Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konecne nejaka recenzia aj na 3DS.

    len tak schvalne, kto tu este vlastni 3DSko ? :D (len tak na margo, kupil som si ju asi tak mesiac dozadu ako prvu konzolu od nintenda a nemozem si to vynachvalit - od xenoblade chronicles sa neviem odtrhnut)
    • nightborne
      Přemejšlim, že bych si koupil k vánocům nějakej handheld... ale trošku mě upřímně děsí cena her, možná to nakonec vyhraje Shield =).
    • ja osobne momentalne najviac hravam xenoblade, ale popri tom aj pokemon omega ruby, fire emblem, mario kart7 ako taku "zachodovku" :D a obcas prokastrinujem pri animal crossing :)) mam limitku new3ds majoras mask cize mam tam aj MM predinstalovanu, ale tam som dosiel len cez prvy dungeon a nejako som si to odlozil na neskor.

      Inak co sa tyka MH4U, davam tomu stale sancu, mam v tom nejake 2-3hodky odohrane ale neviem si zatial k tomu najst cestu (combat mi pripada trosku nemotorny) ale na zaklade veela ohlasov ze je to top hra na 3DS sa tomu skusim este povenovat pocas vianocnych sviatkov ked budem mat par dni klud z prace :)

      ak by ste niekto mal zaujem mozte si ma pridat cez tento friend code: 1564-5954-2480

      3DSku zdar ! :))
    • Peppa
      3DS mám, ale tedˇ nejvíc času trávím u DS hry - Dragon Questu V, to je jrpg lahůdka, snad vydrží do vydání VII a VIII. Xenoblade jsem měl, ale po pár hodinách jsem prodal. Ta grafika to pro mě udělala nehratelné, při soubojích, kde je víc soupeřů, totálně nepřehledné. Radši jednodušší nebo 2D.
    • Od února mám New 3DS (malé), pár let už mám DS Lite.
      3DSkem jsem si spíš udělal radost, mám na něj jen Zeldu Majoru, plánuju i Okarinu a doufám, že bude nový Picross 3D. Je to takový mazel, hraju na něm jednou za čas, ale o to s větší chutí :)
    • Ja,parim pokémon a je to paráda. *1*
    • Já. Zatím odehráno akorát Virtues Last Reward a 999. MH4U mě totálně nebavil, takže po 10-ti hodinách, které jsem se k hraní i celkem přemlouval, jsem to prodal. Teďka jedu Xenoblade Chronicles a je to vážně skvělé. Přemýšlím proto, že třeba někdy později koupím kvůli nejenom Xenobllade Chronicles X i WiiU. Pak mám ještě new Super Mario Bros 2 a The Keep.
      Těším se dost na Zero Time Dilemma a Hyrule Warriors.
    • Já.

      Hraju na tom především Tahovky a Dungeony, kterých se na PC nějak nedostává.
  • Tyhle detinske hry jsou desne nezajimave a nudne.
    • Peppa
      Na dětinskost většinou nadávají patnáctileté děti, které marně chtějí patřit do světa dospělých. Jaké je čeká zklamání, až se tam dostanou! Minutu ticha za jejich ztracené iluze.
    • Souhlasim. Ale je fakt, že Mario je legenda.
      Na druhou stranu neznam nikoho, kdo ma 3DS. Podle mě nintendo vždycky táhli jen pokemoni a zelda. Proč kupovat 3ds za pět tisíc, když vyjde emulator na androida za stovku jako v případě obyč nintenda ds. A to nemluvim o emulatorech pro pc, kterých je ještě víc.
      • To máš tak, lidi jsou různí, jejich záliby a potřeby také.
        Mně třeba stojí auto dva týdny a není potřeba, stejně jako 3DS někdy měsíc nezapnu. Ale když se někam jede, neukradnu před barákem cizí auto jen kvůli tomu, že vlastní nemá smysl kvůli malému nájezdu mít.
      • Mam PS4, mal som x360, a uprimne? Nintendo 3DS je moja oblubena platforma. Hry ako Fire Emblem. Awakening, Bravely Default, Etrian odyssey, ci monster hunter Ultimate 4, su priklady RPG, kde nerozhoduje grafika ale spracovanie a hratelnost. Nehovoriac o tom, ze kazdy kto ma NAOZAJ rad tieto hry ich nebude hrat na mobile. Jasne, mam aj ja emulator a ked som na hajzliku tak to posluzi, ale ak by som mal vydrzat niekolko hodin klikat na ten touchscreen pri normalnej session asi by ma vystrelo. Je to proste uplne iny pocit ked mas tlacitka, a konzolu v ruke.
      • Já nevím proč, třeba proto, že za hry se má platit? Nebo si kupuješ hry, které emuluješ? Neřeším emulaci PS2, Wii a starší, ale cokoliv novějšího je prostě dle mého sprostý warez. Nemluvě o tom, že funkční emulátor na 3ds ještě není.
      • up_er
        you know nothing...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit