Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Jsem zvědavý jak to bude s PC verzi jestli to výjde někdy dříve nebo až někdy až později.

  • lito

    tak snad se to podaří stejně jako se to povedlo FS s "Soulslike" hrami.  Za každou invenci ve statické herní sféře tleskám.

  • TheGGG

    doufám, že se z toho stane nová série podobně jako MGS, kde se budou nabalovat další dějové linky, postavy a mechaniky... i když se víc těším na Tsushimu, což by mohla být hra desetiletí, tak toto je pro mě taktéž obrovská pecka... ještě že nevychází v jednom roce, takže se to může krásně rozdělit a death stranding dostane hru roku za 2019 a ghost of tsushima za 2020, což se krásně spolu s god of war za 2018 stane trojtečkou na konci éry PS4 a krásným vykročením do éry PS5 a nových exklusivitek

    BTW: ta herní mechanika vypadá na vylepšené principy z dark souls, ale půjdou tam kromě zpráv dávat i fyzické věci.... je to hodně pěkné a zajímavé, taková odlehčená coop v solu... snad tam půjde i trochu trollovat, nikdy nezapomenu na první souls, když jsem našel zprávu od nějakého blba, že musím skočit přes okraj mostu, že to je zkratka a já se samo zabil... perfektní, mělo to i dost "lajků", tak jsem tam taky jeden nechal

    • exoslav

      Ty si dhement?

      • TheGGG

        cenzor mě smazal i za míň... tady nereaguje? Dvojí metr?

  • Ilusiveman

    Taky si udělám dobře - kdyby to nebyl Kojima, nikdo by po ani tom nestekl! 

    Tak a teď mužu být šťastný Čech/Slovák 

    • Jasně, protože hype na No Man's Sky byl kvůli tomu, že to bylo "veleslavné" Hello Games.

      Občas nápad dokáže sám o sobě zaujmout bez zvučného jména. A pokud to zvůčné jméno na sobě má, může to do určité míry zaručovat kvalitu (narozdíl od NMS).

      O takovémto konceptu, které je prošpikované tajemstvím, by se mluvilo, kdyby to měla vydat jakýkoliv AAA vydavatel.

    • Derp_1337

      To víš, když tolik lidí startuje hype (včetně redakce Games.cz) , tak spousta lidí má potřebu ten hype schladit, protože zatím se v trailerech neobjevilo nic, co by si ten silný hype zasloužilo.

      • Ilusiveman

        Jde mi spíš o absurdní stav mysli někoho, kdo má jakoby tendenci si vsugerovat, že existuje jeden správný názor a nazaklade toho chodí a "ochlazuje" názor druhých? 

        Hype, jako skoro vše, je vnímán individuálně a subjektivně. Nekoho rajcuje slovo Kojima, někoho Battle Royale, ale je zde jakoby nějaký důvod, nenechat si navzájem individuální názor a přístup? 

      • TheGGG

        naopak, hype je po hodně dlouhé době naprosto oprávněný

        • Čím?

          • TheGGG

            po dlouhé době hra zasazená do originálního prostředí, s příběhem a postavami, které skutečně vzbuzují zájem a tajemno, řadou originálních herních prvků (jak čistě v singlu, tak v coopu), příslibem tuny drobných Kojimovských detailů a výborným castem, od vývojáře který je za jednou z nejlepších herních sérii vůbec... skutečně nevím o jiných hrách, které by ve mě měli vzbudit větší zájem a touhu si je zahrát... fakt nevím. Leda Ghost of Tsushima, možná last of us 2.

            • řada originálních herních prvků? Originální prostředí? Mno možná ano, ale nic z toho jsem neviděl. Když jsem asi před měsícem viděl nějaké první pořádné obrázky z hraní, tak jsem si říkal, že to snad musí být pre-alpha...

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                pre-alpha? Tak toto už je trolling.... sorry jako, ale už z toho co ukázal ta hra působí jako něco nového, originálního, jiného jak ten milion předchozích open worldů...

                lidi co mají PS4 si toto užijí, ti ostatní se nemusí starat...

                • Reakce na příspěvek:

                  Mě prostě zajímá, co je z toho co ukázal opravdu nového?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit