Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Tak napiš čtenářskou recenzi, docela mě to zajímá.
    • Chim
      Popravdě: nasrat, to si zdejší redakce nezaslouží.
  • Chim
    Kdybyste raději místo psaní o těchto pípovinách psali o skutečně kvalitních hrách... Víte že existuje hra jako Rimworld a že dnes vyšel nový update, který podstatně rozšiřuje stávající hru?
    • up_er
      Udělej web o hrách, dávej tam recenze a info o hrách co tě baví a co si myslíš ty, že jsou zajímavý. Poučovat umí každej, ale udělat něco, to už ne....
      Btw. Mario plošinovky jsou ty nejlepší hry v žánru, očividně vůbec nevíš, o čem píšeš.
    • Ty a tvé problémy nikoho nezajímají. Smiř se s tím.
    • Rimworld hrám, ale strelil si pekne vedľa. mário je celosvetová mega značka predávajúca státisíce kusov. Rimworld je early acces hra, ktorá má síce obrovský potenciál, ale na hodnotnú recenziu ešte nemá. ak, tak na čitateľskú a tej sa môžeš veselo ujať.

      poznámka pre redakciu (ktorá to aj tak nečíta :D ) - pravda je, že občas by sa nejaká tá novinka hodila, pokrytie hier máte slušné, ale niektoré tituly tu naozaj trestuhodne opomínate. čo je škoda, lebo by to znamenalo možno o dve-tri správičky viac denne. kľudne aj vo forme bleskoviek, alebo dvojvetového upozornenia.
      • Chim
        To že je něco "celosvetová mega značka" ještě neznamená, že je to kvalitní hra.
        • To je pravda. Ale z pohledu herního webu je nutnost pokrýt to. Tohle bych nikomu nevyčítal. Taky nečtu recenze na COD, ale chápu jejich existenci.
        • To že banda hipsterů chrochtá nad nedodělanou hrou s procedurálně generovaným příběhem taky neznamená, že to je kvalitní hra *3* a ne každý, kdo jí hrál, je z ní nadšený, imho factorio je lepší. Mario Party Hry nepatří mezi ty nejlepší Mario hry, ale rozhodně nejsou špatné a vsadím se, žes je nikdy nehrál, tak tady laskavě nepoučuj lidi o tom co je kvalitní, zvlášť když srovnáváš nejen úplně jiné žánry na úplně jiné platformy, navíc v diskusi, kam to nepatří, ale hlavně srovnáváš hotový produkt a early access
          • Mario je dávno mrtvej žánr. Je to ten typ hry, kvůli který by si nikdo nikdy tu konzoli nekoupil, bundlovka. Je to stejná blbost na zabití nudy na 20 minut, stejně jako dnešní indie kravinky, akorát Nintendo exkluzivní. Pro mě má větší váhu cokoliv, co nezamrzlo v čase, i early access...
            • Mário a žánr? Mário je postava, která se vyskytuje v x hrách různého žánru. Dále Nintendo umí prostě dělat kvalitní a hlavně inovativní hry . To že má užší a mírně infantilní záběr je sice fakt na druhou stranu je to jediná platforma, kde se můžu s dětma fakt vyblbnout :-). Jinak proti gustu... každej máme jiný potřeby :-)
            • Hrál si to? Jestli si hrál dwarf fortress s grafickýma modama, tak tohle rozhodně není nic novýho pod sluncem, hlavně že se ohánějí jmény jako firefly, ty generované příběhy se zdaleka nevyrovnají tomuhle legendárnímu seriálu, douč se nahraj hry z obou stran "barikády" a pak teprv poučuj o hrách co zamrzly v čase, vsadím se že nikdo z vás kritizujících chytrolínů nehrál tuhle hru tak když k ní nemáte co říct tak radši nepište nic, děte si to řešit do diskuse k bleskovkám a neplevelte tu, díky.
    • Recenze nové hry jedné z nejznámějších značek pod sluncem vs. update log hry z early accessu.. Tady snad ani nemůže být diskuze o tom, co má větší váhu.
    • 0011
      šestá recenze za rok 2016 na 3ds, neskutečný nápor *7* já jsem za ně rád a byl bych za ně rád, i když bych neměl 3ds, taky hraju indie záležitosti, ale řekl bych, že games informacemi o nich nás zásobí víc než dostatečně, spíš až moc
      • Zdar, už paříš? *1* není to špatný, ale mario party island tour mi přišlo lepší, ale to střílení houbiček *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit