Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Dlaší Xbox bude už jen cloud verze... heh. Zase krok směrem zpátky ale on už klasický Xbone ukázal ŽE TUDY CESTA OPRAVDU NEVEDE 😬

    • Wolfcastle

      jojo přesně Billův nesplněný vlhký sen jak nic nedělá jen mu každej měsíc chodí prachy za připojené holé konzole k jeho předraženým serverům no co na tomže za pouhý jeden rok uživatel zaplatí celou plnou cenu nadupané konzole když může platit měsíčně 1/12 po několik let....

      • Jack1947

        Billovy ? ten už tam dávno NENí přece!

  • U zakladni/S verze bych s velkym vykricnikem podotknul, ze tam posledni dva roky vychazi hry v katastrofalnim stavu, budto zasekane nebo s rozlisenim klesajicim k 720p nebo oboji. Jestli je jedna konzole, kde budete litovat penez, je to tato.

  • unicz

    Redakce : No pozor, 4 kousky přibudou, ale také kousky průběžně ubývají... 

  • Derp_1337

    Já osobně považuji tuhle konzoli za velmi nevýhodnou.

    Za prvé je člověk limitován licencí her, která je svázana k vašemu účtu. Člověk si ty hry pak nemůže navzájem půjčovat s kamarády a následně je ani nemůže prodat do bazaru. Kdyby člověk aspoň ušetřil na té digitální distribuci, ale většinou je ten MS Store drazší než tuzemské kamenné prodejny (levnější je pouze v případě nějakých akcí jako je třeba Black Friday).


    A návrh autora článku k zakoupení Xbox Game Pass mě nechává úplně chladným. Vůbec tam nejsou hry, které bych si chtěl zrovna zahrát, a předpokládám, že ten trend bude pokračovat v budoucnosti. Z principu je pro MS výhodné tam umístit jenom hry, které se moc neprodávají.

    A pokud se tam objeví něco zajímavého, tak to jsou většinou multiplatformní hry, které jsem si dávno už zahrál na PC...

    • unicz

      DVD mechanika do USB-A?

    • ZdenekTroska

      Nebyt PS4 a pozdejsich protestu fanousku MS, tak to byla always online konzole s poplatky za pujcovani nebo preprodavani bazarových her. Celý to spěje k tomu předplatnemu jako je netflix, což je hnus, protože za 5 let se rozhodnou že něco smažou tak si to prostě nezahrajete a za 10 - 15 let ta konzole bude k ničemu a přitom hraní starých her se ted těší největtší oblibě, sám hraju 20 let starý flákoty a stále vlastním starší konzole na kterých mě nikdo neomezuje.

  • XorxoxTalarius

    X-box One SAD Edition

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit