Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou takový rodiný hry, pokud někdo chodí na základku a má k tomu třeba ještě sourozence, nebo už má zas naopak vlastní děti tak supr, ale aby to dospělý člověk hrál jako single to asi sakra rychle omrzí
    • no nevím, já v 7ce utopil hodně hodin a v tomhle utopím určitě víc, jasně, zahraju si i s přáteli, ale jenom než si v téhle hře odemkneš všechny předměty v singlu tak to zabere desítky hodin, teď závodím s mii, ale zrovna s Princess Peach jsem najezdil stovky kilometrů *1*
  • No tu je proste strasne citit, ze recenzent toho v Mario Kart nenahral, a ze je to pre neho nova seria.... Strhava hru za nepodstatne veci ala chybajuce "socialne funkcie"..... To ma vzdy dostane ked taketo neco citam.... Za absancie ukladania konfiguracie vozidla... to neni tak uplne pravda, ked clovek hra (nie len) v dvoch a da si novu trat, tak mu tam ostane nasetovane vozidlo z predchadzajucich zavodov takze uz nemusi hladat tu svoju konfiguraciu...

    A veta... "Samotná hratelnost a z ní prýštící zábava je sice dostačující, ale v dnešní době jsou standardy už někde jinde." ... Toto je ultra klisoidna veta... kde su teda dnes tie standardy? V ramci takychto motokarkovych kreslenych zavodov je MK totalna spica a udavac trendov. Sonic Racing? OK dobre, ale na MK to nema ani zdaleka, alebo volakedy na PSko tie LittleBitPlanet Karting ci ako sa to volalo? MK neohrozeny.... Resp. aj keby to bolo diskutabilne, takychto zavodov vela nie je a je to kategoria sama o sebe, tak kde su teda dnes uz tie trendy uz uplne inde? ....

    Co sa tych neuplnych a len "vyberovych replayov" tyka, tiez to nie je uplne pravda, na konci zavodu sa da zvolit replay ktory je myslim cely, alebo takmer cely... a da sa tusim aj ulozit ale priznam sa je to tak okrajova vec, ze to ani vyskusane nemam, len som to tam videl.

    Potom, taka vec, ze hra by mala stat a padat na online multiplayeru (a zase tie chybajuce socialne funkcie) .. Moze byt, ze to tak je pre SP hraca, ale ked ma clovek par ludi okolo seba (staci kludne dalsi 1 hrac) tak ta hra bude stat a padat prave na lokalnom MP, ktory je jedinecny... ale skratka som chcel povedat, ze toto je cisto subjektivna vec.

    Jedine kde ako tak suhlasim, je, ze pri vyssich obtiaznostiach je problem trochu s tym, ze kludne v poslednom kole dostanete aj 3, 4x nejaku ranu, ze vas to pripravy o miesto... Ano to je pravda, tam uz to casto tak vypada, ze ide o nahodu, ale v zasade je pravda aj to, ze ked to uz ako skusenejsi cakate, da sa zavesit ten krunyr(alebo banan) za karu stalcenim (na WiiU je to sipka dole) a o jednu ranu mate menej. Naviac ked ste naozaj dobry a poznate trat, tak sa da utiect konkurentom a potom na vas nema kto strielat takze zalezi to tiez od skillu a hlavne musite poznat vsetky skratky v mapach).
    Ja vim, ze tu zdejsi publikum bude chrlit siru jak je to debilna hra atd. Ale treba povedat, ze ta hra neni primarne urcena pubosom co tiahnu po GTAcku aby sa citili dospely, lebo tam zrazaju/okradaju ludi atd. (btw nic proti GTA, je to bozi hra) MK je casual hra v duchu "easy to play, hard to master", kde clovek zazije vela zabavi hlavne v lokalnom MP. Jednoducho povedane tie znamky na MC su absolutne obhajitelne, lebo nic tak dobre v tejto kategorii tu neni, a tychto 8/10 si vysvetlujem proste tym, ze recenzent bud sa chcel (aspon trochu) zavdacit tomu kritickemu publiku (lebo inak si hru uziva), a prave chybajucimi skusenostami so seriou, lebo na MK je sranda aj to, ze aj ked ma clovek 10ky hodin nahrane, stale sa tam da nieco objavit.
  • takze v pripade mario karts realne asi 60%
    • 0011
      Pokud si majitel původní Wii U verze tak hodnocení 60 chápu a je to zcela adekvátní, pokud je to pro tebe nový díl tak za mě zatím 9 a to hraju závodní arkády i simulátory na PC, navíc je to pro mě po grafické stránce od sedmého dílu z 3ds jako rozdíl mezi ps2 a 4, navíc běží konstantních 60fps na 1080p ve splitscreenu, zkoušeno ve 3 lidech a věřím, že i ve 4 nebude problém, akorát zatím nemám dost ovladačů abych to vyzkoušel
  • u nintenda se to musi brat globalne, za kazdej dil +jedno procento
  • Jako jo, Mario Kart je vždycky sranda, ale 94/100? To mi na závodní arkádu připadá trošku hodně. Co ty lidi berou? Nebo se dávaj nějaký body navíc za Nintendo?
    • A nenapadlo te treba, ze je to fakt tak dobry? Hral jsi to nekdy vubec? Nechapu, proc by skvele arkadove zavody nemohly dostat vysoke hodnoceni. Co to je za logiku. Jakože vysoke hodnoceni muze dostavat jen urcity typ her?
    • 0011
      No nevím, já neznám žádnou podobnou hru, která by se perfektně zpracovanému arkádnímu jízdnímu modelu k MK byť přiblížila, aniž by jí kopírovala - viz v diskusi již zmíněné wacky wheels i team crash. V hodnocení hraje podle mě velkou váhu i to, že díky konceptu nové konzole můžeš hrát ve 4 lidech kdekoliv.
      MK 8 Deluxe zrovna hraju a protože jsem neměl WiiU a hrál předtím 7. díl tak je to pro mě nová hra a klidně bych tomu dal 9/10 a to jsem battle mode ještě ani nezkoušel, ale ten split screen ano(ve dvou a třech) a je to bomba i na té malé obrazovce.
    • hele má to 93%, rozhodně to třeba nemůžeš srovnávat s MGSV, který má taky 93%, ale musíš to brát v z pohledu tohoto stylu her. V tomhle stylu je to zpracovaní výborné, takže hra si v tomhle subžánru zaslouží své hodnocení.
  • archie777
    Crash Team Racing byl lepsi *5*
    • *5* jsi mocinky velkej frajer, woe.
  • Já si kvůi tomu staršímu dílu koupil Nintendo a pak jsem to hrál několik hodin. Nu a od té doby se na to prášilo. Mě to přijde pořád dokola a 8ku jsem hrál, když Switch prezentovali. Dobré, ale stejné. Wacky Wheels u mě zůstává nej z tohoto žánru.
    • 0011
      Tak to nechápu, wacky wheels je kopie prvního mario kart s horším jízdním modelem i grafikou - a to je WW o 2 roky mladší
      • to je asi trolling, Wacky je totální ale horší kopie, to nemůže myslet vážně...
        • A proč bych to nemohl myslet vážně? Sto lidí sto chutí. A mě jakožto koncového zákazníka je mi úplně jedno jestli je to kopie či ne.
          • koncovy zakaznik :D uplne vidim, jak sis wacky wheels koupil, takze to vlastne byla kopie?
          • buď jsi troll, nebo jsi jednu z těch her nehrál, jelikož je Wacky Wheels kopie, i když je ta kopie povedená, tak ani náhodou nedosahuje kvalit Mario Kart :) Tady neakceptuji ani tvoji subjektivní pohled, protože je to prostě nesmysl.
            • Troll jsi tady možná jedině Ty, a to už z toho důvodu, že já o kopiích původně nic nepsal. To byl Tvůj výplod. No tak Wacky Wheels nedosahuje kvalit Mario Kart a mám teď jako změnit svůj názor s tím ,že mě baví něco jiného? Já řekl svůj názor a Ty stejně odpovídáš na to svoje, tak nevím o co Ti jde, ale to je už úplně mimo příspěvek. Hezký den :)
  • MalyZeli
    Aaaaahhh... si vzdycky vzpomenu na Crash Team Racing, sem toho nahral hodiny a hodiny s bratrem na PS1, to byla, a porad je, skvela zalezitost, ktera zajisti plno srandy, vzteku, a vzteku. Takze proti dalsimu dilu Mario Kart nemuzu nic rict. Pokud mate partu kamosu, a to podivne zarizeni na kterym to muzete hrat, je to jasna volba.
    • Jack1947
      Jsem hrál minihry Crash bash to taky nebylo špatné. ( v sp nic moc ale mp neměl chybu) Crash team asi jen demo. Zato Wacky to je srdečný záležitost. To byl moje Mario kart 90tých let *14*
  • TheGGG
    nintendo to má pěkně zařízený, prostě furt opakuje tři značky a čtyři typy her dokola a stejně si to fanboyz koupí a na metu to dostane 120 % hodnocení... to je prostě magie
    • jamar28
      Asi to dělají fakt dobře.
    • solomon.short
      kdyz jim to funguje, byli by hloupi toho nevyuzit :)
    • Asi takto... https://s13.postimg.org/5rm3t9pwn/10551023_913278165366240_1817768513107711996_n.jpg
      • Kozy
        Tohle je s prominutim hodně hloupý
        • s prominutím nintendo je odpad
        • tak samozřejmě že je. Klidně tam mohl napsat i Witchera, který má od 2007 taky sedm her a to včetně moba her apod. balastu, ale to to už by do jeho fabulace nepasovalo...
      • Profesionální práce. To jsi dělal sám? Možná tě trollí guru Veskoslav vezme pod svá křídla a uděláš tu kariéru.
  • K tem prohram, zpusobenym hozeni kostkou, pokud mas krunyr, nebo treba banan, tak podrzenim levyho zadniho triggeru si ten item strcis za zadek. Zakladni defenzivni abilita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit