Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj zatím jsem odehrál 3 hodiny ,a už jsem narazil na chyby sekera visí ve vzduchu nebo jiná zbraň .hraji na PC ale kamarád přes Xbox a to ma lepší hratelnost.je z toho už továrna na na prachy rychle něco pustit ven a vydělat na tom prachy .
    • Lukass
      Jak ma xbox lepsi hratelnost? Ze je tam autoaim a 30 fps?
      Jo na tenhle bug se da ve hre narazit, za 200 hodin sem ho mel asi 5krat.
      Hra je skvele optimalizovana, s luxusni grafikou a znicitelnym prostredim, jmenuj nejakou jinou ktera tohle ma?
      • Já za nějakých 80 hodin jednou. Jinak hra už jede zase super. Smazal jsem jednu plevelnou hru z PC, projel to Cleanerem a v noci jsem pařil o 106. *5*
  • zase oheň nikde iba v zákulisí ja chcem behať pomedzi plamene a horiace stromy nič moc len tak splacaná mapa inak jedna je z úvodu singlu čo umierala postava
  • To abych se naučil lítat. Ještě jsem se Air Assault neodvážil hrát *1*

    Pro Conquest či TDM mapy solidní, ale přijdou mi náročnější na PC, FPS klesá častěji, než by bylo zdrávo. Naštěstí na výsledky K/D to nemá vliv.
    Nemáte taky podobný problém? Pod 40FPS to neklesne, ale zase je to častěji na houpačce, což je ve škále 40-70 FPS znát.
    • Lukass
      Ja sem mel prave problem pred touhle aktualizaci, to me nektery mapy dropovali. Po tehle aktualizaci zadnej drop. Velmi stabilni 60 fps na high i na novejch mapach?
      Te obdivuju ze ses schopnej to hrat s takovyma dropama, me to padne tak trikrat za zapas na 55 fps a uz su nervozni:) jakou mas grafiku a drivery?
      • Tak ono je to hlavně u conquestu, když jsou výbuchy. Není to pořád, ale mnohem častěji než dřív. Dřív to sem tam dělalo, ale stačilo projet PC Cleanerem a bylo po problému, teď nepomůže ani to a přemýšlím, čím to může být. Jelikož nemám v PC nic nelegálního a jediný, co stahuju, tak jsou hry zdarma na humble, tak těch možností moc není, proto se ptám, jestli mají i ostatní problém. Já hraju na ultra v 1440p, grafiku mám 1070 ta to dává v pohodě, ale procesor jede na 100% *1* ale v tom by problém taky nebyl, jelikož mi jede na 100% už od koupení hry a nikdy v tom problém nebyl. Drivery mám asi 3 měsíce staré, můžu zkusit stáhnout nové, za zkoušku asi nic nedám.

        Spíš bych vsázel na to, že ty mapy začaly používat novou technologii, která je náročnější na PC, ale zatím jsi jediný, kdo odpověděl. Četl jsem, že s tím má problém i Xbox, ale to pro mě asi nebude relevantní, když mám PC, pravděpodobně.
        • Lukass
          Prave novy drivery me hru uplne rozbili, jedu na tech z ledna a ty sou v pohode.
          Rikal sem si jestli nemas ty novy.
          Tak conquest 64 lidi na mape na procak zahul, me to taky obcas dropne ale tak maz k 50.
          Ted sem to zkousel novy mapy i z jinech DLC a slape to krasne 60 fps.
          • Aha. No já právě když jsem spokojený s driverama, tak je neměním. Na starším PC mám zkušenost, že když hra funguje, radši nové nestahovat, jak píšeš, kolikrát to bylo horší.
            40 byl odhad, někdy třeba na 55, někdy na 50, podstatou bylo hlavně to, že to začalo klesat častěji než kdy dřív. Na starším PC jsem zamčel FPS u Battlefieldu 3, Hardline na 40 FPS a bylo po problému. *1* Už jsem se trochu rozmlsal a vidím to až jako poslední možnost u nového PC, navíc se i bojím, že bych už neměl tak dobré výsledky.
            Už jsem tu kdysi psal, že mě i překvapilo, že procesor jede na 100%, nákup jsem trochu podcenil, když někteří psali, že už by byla lepší i7. Koupil jsem i5 7500... ale člověk by při skládání PC pořád mohl něco zlepšovat a tu moji finanční hranici by i7 ještě zase o dost převýšila.
            Ale je to taky enginem, u ostatním her mám vytíženost procesoru třeba 50-70%.
            • ale ono to nedropuje tim ze vam to nezvlada HW ale protoze netcode, lagy, a lidi co maji ping pres 100.
            • Lukass
              No ja sem mel taky koupit I7 misto I5 ted uz to vim taky :)
              To neni enginem ty dropy, zahraj singl a uvidis kolik budes mit fps, i me 1060 jede v singlu na ultra 80 fps.
              A v multaku na ultra uz to dropuje dost. Multak a kdyz mas 64 hracu na mape je proste narocne na procesor, zahraj frontlines nebo rush, kde je min hracu a uvidis ze tam ty dropy nebudou.
  • Lukass
    No tyhle mapy nic moc. Tyhle mapy uz me prijdou splacany takovy narychlo.
    Jedina poradna mapa je River Somme, ale ne v conquest assault, tam je tezce nevybalancovana

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit