Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Proč jsem se ještě nikde nedočetl, jak bude dlouhá kampaň? Nebo jde jen čistě o mulťák? Kolik to bude mít v singlu hodin? Multiplayer mě naprosto nezajímá... má vůbec cenu tohle pořizovat na sólo hraní? Díky za info.

  • TheGGG

    na SP se hodně těším... žadná podobná herní série není a moc lepších FPS neznám

  • Carnage666

    Ho ho nejvíc se mi líbí jak teď majitelé jiných systémů než PS4 peskují že co si to jako dovolují udělat exkluzivitu na rok pro ten mod jen na PS4 😀 naprosto stejný jako když si my stěžujeme na exkluzivity Epicu na PC a to jsme hned špatní podporovatelé "monopolu" a teď aspoň tyhle trollíci co fandí Epicu ochutnali jaký to je.

  • Víc mě zajímá jestli mě budou zabíjet lidi běhající pod mapou jako v betě O.o

  • O CoD sem se léta nezajímal  ale nedalo mi to abych nemrknul na ten nový  přelomový  engine. Jo asi to vypadá  lépe  ale to je tak všechno. Žádná  fyzika, žádná  destrukce. Hráči  vyskakují z oken prvního parta jako by se nechumelilo. Všudypřítomný  bunny hopping, pofidérní respawn. Systém  otevírání  dveří  je pro smích a všichni evidentně  jedou na Red Bullu který  jim dává  křídla. Těžká  technika se kterou neodřete ani malbu na zdi je už  jen třešničkou  na dortu. Když  už  chtěli  opisovat od BF tak to měli  dělat  pořádně. Tohle je jen další  CoD v řadě  po kterém  za rok ani pes neštěkne. To " nové " co přinesl  nestojí  za řeč. 

    • jindra.veliky

      Ja to zapnul, tak na dve hry... A je to porad to samy, nechapu ten hunbuk kolem. Mapy i v tom modu 32v32 jsou oproti BF maly a ten design byl strasne hnusnej, gunplay nakonec zadna rrvoluce. Porad to kope jen na oko a zbrqn se sama vraci do puvodni polohy... Destiny 2 a BF 1 maji gunplay mnohem lepsi. Grafika taky vubec neohronila ackoliv na videi to vypada fajn. (ps4 verze) 

    • Srovnávat cod s bf je asi jako nfs s forzou .. jedna 100% arkáda, druhá lehčí co se snaží být "realističtější" i tak stále nesmysl... + ono ani není od jakýho bf už nějakej pátek opisovat takže.... holt jsme dospěli do doby kdy BF umřel a předčí ho už i cod..  take it or leave it.

  • Sr_Lobo

    Zkusil jsem betu a moc se libilo, prvni COD po x letech ktery si budu chtit koupit hned po releasu.

    • Souhlas. Mám to stejně. 

  • Maxianimal

    Po dlouhé době se na CoD těším, beta byla výtečná. Survival neřeším, nezajímá mě, i když souhlasím, že to je přinejmenším zvláštní rozhodnutí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit