Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co to má co společného, v jakém je kinshipu ty lamo?
    • lama si Ty !
  • je to normalni zlodejna. Zadny novy kontent, jen zmeneny obchodni model, aby Turbine vice vydelala. Sr0t na ne..
    • Pořád úplně nechápu, proč mají někteří jedinci zapotřebí plivat na něco, o čem nic nevědí? Nový obsah je: oblast Enedwaith, větší než North Downs. A vyplňují se sliby o zrychlení tempa updatů: další bude už v listopadu, přinese změny pro lore-mastery a rune-keepery, nový typ questů (tasks) a další úpravy. A především: Mines of Moria a Mirkwood budou přístupné i pro hráče, kteří si nekoupí ani jeden datadisk (zadarmo budou dál epické questy, ostatní si hráči budou muset koupit).
  • Hlavny problem celej hry je v tom ze v podstate klame ze je zadarmo, neni ! Neviem kto to tu spominal ze hra sa len vyvija, tomu nejako nerozumiem a hral som Lotro este pred tym ako vobec vysiel datadisk Moria, takze mi tu netvrdte ze Lotro je nova hra. Dat hru akoze zadarmo je len zufali pokus pritiahnut novych hracov do hry, pretoze keby to tak nebolo, nemaju davat dvovod ju "zadarmo". Proste chcu aby tie serveri niekto aspon obcas zaplatil. A kto to vidi inak ma klapky na ociach, uvedomte si ze dnes zadarmo funguje "akoze" len cirkev. Tak neviem ak sa vam pacia dungy v Lotro a ich zlozitost a vobec jednoduchost celeho interfacu. Staci porovnat s Icecrown Citadel z Wowka. Tak ale kazdemu sa paci nieco ine. Asi preto ma Wowko 12 milionov platiacich uctov a Volkswagen predbehol minuli rok v predajnosti Toyotu. Ked niekto nieco robi dobre, vysledok na seba nenecha dlho cakat.
    • Hm, vlastně je mi docela záhadou, proč to LOTRO vlastně hrajete (a - jak píšete - budete hrát dál), když je to tak špatná hra, která lže, má příšerné instance, servery zejí prázdnotou a zanedlouhou zkrachuje... Přechod na mikrotransakce Turbine samozřejmě dělají hlavně proto, aby na hře víc vydělali. Lidé totiž radši utrácejí po malých částkách za konkrétní věci, než by platili měsíční poplatky. To se potvrdilo už v DDO. A proto s mikrotransakcemi experimentuje i Blizzard (viz. prodej Celestial Steed, který se prodával rychlostí cca 2,5 mio dolarů za hodinu) A to, že hra není zadarmo, tady už psalo několik lidí.
      • Dufam ze nie ste z gildy Czech Crusaders
        • A co to s tím má společného, v jakém je kinshipu? *7*
  • Hra samozřejmě není zdarma, co jste čekali? Vývojáři nějak sehnat peníze musí, nezapomínejte, že narozdíl od SP her na téhle neustále pracují a rozšiřují ji.

    Jinak u mě ve srovnání s WoW LOTRO vyhrává, ale je to individuální - mám rád tenhle svět + skvěle napsané questy, nevšimnul jsem si nějakého poklesu kvality dungeonů oproti WoW, a aggro / threat samozřejmě ve hře funguje dobře. Někomu více sedne WoW, ale já nedám na LOTRO dopustit ;)

    Jinak systém je jasný - do 20 lvl v podstatě zdarma, po tom placeně, ale můžete si sami vybrat, kdy a do čeho investujete peníze, a neplatit stejný poplatek bez ohledu na to, jestli hrajete daný měsíc 1 den nebo 30. Takhle si prostě zaplatíte obsah a je na Vás, kdy a jak si ho zahrajete ;)
    • Ta neaktivita poslední rok byla IMHO způsobená chystaným právě přechodem na F2P...
    • ".....na téhle neustále pracují a rozšiřují ji......" To teda nevím, jestli hrajeme stejnou hru, protože na LOTRO nikdo nesáhl téměř rok. Poslední "pořádný" update od Mirkwoodu, Book 3 Chapter 1, byl jen výsměch celé hráčské komunitě. Dungeonů také příliš mnoho není a obecně po dosažení level capu obecně není ve hře moc věcí, které by se daly dělat. Přeci jen každého nebaví expit dalších 15 altů a procházet s nimi stále stejné oblasti znovu a plnit s nimi stále stejné questy. Ale kdo má rád Tolkiena, je to prostě "must have" hra. Já jako majitel lifetime účtu jen doufám, že s příchodem F2P se o hru začnou konečně pořádně starat.
      • A co byl asi uúdate na f2p? asi sis nevšiml že s tím přidali celý nový region...na příští rok je ohlášený isengard, ano tenhle rok to stálo za prd, ale rozhodně se hra pořád vyvíjí.
      • Ano, tohle je pravda, útlum byl velký, proto většina hráčů tak netrpělivě čeká na slibované updaty, které mají po F2P přijít. Na příští rok slíbili Isengard! :-)
  • Presne tak, problem je v tom ze do 20lvl je to pekna hra a vsetko ide ako po masle az pokial nebudete chciet expit v inej casti mapy a bez turbine bodov to proste nejde a to musite setrit najprv na mouta, takze na kupenie novych questov vam ziadne nezostanu. Ja som to vyexpil do 24lvl a uz som fakt nemal na to nervy tak som si nainstaloval Warhammer, je do 10lvl zadarmo tusim. Inak dungeony su v Lotro fakt priserne, aspon tie prve, kto hral Wow a ma s cim porovnat sa bude na tymi dungami len usmievat. Slovo Agrro je asi v Lotro neznami pojem. Inak nechapem dost dobre preco sa neda hrat zadarmo ked mate nainstalovanu original hru tak ako som mal ja, riadne zaplatenu. Musel som dat uninstal a tahat zase 10GB nanovo, zaujimava taktika vydavatela. Doporucujem si radsej zaplatit Wowko, lebo tato hra sa fakt zadarmo neda hrat a je to len v podstate reklamny tah ako zachranit hru, ktoru uz nikto realne nehral. Inak to uz aj Aion bolo lepsie a hratelnejsie. Zaverom Lotro je mozno dobra hra ale system turbine bodov ju total degraduje na prepadak roka.
    • Je dobře, že turbine bodíky budou, alespoň se nám na serverech nebudou potulovat lidi jako ty.
      Co se týče mounta, toho zas až tak moc ve hře nepotřebuješ, jelikož není o moc rychlejší než klasická chůze.
      Co se týče instalace, kdybys nebyl *12* tak zjistíš, že celého klienta vůbec nemusíš stahovat, když máš nainstalovanou originálku, jednotlivé updaty se dají bez problémů sehnat jako standalone patche. *7*
      • Dement
      • Ja sa Ti tam potulovat budem, neboj. Pretoze az väcsina ludi zisti ze je ta hra stejne za peniaze a prestanu ju hrat, tak pani programatori z Turbine nebudu pytat za 1500 turbine bodov co mate akurat tak na otvorenie dalsich questov a nejakych veci do hry 20€ za co mas v podstate 2 mesiace zaplatene v kazdej onlainovke co poznam. Samozrejme ked Turbine pochopi ze nemaju byt nenazrani, tak si to zase rad zahram. A dvovod preco som prestal platit za plnu hru? Pretoze som bol asi sam na serveri, nikde ani zivej duse, ako po vybuchu, fakt zabavna hra to casom bola.
    • Ano, hráče, kteří za pár hodin "vyexpují" k 20. levelu, zkusí první instanci (pro tuhle úroveň je ve hře jedna, v podstatě výuková), bez addonu ani neumí zaregistrovat, ze mají aggro, ale zato už mají jasný "názor", jaká ta hra je, tak takové hráče naštěstí v LOTRO potkáte opravdu minimálně. Díky za ukázku toho, proč je komunita LOTRO tak výborná ;-) Jinak - samozřejmě, že F2P neznamená, že máte všechno zadarmo. Dobré věci prostě zadarmo být nemůžou. Po cca 20. levelu můžete bez nakupování pokračovat v epických příběhových questech (příběh je tím hlavním, čím se LOTRO odlišuje). Ale pro pořádné hraní samozřejmě něco utratit musíte.
      • O tom aggre by som pomlcal dobre. mam odtankovane cele Icecrown Citadel v Wow s DK s ktorym sa vobec netankuje lahko a to je troska iny raid ako Posledny boss v Mirkwoodu. Dufam ze sa chapeme.
        • neporovnavaj wow bossov ci co s v mirkwood aj ked som nebol par videu som videl kamos mi vysvetlil vsetko mozne a neni to lahke v nwm akom dungu v wowku nemusi mat take hrozne kuzla proti hracom ako na mirkoode napr witch king na drakovi do ted ho nevedia dat lebo je tazky
    • Vies preco to nechces hrat lebo od 30 lvl si muiss kupit jendu debilnu cast omg a ta to vela sotji omg tak malo penazi neviete dat iba jeden problem je u hracoch platit si to grafika je dobra vsetko je dobre mam 32 hunter lvl a sa mi expi vyborne taze nwm wowko moze byt dobre tak ale wowko je o neco vyssie ako lotro lotro sa bude vyrabat dost dlho a ked to bude koncecne urobnee potom to bude ok taze nwm
  • LOTRO jsem začal hrát před pár dny, tedy asi na am. serveru. Jsem zatím lvl 11 a hraju za huntera a musím říct, že se mi zatím dost líbí. Pokud ale po 20. lvl zábava končí, tak je něco špatně. Uvidíme.
    • po 20 lvl zabava nekonci tomu ver som 32 lvl hunter a makacka
  • Hraju na F2P serveru v USA. Pingy žádný, hra je docela dobrá (wow je lepší, ale momentálně nejsou peníze) , ale teď jsem ve fázi hry (25lvl) ,kdy prostě nemám žádný questy zdarma. Musím si je koupit za ty Turbine body a ty se získávaj fakt těžce takže bych musel dost dost dlouho prostě farmit a to se mi nechce. Škoda, hra by mě fakt bavila a na 50lvl bych klidně přemýšlel o koupi datadisku.
  • Tiez uz tuto hru hram zadara a je mi ful ci je to americka alebo europska verzia. Inak na to instalacia cez oficialnu stranku ani neupozorni aje to jendno len ten ping okolo 150 je dost vysoko. Ale k hre - je velmi zla po 20lvl a dungeony su uplne o nicom, musim povedt ze wowku nesiaha ani po clenky a warhammeru tak isto. po 20lvl hratelnost prakticky nula, musite zbierat turbine body a tych je zalostne malo takze stojite na jednom levelu aj 3 dni. Uz to nehram.
    • Tak si ty turbinaky kupte. Smarja Josef, je to porad dokola. Hra je zadarmo - sosnnu klienta, zalozim ucet a hraju = hra zdarma. To, ze v prubehu hrani to maji snazsi ti, co si koupi nejake vylepseni nebo dalsi quest oblasti je uplne o necem jinem.
    • chodte dvaja do dungueonu prvom v 20 lvl jak napr. ve wowoku RFC tam idete dvaja v lotre musite ist full lvli
  • Bohuzel F2P pojem musite brat jen omezene, protoze spousta veci a lokaci na vyssich lvlech bude potreba dokupovat, takze se konecna castka muze vysplhat jeste vys nez u mesicnich poplatku (pokud to bude fungovat stejne jako u D&D). Ale i tak je to prinejmensim skvely marketingovy tah :)

    Tim nechci nikoho odrazovat, prinejmensim zpracovani Tolkienovskeho sveta je tu provedeno na vybornou (a to se radim mezi skalni fanousky Tolkienovy tvorby), i kdyz me osobne moc nesedl herni styl. Takze urcite to stoji za zkousku.
  • Já už třeba hraji na amerických serverech a potkávám tam docela dost čechů i dalších evropanů. Osobně si myslím, že je to hodně dobrá hra a nechapu na co čekat na to až to bude v evropě. Protože i přesto mi to prakticky vubec nelagguje a jede to na plné detaily plynule. Kdyby někdo chtěl hrát tak se ozvite - server Dwarrowdelf

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit