungovat. Spouste lidi to pomohlo s prehrivanim.
          Btw. to prehrivani vetsinou neni vadnou grafikou, ale spatne postavenym PC, resp. spatnym/nedostatecnym proudenim vzduchu ve skrini.
        • Nevim jak u tebe,ale u me to bezi na stanici naprosto plynule a vypada to nadherne. 3D model postav nadhera(nevzpominam si na hru kde to vypada lepe. Takze pokud mas pocit ze to vypada jako 10 let stare,problem bude nekde u tebe),vlajici vlasy vypadaji prirozene,odrazy v zrcadle dokonale,design kajuty skvely....
          Co se da vytknout je prilis tmave prostredi (az na par mist) a hlavne veeelmi pomala chuze. Ta bude asi hodne lidi iritovat.
          Muj verdikt ? Zatim naprosta spokojenost.
          btw. pro uplnost: mam 4 jadrovy procesor a ATI Hd 5850,Win7 /64 a 4GB RAM. Je to rok a pul stary pocitac.
          • Podle oficialniho fora ma problem s prehrivanim GF karet vice lidi. Tak to snad ale opravi. Taky by pro slabsi pocitace (ale nejen pro ne) mohli mit nasatevni grafiky zvlast pro vesmir a zvlast pro stanici. I takove napady jsem tam nasel a souhlasim s tim.

            Dalsi vyborna vec co do hry pridali je Agent Finder. Opravdu povedeny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit