Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1) Pojem Hack i před tím znamenal využití věci určené pro jednu věc k něčemu... nestandardnímu. Tabule začne místo sportovního skóre rozhlašovat že někomu smrdí nohy? Hack
    Použije mrazničku k odstranění žvýkačky? Hack
    Použití fénu jako tavné pistole? Hack

    Bez špetky nadsázky bych klidně mohl říci, že nejznámějším Hackerem na světě je MacGyver. Další věcí je zažití významu hacker jako lamače vstupů do systému, který na nás vnutil Hollywood, který zaměňoval Hacker a Cracker (asi docela pochopitelné, Cracker zní jako někdo kdo jede na cracku a ne jako lamač).

    2) Nevým jak moc nový herní žánr to je, po Uplinku(2006) mohl člověk zakopnout o jeho klony na každém rohu, to že po deseti letech se dostal do popředí tím, že opustil striktní příkazovou řádku z něj snad nový žánr nedělá...
  • Else Heart.Break() právě teď v humble bundle, super balík: https://www.humblebundle.com/humble-indie-bundle-16
  • Patří do "hackingu" popsaném v tomto článku taky otevírání kódu webové stránky, aby se přes něj útočník dostal k datům v osobním počítači toho, komu stránka (provozovaná na nějakém serveru kdo ví kde) patří?

    Oblíbený postup v kriminálkách jako Komisař Rex a jemu podobné, pokud daný díl obsahoval v rámci příběhu informační technologie.
    • To uz je mrtva disciplina, dnes se hackeri soustredi na dolovani hanbatych fotek ze smartphonu.
  • https://media.giphy.com/media/QbumCX9HFFDQA/giphy.gif

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit