Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Lepší karta? Možná... ale zabiják asi těžko. Příští rok ale chctě nechtě upgrade bude potřeba , ted aby se vytasili ještě s něčím.

  • victor

    nVidia i AMD dělají bordel přesně tam , kde mohou oprávněně předpokládat největší prodeje .

    Smutným faktem je , že v případě nVidie nejde skoro o žádný mezigenerační posun což dokazují mizerné 4GB RAM . AMD se svým lowendem pro masy ( RX 5500 ) alespoň dokázala snížit pověstnou spotřebu na přijatelnou úroveň a generačně se posunuje. 

    Ovšem 100% by měla být RTX 2080 abychom si uvědomili o kolik méně rozhazují obě firmy pro běžný plebs  který  toužebně vztahuje ruce k výkonné a cenově nepřestřelené grafické kartě  a kterou mi ani tyhle deriváty zrovna nepřipomínají ....


  • Jez3vec

    4GB paměť už nebrat (1080p). Dnes už u karet s takovým výkonem nestačí. Třeba Borderlands 3 nebo Outerworld se pěkně skubou na maximální textury. Vlastní zkušenost s rx 470 (výkon tam stále je, ale VRAM nestačí).

  • Duchino

    Nepsal bych úplně zabiják 1060ky. Spíš mi příjde, že zvláště nVidia se snaží udělat v lineupu karet bordel, aby nebylo jasné, že nejvýhodnější kartou cena/výkon je AMD s rx570 a nejvýhodnější střední třídou je zase AMD s 5700. Dominance nVidie podle mě začíná až od 2070s a to už jsou zase karty za podle mě nerozumné peníze.

  • owny

    Zabijáci GTX 1060, kteří mají v Metru o 2 FPS víc a v Gears 5 o celý 1 FPS víc. OK. 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit