Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jinak kdo by nahodou tu hru neznal, tak zajimavou alternativou k heroesum je disciples 3, mne to docela bavilo
  • Výborná 3 complete. V dalších dílech se mi líbily snad už jen souboje
  • klasika, polovica nebude spokojná s tým, že mestá budú v 2d, druhá by nebola spokojná, ak by boli v 3d, polovica bude nadávať na skill systém hrdinov, druhá by zase kydala na náhodné prideľovanie skillov, časť bude nespokojná, že opäť pridali ďalšie suroviny, a časť si bude chrochtať o koľko sa zvýšil ich hardcore strategický zážitok pridaním troch nových baní... *15*

    hlavne nech je to hrateľné hneď od začiatku nech nemusím čakať na xtý patch posledného datadisku
    • ty mesta moc nechápu, jaký "návrat" k 2D, když i šestka měla 2D města. Mne by se víc líbily 3D města, které vypadají monumentálne. Ale to je spíš jen kosmetická drobnost (i když je za tím nejspíš že se jim ty mesta nechtelo delat)
      • P.S.
        to měla být reakce na firinga
  • Vlastně mě ten návrat měst k 2D spíš zklamal. Mám rád města která si můžu prohlédnout ze všech úhlů a opravdu mám pocit že je to živé město. V prvních 4 dílech (přiznám se ale že první 2 jsem nehrál a trojku jsem jen viděl hrát kámoše) byla města jen obrázek který se doplňoval. Ale v pětce se mi města líbili mnohem víc hlavně lidské a mágů *2* A v šestce jsem hrál jen tutorial než mě to přestalo bavit tak si ani nepamatuju jak vypadali *1*
    • Kinet1c
      Mna zas naopak, btw je to skor take 2.5D ako ciste 2D, aspon my to tak pripadalo, nevadi ze neviem otacat, a ked uz tak by to musely viac premakat ako tebou spominanu 5ku, kde my mesta velmi nepripadali 2x pritazlive na pohlad aj ked boli v 3D
      • fallanga
        Nápodobně. Města v H5 byly sice pěkné na pohled, ale zdály se mi chaotické, zatímco v ostatních dílech, když byly 2D byly přehledné a i přesto pěkné na pohled.
  • "Vývoj hry má na starosti Limbic Entertainment, studio odpovědné právě za Legacy a za veškerá DLC, datadisky a patche pro Heroes VI."

    Není pravda, DLC Shadow of Darkness (Odstíny Temnoty) vytvořilo čínské outsourcingové studio Virtuos, Limbic doklepnul Heroes VI po Blackhole, udělal první dvě DLC, zarovnal a uhladil hru do Gold edice a pak šel makat na Might and Magic X: Legacy.
  • Za mne osobne 3ky s EROu a parim to doted , cely homam 6,7 mi muzou vlezt na hrb , stejne jako MM X ( u tech jsem nepochopil proc se rozhodli vratit k systemu chuze z MM V , a proc to cely vypada jako nejlevnejsi budget z garaze vod Franty odvedle ... ) proste UBI, maj svuj styl :D
    • Kinet1c
      Spat k MM 3-4-5 mozno aj 2 neskusal a ani som nehral iba od 3, by som povedal vzdali akusi poctu tymto dielom a osobne ked dojde na MM XI tak dufam, ze tu uz zvolia 6-7-8 ako priklad a dostaneme akysi mix TES a MM, tzn free roam ale s partiou :D, teda ja dufam, ale ani tahy my nevadili. Osobne jedine minus pre mna okrem technickych kras :D, je ze hra je kus velmi farebna, az priliz na moj v kus, ale casom som si zvykol no. A co sa Heroes tyka ano, zatial si nemyslim, ze hocktory diel prekonal HOMM 3, podla mna celkom taku podobnu atmosferu vyvolava u mna heroes online, aj ked no :D ide len o to chodenie po mapy, nie je to cisto 3D a ja si myslim, ze v niecom takom by mohli a mali nove heroesy vzniknut, tym by si zachovali ako taku atmo s 3 a mohli vymysliet nove veci. To je, ze problem je skor v tom ich novom svete Ashan, nie je to celkom Erathia a ine. Ja budem optimista a verim, ze im stastne cislo 7 vyjde :D a podari sa urobit nezabudnutelnu hru akou je dodnes trojka.
  • Paulcz
    "2d modelům" - uhhh ?! :)
  • Pomaaaaleeeeeeeeeeeee...... stare heroesy sa hrali 2x-3x rychlepsie

    Som fanusikom vsetkych hereosov, kazdy ma svoju krasu. Trojka ale je u mna stale neprokonatelna koli rychlej hre a prehladnosti.

    Ked si idem s bratom zahrat Heroeska 5 alebo Heroeska 6 tak nad jednou hrou stravime tak 2-3x viac casu ako tomu bolo v Heroesovi 3 na rovnakej velkosti mapy. Proste vsetko tam viac trva aj ked si clovek vsetko nastavi najrychlepsie.
  • Cela seria Heroes u mna skoncila vybornou 3kou, potom to uz bol len odpad ktory zadupal do zeme King's Bounty. Ak chcete starych dobrych heroes, zahrajte si radsej to
    • S tou trojkou souhlasim. S KB ovsem ne. Nebavilo me to.
      • Kinet1c
        Presne KB bol pre mna ok, zo zaciatku, tzn bolo to akosi zaujimave, ale ako som sa pomaly dostaval s prvej mapy uz to nebolo nejak ono, napriek tomu som zotrval, pamatam si nejaku velku korytnacku na nejakom ostrove a potom uz nic, asi som dal definitivu po jej porazeni. Ked uz nieco mohlo a konkuruje dodnes H3 je Disciples 2 (hral som aj Disciples 1 ale ten este nebol ten pravy Disciples, napriek tomu ze bol prvy :D), By som povedal, aspon tak vela casu som stravil iba u D2 ako u H3. Som sa tesil na Disciples 3, ale ked som to zacal hrat, tak nastala chvila OMG, a odinstaloval som, chybala hre ta temnejsia goticka atmosfera dvojky a nezachranilo to aj podla mna celkom podarena grafika.
  • Jediny na co jsem mel chut po chvili hrani HEROES 6 (byt samotny tahovy souboje me bavily hodne), bylo si zahrat dil patej nebo treti, anebo si vubec poprve zahrat jeste ty starsi. 7 na prvni pohled miri stejnym smerem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit