Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to skoda, ale uprimne nemam rad dungeony kde se boj prepina do strategickeho modu jako v rive atd, takze bych do toho asi nesel, stejne doufam ze hra nakonec nejak vyjde. Urcite nevypada zas tak spatne jak se tu pise.
    • Přesně tak, kdyby to byl klasickej dungeon ve stylu DM nebo LoG tak přispěju bez váhání.
    • taky mám raději náhodný psychoklikačku alá nějak to dopadne.
  • Vobec neni problem v hre, aj uplny kompot sa da vydat. Problem je v marketingu...
    Ine hry postavia marketing na kopirovani uspesnych hier a vyjde im to, tuna je marketing slaby, polovica zahranicnych serverov ani netusi onejakej kampani...
    • Paulcz
      Problém je v obojím, stále platí, že dobrý produkt nepotřebuje reklamu. Tento projekt pozoruji docela dlouho. Uveřejněn byl na webu ceske-hry.cz asi před rokem a jdou spíše cestou "takhle se to nemá dělat". V tom není problém, každý se učí za pochodu, akorát je potřeba občas změnit cestu.
  • Ehm... To jako fakt? :)
  • fandím jim, ale neviděl jsem tam nic čím by to zaujalo, na kicksrtarteru maj šanci dneska spíš projekty co jsou něčim vyjímečné.
  • nechapem kto plati za taketo kompotiny, chlapci si mozu rozdelit prachy a ist spat do svojich trapnych robot a tym co platili len ostanu oci pre plac *1*
    • Tvoje zlodejska mentalita je duvod, proc jsme tady ve vychodnim bloku porad sto let za opicema oproti zapadu.
    • Prachy dostanou až po úspěšném zafinancování minimální částky. Pokud jí nedosáhnou, nedostanou nic.
  • To už nedají. Za poslední dva týdny tam přispěla možná tak stovka lidí, jen ten podivín co dal 10 000 to trošku vylepšil. :-)
  • hra to může být dobrá ale to že v těch propagačních videích ta hra vypadá jak něco co vyšlo před 20 lety tomu asi vybrat peníze nepomůže no
  • fakt že je to poskládané z unity assetů mi přijde mnohem vtipnější než ten vtipný trailer. A že u traileru jsem se potrhal smíchy..
    • Kinet1c
      prepac ale ani tyto neurobili o nic viac https://www.kickstarter.com/projects/othersidegames/underworld-ascendant?ref=nav_search a dostali co si zelali, pretoze isly na city ludi, na nostalgiu atd. som zvedavy co nakoniec aj s tohoto bude, pretoze ako tak pozeram, hravaju ultimu underworld II a cez twitch alebo prostrednictvom twitchu si to mozte pozriet, ale uz z hry nevidno velmi nic iba plany a tak isto je este moznost na ich stranke pridat ale akosi ani im tam nestupa uz nic. Pytali az 800k teda myslim dostali nieco cez 860k a teraz tam je na ich strankach tusim nieco cez 870k, naposledy ked som si bol pozriet co nove. Ani ich kickstarter video a ukazky z hry velmi neoslnilo, ale sa spomenula seria ultima underworld a jaaaj a jeeej a uz to ide.
      Tu nie je co spomenut a tak isly len na to aby peniaze dostali. Dokonca si dostal aj nejake do demicko co si aspon kus mohol skusit nieco, aj ked velmi malinko. Podla mna to, ze toto vsetko bolo poskladane s unity assetov este nic neznamena. Je to len nedokoncena verzia hry a tak isto je aj underworld ascendant svet, ktory nikde nie je a vo videu to bol len svet poskladany s unity asetov a tam sa nikto nestazoval, ,zaujimave.
      Nechcem nikoho branit iba poukazujem na celkovu podobnost. Obe ukazali nieco z hry a obe pouzili iba unity assety a u jedneho zabrala nostalgia (inak si neviem predstavit, ze by vybrali sumu) a tu pri tomto projekte nie je na co stavat a to co ukazali je sice ok, ale dost malo na to aby ludi pritiahli. Mozno mali zvolit kus lepsiu kampan, teda video na prilakanie vecsieho mnozstva zaujemcov. Neviem, ja osobne by som bol rad keby to vyslo, hra ako taka by mohla byt dobra, keby sa posnazili a poriadne to roztocily z grafickymi moznostami a aj hernymi prvkami. Nemusela by hra byt vynimocna, ale mohla by byt vcelku kvalitna a zabavna.
      • Dle mého názoru Tito nepochopili, že obchod se dělá jinak. Být upřímný se nevyplácí ... jednoduše tohle moc na city nehraje a je to divně uděláno jako PR - prostě marketing hadr. Proto asi tamti mají 860 a Tito asi ostrouhají. Toť můj názor. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit