Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel musím s recenzí souhlasit. Po pár hodinkách se hráč dostane do fáze, kdy město více než dostatečně prosperuje a obrana odrazí jakoukoliv snahu nepřítele, než vůbec dorazí k hradbám. Další motivace v podobě silnějších nepřátel, úkolů, zdrojů, technologií apod. chybí, takže hru vypnete a bohužel se k ní ani nevrátíte, protože na velmi podobné mapě odehrajete naprosto to samé. Za 10 euro vyhozené peníze, v 80% slevě bych ji i doporučil, protože vizuál je líbivý a jednoduchost konceptu skvělá pro děti či oddych po náročné práci.
  • S recenzi úplně nesouhlasím. Většinu zmiňovaných her jsem hrál a K&C se mi moc líbí. Už u hry mám stráveno přes 12 hodin a furt baví. Hra stojí 10€, což je akorát cena, na full price 50-60 by to určitě bylo drahé. Výhoda těchto současných her je, že se budou dál autory rozvíjet a tak se k tomu bude dát v následujících letech vracet a furt bude bavit. Hraje je čerstvě venku a pořád tam jsou nějaké glitche, ale pomalu se to updatuje. Za poslední roky mě takhle chytl jen Gameday Tycoon. Za mě určitě doporučuji a i na steamu tu má 9/10. Nenechte se odradit hloupou recenzí
    • Chvili jsem souhlasne pokyvoval hlavou a rikam si - jo, chlapec na to ma jinej a celkem i rozumnej nazor (ja osobne se ztotoznuju s recenzi)....a pak to zabijes "Gameday tycoonem" cimz mas namysli asi "Gamedev tycoon" a jeste recenzi oznacis jako hloupou...ty mas dost :-D
      Gamedev tycoon - ac jsem si u ni uzil PÁR hodin je stejná jednohubka jako KaC, navíc ukradená
  • tesat do zlata!
    • sry, to patřilo pod příspěvek od niemanda.
  • Bývaly doby, kdy tyhle "studentské" sranda kopie her byly volně ke stažení. Dneska mají tu drzost chtít za to peníze.
    • niemand
      Protože dřív když někdo chtěl vydat hru, nestačilo podepsat nějaký "žvásty a smlouvy" na Steamu a uploadnout ji. Proto teď vychází plno blbostí, protože každý může nacpat hru na Steam a prodávat. Dřív by člověk musel někde najít někoho, kdo mu vylisuje CD a DVD a rvát to nějak do obchodů.
      • zaty
        Tohle já právě vidím jako pozitivum, že může kdokoliv, kdo má nápad, udělat hru a nabídnout ji jednoduše k prodeji. To, že vychází spousta blbosti, je pravda, ale nikdo nikoho nenutí tyto blbost kupovat, nebo nedej bože hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit