Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Parádní hra a nebýt pár stereotypních nesmyslů, ( nechápu proč tam byl grind ve stylu přepínání pák a poté likvidace generátoru, nebo čekání na hackera, přivezení na místo nebo třeba obrana satelitu)

    Jenže 5/10 je zatraceně málo to si ta hra nezasloužila, já bych si tuhle hru i koupil stejně jako minulý díl jenže holt ( piráti to zmákli rychleji :D¨)

    Ne fakt jsem se nebavil tak dlouho jako ted i seance třeba 8-10 hodin denně jsem zažil naposledy snad u FFXV a to nebylo pro mě ani tak zdaleka zábavné super optimilizace co to jel na max ( i když později jsem musel vypnout scree occlusion čert ví proč ale házelo mi to chybu s Device removed nicméně)

    Ta hra byla delší a zábavnější než 3 díl, defakto kdybych nepotřeboval místo mohl bych si čas od času dát nějakou destrukci... jenže si ještě musím zahrát pár her je evidentní že tady se prostě hodnotila více technická stránka v recenzi než hra která se povedla, hlavně vystřelovací hák tomu dodali pořádnej rozměr a byla radost spojovat několik vozidel -vojáků a trucků několika háky to prostě se nikdy neomrzí :)

    Příběh taky dobrej(neurazil, jen bos mohl mít větší výstup), co byl trochu ještě grind bylo že se musel doplnovat chaos kvůli jednotkám kterýma se odkrývala mapúa a hlavně další mise.

    Co bych omezil jsou challenges Wingsuit skoky s autem... ale zase to někoho třeba baví. CCa 8/10 50hodin zábavy ( splnil jsem krom challenges vše - našel hrobky udělal regionální i když ubijejicí základny a sargentův trénink celý) jinak by příběh měl tak 35hodin i to je více než minule.

    Jedna věc mě mrzí to přehypované ovládání počasí, jediné co tam zbylo tornádo a ještě až někdy v polovině hry ?? potom ke konci Windgun, to mi příjde málo jinak tornádo se dá zapnout jen na předem předslriptovaných místěch. Už ted se těším na DLC😎


    • tomasrippl

      Jacku naprosto souhlasím 👍🏻

  • XorxoxTalarius

    By mne zajimalo proc tam museli narvat nebohe Brotherhood of Nod, by mne zajimalo co jim provedli

  • Mám pouze Radeon RX 470 a ve fullHD vše na max naprosto plynule. S Xbox ovladačem se ovládá skvěle. Zábavné to opravdu moc není, uvidíme dále, je to zadarmo, tak si nestěžuji.

  • tomasrippl

    Já jsem si to čerstvě koupil, tak uvidím jak to bude bavit. Žádnou realitu od toho nečekám, snad jako arkáda to bude dobrý 

    • twicer
      Tak co, splnilo to co si od toho očekával? Arkádu to představuje vté nejryzejší podobě.
      • tomasrippl

        No když vypustim technickou stránku věci tak to splňuje co jsem očekával. Ty bugy mohli opravit dříve. Když po vydání u her jsou chyby tak na to oprava vyjde během dnů. A zatím ještě nic nevyšlo.

        • twicer

          No mě to po 10 hodinách přestalo bavit, otec je dá se říct fanboy a každý díl odehrál několikrát, včetně všech dlc. Se čtyřkou byl rád že s koupí v den vydání počkal a vyzkoušel warez verzi. Shodli sme se, že nové řešení ( vlastně neřešení ) dobívání/zabírání světa je krok zpátky než co bylo ve trojce. Všechny side mise, jsou dosti chudé a po pár oblastech se na ně vykašleš úplně..

          • tomasrippl

            S tímhle musím souhlasit. 3 byla v této situaci lepší. 

      • tomasrippl

        To jistě ukazuje, teprv dnes budu moct pustit. Ještě včera jsem instaloval windows na nový disk

  • Morlang

    Nechápu, proč teď tether automaticky přitahuje předměty k sobě. Měj se krásně, načasování. 

    • redicius

      nenatahuje automaticky, ty si dáš sám, jestli hned nebo po stisku tlačítka ..

      • Morlang

        hrál jsem to jen chvilku, ale defaultně to je na ihned

        • tomasrippl

          Kde se to nastavuje? Teprv jsem to spustil abych to doma mohl rovnou nastavit, díky.

          • tomasrippl

            Už to mám😀

  • jindra.veliky

    to mi bylo uz z videi jasny, ze to bude stejnej odpad jak trojka

  • já to zkusil jen z warezu - díky bohu, je to hrůza. Ty tři předchozí jsem přehrál, 3ku teda trochu se zatnutýma zubama..ale pořád to byly fajn hry. tohle je ale docela zvěrstvo, přiznám se že jsem vydržel asi hodinu ale mám pocit, že i to mě plně opravňuje k tomu to proklít do šestapadesátýho kolene. Optimalizace je strašná, v podstatě na stejným systému líp vypadá i běží 3ka než toto. Obsah tam novej není, je to pořád to stejný.. ale mě se na těch prvních třech líbila i atmoška (klidná pláž s móřem někde uprostřed všeho toho chaosu) a i ty hlavní postavy byly v pohodě - tady je to všechno ze začátku tak moc over the top že už to nějak neumím přehlížet. Za mě teda ne-é a svou Army of Chaos si raději vychovám někde ve Středozemi nebo Warhammeru, kamž taky patří.  

  • vraker

    Nejhorší díl z celé série 🤮 , a tak jsem se těšil ☹ , trojce to nesahá ani po kotníky 😬

  • Ilusiveman

    5*? To už těch 3* pro F76 subjektivně chápu. Rozhodli jste se snad dát význam stupnici 1-10?

  • cumpi3

    no, me nechytla ani strasne vychvalovana dvojka. Ten pocit ze strelby byl fakt mizerny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit