Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dneska vyslo 3.0.0. live ? ......
    • walltar
      Předevčírem myslím vyšlo.

      Ale je zabugovaný jako prase, a dost lidí hlásí FPS pod 15...
  • Já doufám, že se to nakonec povede. SC jsem backnul už někdy kolem roku 2014. Krom toho jsem podpořil pouze dvě věci v early access a to Lego Worlds a ARK:survival evolved. Takže upřímě, hůř než tyto dvě už to dopadnout ani nemůže :-D
  • Rejsek
    Ten Squadron je k SC, nebo ho musím koupit zvlášť?
    • walltar
      Backeři, kteří přispěli dřív mají první díl SQ-42 zadarmo... dneska už je to zvlášť.

      Finální cena by měla být 60$ dneska to jde koupit o něco levněj.
      • jednoduché "musíte si to koupit zvlášť" by mu určitě stačilo. Kdyby byl backer, tak by jistě věděl, že to dostane zadarmo.
  • Stream je nářez. Vizuál absolutně nemá konkurenci a řekl bych, že roky mít nebude. Některý situace vypadaj jak reálný. Hlavně je vše ingame, žádný pokakaný cutscény, skyboxy, blur a jinx berličky. Vypadá to, že Crysis éra se vrací. :D
    • Zbožňuji SC fanboys, kteří vychvalují něco, co ještě ani nevyšlo a nikdo vlastně ani netuší, jak to bude v reálu vypadat.
      Prostě neříkejte hop, dokud nepřeskočíte.
      • Hele, Derpík se ukázal. To se divím. Ty bys měl chodit kanálama s tím, jak se tady znemožňuješ. Prej "reklamní video"... heh... takovej blábol. Přitom to je real in-game grafika, přesně jak jak sem psal.

        Nikdo netuší, jak to bude vypadat... krom všech, kteří právě shlédli gameplay stream a mají přístup do hratelné online alphy.

        Lol. Takhle vypadá epický salt, přátelé. :D Prostě nepopírej realitu, pokud nechceš být za fanatika.
        • Koukám, že se přece jenom najde nějaký plebs, který žere marketingové materiály jako svatou pravdu.

          Měl by jste si uvědomit, že dokud je hra tzv. "ve vývoji", tak může dojít ke změnám v grafice (a bohužel nejenom zlepšení, ale často se grafika bohužel downgraduje).
          Mnoho her s tím mělo problémy: ačkoliv vývojáři na testovacích mašinach vytvořili nádherné scény, tak pak zjistili, že v reálu to PC (a i konzole) tak detailně nevytáhnou a prostě museli snížit detaily.

          Matně si vybavuji pár her, ale určitě jich bylo mnohem víc:
          Far Cry 3, Far Cry 4. Watch Dogs, Rainbow Six Siege, Dark Souls 2, The Division, Bloodborne, Metal Gear Solid 4, Final Fantasy XIII, ... atd.
          • Koukám, že si přece jenom fanatik, který popírá realitu a chytá se stébel. Holt si dostal kvalitní rekt. Nejdřív kecy typu, že to je scam, pak že to bude zastaralý, až to vyjde a teď downgrade. Nechápu, že vás baví si takhle kálet na hlavu. Založili 4 studia, najali 300 lidí, mocap a scany 100+ herců, hra se neustále zlepšuje, jak graficky, tak obsahem, pravidelný updaty každý týden (teď budou dávat ještě updaty SQ42 každý měsíc), už teď to vypadá líp, než cokoliv, ale jinak je to scam a bude to zastaralý. Jo, to dává logiku. Tohle jestli je scam, tak je to hodně špatnej scam haha. Spíš bych řekl, že až to vyjde, tak to bude vypadat ještě líp. Stačí se podívat, jako to vypadalo před 2 lety. Rozdíl jak mezi PS3 a PS4 lol.

            Jinak Star Citizen je i v blbý neoptimalizovaný alpha verzi hratelný ve 4K. Sice na high-end PC, ale to bude průměr, až to vyjde.

            Všechny hry, co si vyjmenoval, jsou konzolový nebo multiplatformní, takže tvůj argument o downgradu nefunguje. Downgrade se dělá kvůli konzolím, protože mají fixní hardware a nemožnost nastavení grafiky. U PC tohle nehrozí. CR sám řekl, že míří na maximální grafiku @ 60fps na high-end PC. 30fps na medium PC.

            Medium PC bude za 2 roky až to vyjde 1080Ti....lol... 3x výkon jak PS4Pro. Řekl bych, že ani PS5 nebude mít tolik. Měl bys to zabalit, si naprosto mimo. Jsi očividně málo informovaný a nemáš ponění tom, jak propastný rozdíl je mezi PC a konzolovým hardwarem...
            • walltar
              Derp... Pokud se bavíme čistě o SQ-42, tak tam bude jeden hvězdný systém. První díl se má celý odehrávat v systému Odin (kromě úvodu) který je na tomhle videu.

              Pokud se bavíme o SC, tak systémy budou přidávat postupně a na vydání to nemá vliv... protože SC nebude mít klasické vydání, spíš to bude podobně jako Minecraft. Konstantní upgrady s tím, že jeden den v betě řeknou že už nebudou dělat wipe. Takže hra klidně může mít 10 systémů v době kdy se přestane wipovat a potom se otevřou další.
            • tl;dr

              prostě si napsal blbost, fail, zasmáli sme se ti, jede se dál
            • Vaše trvzení, že jsem napsal, že to bude scam a nebo, že to bude v době vydání zastaralé jsou mylné. Chápu, že jste SC fanboy a cokoliv, co nevychvaluje SC, považujete za hate nejhoršího kalibru, ale já nic takového nenapsal.

              - Za prvé jsem negoval vaše trvzení, že to nej grafika a na mnoho let to tak bude! (to, co jste hodnotil, bylo jenom marketingové video. Lidi, co hrajou tu blbou neoptimalizovanou alfu to tak hezky a hlavně plynule většinou nerozjedou)

              - Za druhé jsem naznačil střet dvou zájmů:
              První byl "vydat hru v rozumném čase, ale nejspíš za cenu osekání". Ať už třeba omezí nějaké moduly a nebo sníží grafické detaily v dalších hvězdných systémech, někde budou ten čas muset ušetřit.
              Druhý byl "vydat hru, až skutečně všechno bude dodělané na úroveň Robertových maximálních slibů", ale v tom případě se tady bavíme o opravdu dlouhém období. A v tom případě máte pravdu v tom, že ZA TĚCH MNOHO LET, až to vyjde, tak ty PC mašiny to opravdu budou schopné utáhnout *15* Ale bohužel tady hrozí, že za tu dobu to už zase bude zastaralé!
            • az to vyjde, tak bude 1080ti podprumer,
          • walltar
            Normálně bych s tebou souhlasil... ale SC už dnes má venku verzi, která takhle dobře vypadá a nebýt problémů s netcodem (což by u SP kampaně neměl být problém) tak má i celkem dobré FPS.

            Hra jede na cry enginu a nemá konzolovou verzi, takže namísto snižování detilů a osekávání stačí zapracovat na settings menu a dát lidem možnost si vše nastavit. Si pamatuju, že starý Cry výborně škáloval a šel nastavit tak aby to neutáhla žádná mašina, tak i aby jel i na starším PC. Crysis 1 toho byla krásným důkazem.

            Neříkám, že je na 100% jisté, že hra při vydání bude vypadat takhle dobře (nedivil bych se, kdyby vypadala líp), ale všechno k čemu máme dneska přístup a můžeme si to zahrát (3.0 se musí hrát v SP aby si viděl grafické FPS... jinak se ti zahltí procesor a celý FPS jde do sraček) nasvědčuje tomu, že tak vypadat bude.

            Stejně... když to vemu kolem a kolem, jak bude vypadat není až tak důležitý. Pokud se jim nepodaří doladit gameplay, kterej má celkem dost dlouhou cestu k hotovému produktu, tak si nikdo na grafiku ani nevzpomene, protože všichni budou nadávat na gameplay. Tak uvidíme.
      • Blue.Shark
        Squadron 42 je singleplayer ke Star Citizen. A alfa Star Citizen je venku. Takže...hop *15*
  • Tak jsem shlednul vcerejsi hodinu a pul prezentace SQ42. Spokojenej jak zelva a tesim se moc. Vypada to mazecky. A to i s ohledem na to, ze uz jsem si u SC na urcitou miru kvality zvykl. Byla to pre-alpha, takze drobny musky tam byly, ale jako celek to pusobilo dobre a hlavne... ta atmosfera! Je videt inspirace snad ze vsech dobrych sci-fi filmu + neco navic. Postavy sympaticke, prostredi famozni. A pokud nekdo pochybuje o poctu lidi, kteri se tomu venuji, tak Chris tentokrat predstavil tri cela studia, ktera na tom pracuji. Takze nemam obavu, ze by tenhle projekt nedotahli.
  • MickeyMutant
    Podle očí bych tipoval, že si starý pán před startem něco šlehnul. Minimálně to vypadá na načatou placatici v kombinéze.
    • asi zrovna dočetl scénář k The Last Jedi *1*
      • myslíš si, že nějaký scénář vůbec byl pro ten film. Pochybuji o tom...
  • Chápu to dobře že dělají dva mamutí projekty najednou (singleplayer a MMO)? Jestli to náhodou nebude důvod proč nestíhaj.
    Singleplayer bych klidně zaříznul, nebo bych ho implementoval do MMO jako příběhovou část. (Ale proč neprodat stejnou hru dvakrát, že ano). Nějak nechápu kdo bude stíhat hrát obě hry současně a levelovat si lodičku v MMO a pak dělat to samé v SP. Ledaže by se naplnit pravděpodobný scénář a squadron by vyšel dŕív a MMO s velikým spožděním.
    A teď do mne hateři.
    • alien5
      To bude as itim ze uz na Ks s tim sel a SP bude pred PU vsechny 3 epizody, SP je lehci nez multak a maji v nem vytvorene nastroje pro tvorbu MMO PU. Jinak dnesni stream sklamani tma jak prase..
      • Chces rict ze nejdriv vyjde SP, postupne tri epizody a az PAK mmo? Tak to je mmo cast skutecne v nedohlednu.
        • jo, vydání MMO v nedohlednu.
          Začátek vývoje koncem roku 2011, slíbené datum vydání 2014, ale skutek utek. Ani do roku 2022 to nejspíš nestihnou, když první díl singleplayeru vyjde MOŽNÁ vyjde v roce 2018 (ale spíš 2019).

          Největší trapas je ten, že než vydají tu hru, tak ta vychvalovaná "next-gen" grafika se stanem standartem pro průměrné hry *7*
        • alien5
          Ano takovy je plan uz od zacatku.. Bohuzel revolucni hra revolucni cas na vyvoj, jo kdyby vedel v roce 2012 ze bude mit hru za 300 MEGA a mel hned ten team a vsechny technologie tak by to slo rychleji.
          Na KS se slo s tim ze ukazi zajem lidi a prijde investor..

          https://www.youtube.com/watch?v=8za-PTBLv6w&t=4s
      • Pockat
    • "Nějak nechápu kdo bude stíhat hrát obě hry současně a levelovat si lodičku v MMO a pak dělat to samé v SP"

      Levelování tam nebude ;-)
    • TheGGG
      to radši SP, než MP...
  • TheGGG
    než tadle hra vyjde, bude se do vesmíru lítat naprosto běžně a celé to ztratí smysl..
    • Už teď se lítá do vesmíru naprosto běžně :-D
      • TheGGG
        naprosto běžně rozhodně ne... naprosto běžně si zajedu autobusem do školy.... bohužel na pořádný lety nejsou prachy a to pendlování na ISS fakt už začíná být nuda
    • nebude, protože fyzika
      • TheGGG
        pls ten tvůj přístup, jako když v 19. století vědci tvrdili, že už vše co mělo být vymyšleno už je vymyšleno a pára je vrchol pokroku...
        • Ve své podstatě ale má pravdu. Nemá smysl si nic nalhávat -- cestování 99% rychlostí světla nic neřeší. Je to tak neuvěřitelně pomalé že nemá v téhle rychlosti cokoliv zkoumat. A alternativní možnosti cestování ? Hoooodně daleká budoucnost. To je prostě technologie minimálně 1 tier nad naší technologickou kapacitou(spíše 2).

          Takže na tohle můžeme v našem životě téměř určitě zapomenout..
          • TheGGG
            no a někdy tou dobou už ta hra vyjde... zkus si představit 19. století a let na měsíc nebo prostý iphone... a co máme dnes...
            • to je sice pravda, ale taky celych 10000 let se predtim mydlili sekyrama a max strileli sipy...takze klidne dnes muzeme cekat dalsich 10k let na nejaky prulom
            • spis technologicky demo nez hra
  • No a kdy to teda vyjde? :)
    • až to bude hotový *2*
      • původně to mělo vyjít někdy v roce 2014, ale máme rok 2018 za dveřmi a hra pořád nikde...
        • Blue.Shark
          ...to to asi ještě není hotový *15*
  • Blue.Shark
    Hrozně by se mi líbilo osvěžení v podobě vypuštění jakékoliv "nadpřirozené" hrozby nebo záchrany galaxie. Dlouho jsem nehrál příběh, který nepotřebuje nějaké zdánlivě neporazitelné nepřátele, aby se rozvinul do velkoleposti.
    • TheGGG
      takže radši nějakou nudu kde se bude celou dobu plácat bs jako v blade runnerovi.... tak to fakt ne
      • Blue.Shark
        Ne-e, o to vůbec nejde. Jen v téměř každé hře bojujeme proti nějakému osudovému vražednému nepříteli, který se probudil a ničí všechno, co mu stojí v cestě, protože prostě proto.

        Já bych rád viděl (alespoň částečně) klasické military sci-fi, kde se prostě strany konfliktu snaží vyhrát všemi možnými prostředky, protože k tomu mají vlastní logické motivace. A ani jedna z nich by nemusela být prastará božská rasa, pro jejíž poražení se musí semknout veškeré lidstvo a mimozemšťanstvo v nestabilní alianci.
        • SC je inspirovan historii staroveke evropy a asie
      • Vám se nelíbil Blade Runner? Chápu, jste hardcore fanoušek Michaela Baye a pokud aspoň 50% filmu není zaplněno explozemi, tak je to očividně nuda *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit