Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když už někdo musí mít cool anglické hlášky, tak trolling is AN art
    • dalsi nachytanej...v tom je prave jadro toho vtipu... trolluje te spatnou gramatikou *3*
    • sorry, mělo být jinam
  • Nelibi? Nekupuj... me se nutnost byt online libi, protoze mam aspon jistotu, ze nepotkam zadne idioty s modifikovanou postavou, kteri by mimo jine znehodnotili i aukci.

    Mate nejake lepsi reseni jak se zbavit cheateru bez zbytecnych DRM systemu ktere nakonec obtezuji majitele legalnich licenci?

    Libi se mi jak se tento system nakonec ukazuje byt velmi efektivni. Znam totiz pomerne hodne jiz starsich hracu, kteri napr WoWko nikdy nehrali, ale na D3 se tesili... prekvapive s timto systemem nikdo z nich nema sebemensi problem. Nevidim potom za vasima kecama nic jinyho nez knourani ze hru nemuzete zpiratit.

    Enjoy.
  • Zajímalo by mě, jak se v D3 generuje loot, na levelu 15 mi padaly věci lvl +/- 9, kolem levelu 20 mi padají věci lvl +/-/15. Tohle mě docela štve, nakonec jsem věci pro svůj level koupil v aukci a že to je hodně znát, jestli máte dps 100 nebo 180 a HP 800 nebo 2000,
    • Generuje se tak, abys byl nucen používat aukce. ^^
      • Jsem rád že to někdo napsal, já jsem měl děsné pokušení, ale už sem se napsal dost a nikdo to stejně nevnímá. :-)
      • Jo, tak tohle vysvětlení sedí *15* Ale zatím to jde, než se ustálí komunita a ceny a není tolik lidí na vysokých levelech, tak to bude pohoda, takže zatím se tam dají nakoupit zajímavé věci za směšné ceny.
        Jenže člověk už z toho pak nemá takovou radost, jako když si nějaký dobrý equip pro svůj level vymlátim někde sám.
    • Řekl bych že to bude odvyslé od hrané obtížnosti a podle zóny. Podle toho pro jaký level je zóna určena. Jinak lepší výbavu si můžete vyrobit u Artisianu, já mám level 16 a už můžu u Artisiana dělat věci pro level 17-18, které zatím nemůžu ani nosit.
  • No, tak jsem to zvládl za kouzelníka po hell. Nevím jak Vás, ale mě D3 trochu zklamalo. 1 (a teď bacha bude to spoiler, kdo to nedohrál raději nečtěte dál) Poslední akt - myslím město a jeho design, jako by vypadl protosanům ze StarCraftu. Diablo samotný vypadá, tedy mě velice připomíná Carrigan, dokonce bych řekl, že má i podobnou chůzi. Dále grafický kabátek - kreslené textury jsou fajn, je to mnohem pracnější, než je dělat reálné, ALE hlavní charaktery mi ve hře bez brnění, která se ukazovala v promo videích, s klasickými věcmi příjdou přebarvená, nejde si nastavit žádné neutrální barvy, pouze křiklavé a věřte mi můj kouzelník můžského pohlaví vypadá strašně teple lituji, že jsem si to nezapl za female postavu (nic proti homosexuálům). Menu z D3 mi příjde jako z Wow - a to jsem wow nikdy nehrál jen si matně pamatuji, když jej zapnul kamarád. a co je nejdůležitější, udělali z toho hru pro blbce, ztratily se ty tisíce možností jak postavu vést. Ano, před každým bosem, popř multi VS single player si přepnete skilly. Ale to je vše, mám pocit že každá postava potřebuje to samé - vitality , svůj atribut (u mého kouzelníka inteligence) attack speed a čím jak nejsilnější damage zbraně. To je vše no ... nevím v D2 jsem tyto věci velice kombinoval, mám pocit, že si z mého kouzelníka udělám jakýkoliv build jen díky věcem. Zdá se Vám tohle v pohodě ?
    • pro mě je třeba prave diablo 3 to prave diablo, to co hybělo v D1,2, je už kompletní a D3 je pro mě nejlepší díl serie, obtížnost těžší, herní doba delší, grafiak krasná, MMO prvky (aukce, coop, chat) cheavy, je to prostě bomba, pro mě number 1, a to sem odehral dost hodin a nocí u D2
      • A vidíš, pro mne je ta coop stránka největším zklamáním. Limit pro 4 hráče je hrůza pokud má váš kamarád další známé a vy to samé. Je to vlastně asi největší zápor. Jinak i přesto, že hře něco chybí, je tam ta diablovská atmosféra a hratelnost. A to i přes ono hrozné zjednodušení statistik.
    • tím jsem chtěl říci samozřejmě s politováním, že diablo jako takové ztratilo atmosféru diabla a je to překopané wow a sc. :(((
    • Píše se to Kerrigan, nicméně s tebou souhlasim. Křídla z čepelí a "podpatky" z ostnu. Fakt upřímně doufám, že se mi to zdálo ten podpatek.
      Protosskej design mi to ale moc nepřpomínalo teda.
      • mozna ho udelali schvalne vic jako zenskou...vite proc
      • jo pardon Kerrigan - já jsem SC i SC2 hrál hrozně dávno
  • já už to dal na inferno hardcore
    • jo fakt? hm zajmavý ani nikdo z blizzard to nedal na inferno HC. O tom by se v herním světě objevila už zpráva, že to někdo "dohrál" ty kecko
  • no D3 je pecka ale taky mate obcas lagy nebo vas to vykopne? Me se treba stane ze to vypada jakoby se ztratil paket a pri boji nekam odbehnu jen o kousek a ono me to hned vrati zpet, jakoby se ztratil ta informace o mem pohybu. A dvakrat se mi stalo ze me to vykoplo ze hry uplne coz docela nastvalo kdyz sem konecne nasel rare stit s 224armorem co mi jeste daval strength, bohuzel po najeti do hry sem ho nemel :( ale jinak pecka gameska
    • *1* *1* *1* *1* úuuuuusáááááá. Jako by nestačilo že v dnešní době jsou hry zabugované a padají ale oni ještě budou v singlplayeru lagovat a padat servery. To je konec a poslední kapka. Takže hru si koupím (zahraji) 1. až můj kámoš (hardcore hráč) řekne že je fakt dobrá hra že bych si ji měl zahrát. 2. Až vyjde crack nebo až se Blizzard probudí a vydá patch na odstranění té pííííííííí . Doufám že se hráči též probudí a přestanou podporovat (platit) vývojáře v těhle pííííííí. A že jim ukážeme že mi hráči budeme pískat a vy vývojáři (vydavatelé, firmy...) budete podle toho skákat. Měli by si uvědomit kdo je to pro koho a proč. Pokud by se jim to nelíbilo ať jdou prodávat na trh pomeranče. Nikdo je nenutí. Já to teď beru jednoduše. Vyjde hra. Podívám se jak valí. Má např.: Origin pápá, má to co Diablo 3 pápá apod. To je první síto. Druhý: Menu hry jestli je bezproblémové jako nastavení grafiky, rozlišení, kláves apod. (ta drzost závodní hra Blur totiž nešla přenastavit ani). FOV vyžaduji a když není v nastavení tak to musí jít aspoň jinak (config...) Lock na 30FPS pápá... A bylo by toho ještě víc (Alice Madness Returns doteď mi nefungují některé klávesy takže vyhozený peníze) Třetí: Technické zpracování. Moc dobře vím co je náročné a co není, co je obtížné optimalizovat a co není. Pokud hra vypadá mnohem hůře než Crysis a seká se na plný detaili (Crysis valím na ultra a to ještě s nějakýma vylepšeníčkama) tak pápá. No a nebudu to moc přehánět ne. Nebudu moc zbytečně náročný ne?! Takže to je vše. Tahle kauza a ještě dalších pár rozhodne o tom jestli mi má co herní průmysl co nabídnout Pokud to špatně skončí tak pápá herní průmysle. Půjdu si hledat jinou zábavu koníčka. Protože dnes kdy chudí jsou více chudší a ještě přibývají hromadně. Bohatší ještě bohatší. Čas vynaložený v práci není moc adekvátní vůči vydělaných peněz. Což znamená že svoje peníze dám za něco co za to doopravdy nefalšovaně stojí. Tímto končím účast v diskuzích na games.cz tedy pokud nebude něco o čem se bude dát normálně diskutovat a né jen kritizovat, stěžovat... Sayonara
      • :) nechybí ti tam něco?třeba si na něco zapomněl
      • to ake poziadavky a naroky bude mat D3 bolo zname uz davno. To, ze si to ludia kupuju asi znaci, ze im to vyhovuje. Niekomu vyhovuje byt online, mat online AH, hrat v coop mode atd. Ty mas take nerealne poziadavky, ze s tvojim pristupom by som mal problem aj keby som siel len kupit chleba.
      • Jinou zábavu? Co starší hry, nebo nezávislé?
      • pápá
  • Ja som s permanentným pripojením na net spokojný. Hral som pár rokov wow, zvykol som si nato, že som stále pripojený. Po čase kamaráti premigrovali na iné servery, bolo fajn, že sme mohli pokecať cez Real ID službu, niekto hrá wowko, iný sc2, druhí D3, vidím kto je online, môžem kedykoľvek pokecať bez toho, aby som používal nejaký messenger.
    Blizzard chce na D3 zarobiť to je jasné. Chceli tam mať Auction House, aby si hráči za skutočné peniaze predávali gear a nemuseli ísť na cudzie stránky a vystavovať sa zbytočnému riziku. Z každej transakcie budú mať % tak je normálne, že byť online je povinné pre každého. Popri tom sa im podarilo vysporiadať sa s pirátmi a takisto znemožniť cheatovanie.
    Ja som spokojný, nato že niekto ide do lesa na chalupu a nemôže tam hrať svoje hry bez internetu, nato Vám kašlem, pár hodín bez PC nikomu neublíži.
    • Si takhle hraju diablo na single, najednou lag a smrt. Nebo mam rozjetou kapitolu a (nastesti sem si toho vsimnul) blizzard vypina server, tak tak sem dobehnul k dalsimu checkpointu. Nastesti sem jeste kvuli jejich blbosti neprisel o zadny item, ale i to je jenom otazka casu. Takze ne, ja nejsem s permanentnim pripojenim spokojeny. Jedna vec je, ze by se mi to nelibilo ani kdyby jim vsechno slapalo. Druha vec je, ze jim to slape naprd, a clovek by si myslel ze snad nikdy predtim onlinovku nedelali...
      • To sa dalo čakať, že budú problémy so servermi v hre, ktorá sa v prvý deň predá na milióny. Ale Blizzard má nato kapacity a skúsenosti, do 2 týždňov to bude fičať ako hodinky a ani si nevšimneš, že si online. Bioware mali takisto problémy s TOR. Nie je to jednoduché zabezpečiť taký traffic a kapacity, keď v jeden deň sa ti pripája naraz milióny ľudí.
        • Nez killnes finalniho bosse trva to tak 15-25 hodin. Tak o jakych dvou tydnech to tady mluvis? Ano jsou lide co travi cas prochazenim stale stejne hry dokola, ale bezny (rozumej se zamestnanim, skolou) hrac uz za dva tydny bude hrat neco jineho... A i kdyby se to melo projit na vsechny obtiznosti tak to vyjde tak akorat na tech par tydnu (behem kterych udajne podle tebe blizz vyladi servery)
          • Prave ze on je vyladi tim ze to prestane dost lidi hrat. :-D
      • Musím to zaťukat na dřevo, ale mně se to zatím nestalo, ale kamarád, který je o pár levelů výše si na to stěžuje také, včera ho to během nějakých pěti hodin hraní vykoplo asi 3x, z toho jednou musel procházet celou jednu oblast znovu, navíc ho to koplo po nějakém souboji, kde mu padl rare a legendary item z bose a nestihl je samozřejmě sebrat. Chápu, že třeba chtěli omezit pirátství a nevím co ještě, ale tohle je opravdu trošku extrém, kor když se pak stanou takovéhle věci.
        • Pokud vím, tak hlavní důvod je nějakej ten coop (co jsem včera četl tak zběžně na eurogameru, tak je strašně jednoduchý to nějak založit...) a pak AH (čti další peníze pro Activision Blizzard).

          Ale vemte si, že mají X milíónů hráčů WoW, na ně zacílí ten Annual pass, co probíhal někdy minulej rok, takže je jasný, pro jakou skupinu hráčů AB vyvíjí hry. Tím pádem se nelze divit, že D3 vyžaduje permanentní připojení. Pro hráče MMORPG to žádnej problém není. A jakmile se jim stabilizují servery, tak už nikdo nepozná, že se něco streamuje ze serverů.
          • az se jim stabilizuji servery, tak uz to zustane hrat jen par noliferu a zoufalcu... beznej hrac zazije akorat to padani a lagy...
    • "Blizzard chce na D3 zarobiť to je jasné. Chceli tam mať Auction House, aby si hráči za skutočné peniaze predávali gear a nemuseli ísť na cudzie stránky a vystavovať sa zbytočnému riziku. Z každej transakcie budú mať % tak je normálne, že byť online je povinné pre každého."

      Samozřejmě, vždyť hlavní produkt je ta aukce, tu hru na to už jen tak nabalili. Zanedlouho bude i ve WoWu, Starcraftu (kam zajisté dají nějaké předměty), v té All-Stars hře a i v dalších rychlokvaškách po D3.
      • Veskoslav
        A jak by jsi prosím Tě chtěl narvat předměty do Sc II, když MP je zcela o něčem jiném a hrdinové v něm nejsou......
        • Nevím, ale jsem si jistý, že v Blizzardu by na to snadno přišli. Proč ses zaměřil zrovna a jen na SC2?
          • Veskoslav
            Jelikož Sc je jediná RTS, je to jediná z těch her, kdy sebemenší zásah naruší vyváženost MP a to blizzard nikdy nedovolí. Jsou v tom příliš veliké peníze a prestiž. Přece jenom dotace turnajů pro Sc byla za rok 2011 3,5 milionu euro. A v těch turnajích rozhodují schopnosti, každý má stejno šanci vyhrát. Proto mluvíš zcesty ohledně Sc. A Dota All Star? Ta bude fungovat jako Doty doteď ve W3 a Sc II. Dota 2 má mikroplatby (ale i zde si to človk může pořídit herní cestou a výhody taky nejsou vidět:))
          • Protože Blizzard tu hru designuje jako E-Sport hru a ma dost solidni provize ze vsech lig co se na svete hrajou, jakože jich je sakra dost. Ted se dokonce po dvou letech dohodnul i s Kespou v Korei.
            Do SC2 multiplayeru nikdy neboudou zadny itemy ani boosty ani "lepsi" placeny mapy, to by absolutne zabilo to kvuli cemu se to hraje.
          • Asharak
            Za mě proto, že pokud by se tam něco takového objevilo, a ovlivnilo to balanc hry, tak by šel SC2 do háje a to blizz určitě nechce.
            A taky proto, že jde o strategii, né o RPG. Tahle hra je o strategiích a balancu ras, ne o obchodování, zabíjení bossů a dalších RPG prvků.
        • Můžeš si koupit dočasné boosty pro nějaké jednotky.
          • Jak myslíte pánové.
            • Věř tomu že hodně. Odlišení je hlavní důvod proč se hraje tolik MMO a podobně. Každý chce být originální a myslí si že tím že si vybere něco přednastaveného výrobcem že bude.

              Valve prodává čepičky do Portal a TFT a jak mu to jede. :)
            • Jako to je jediná možnost nějaký kosmetický změny. :-) Třeba když si člověk koupil sběratelskou edici tak jednotka Thor vypadala jinak než normálně. Nevim, netušim kolik lidí by si něco takovýho koupilo :-D
              A jak jsem psal v jiném vláknu, peníze co Blizzard dostává z licencí u turnajů jim asi stačí.
            • PENÍZE. PENÍZE. To je jediné na co Activision Blizzard slyší. Vše ostatní je podružné.

              Ale chápu uvedl jsem hloupý příklad. Mají větší peníze z toho že je to jak to je. Tak by třeba mohli prodávat čepičky pro zergy. :-D
            • Fakt vůbec nevíš o čem mluvíš, boost jednotek by se mohl prodávat možná tak do Singlu kde by si ho opravdu koupilo jen promile lidí. Cokoliv, co by narušilo balance hry v multiplayeru je u SC2 absolutní nesmysl.
              Pamatuju si jak všichni křičeli když výchazelo SC2, že je uplne jasny ze tam budou novy mapy a jednotky za poplatky. Už je to 2 roky a nic takovýho se neobjevilo.
          • Veskoslav
            Aha. A Sc II jsi viděl z rychlíku, ne?
          • Asharak
            Kdyby si něco o SC2 věděl, tak nikdy neplácneš takovou kravinu *15*
  • Zrovna jsem tomu na Metacritic dal 0/10
    • janchor
      Watch out, we got a badass over here.
      • Vždycky když vidím stádovité šíření memů, vzpomenu si na Johna Masona: You were born an original, don't die a copy.
        • smejki
          u've just copied, kinda *2*
          • Rozdíl mezi memem a citátem: Základní literatura - Dawkins, R.: Sobecký gen, Blackmore, A: The meme machine.
          • MrSanta
            pšt *3*
        • janchor
          Haters gonna hate.
          • MrSanta
            Pro úplnost č. 2: http://static.fjcdn.com/pictures/Haters+Gonna+Hate_c3d412_3470077.jpg
            *15*
          • No vždyť říkám... A kromě toho to prasí angličtinu.
            • janchor
              Trolling is a art.
        • MrSanta
          ?
          • Je to newspeak v pravém slova smyslu.
      • MrSanta
        Pro úplnost: http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/508/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png
    • Asharak
      A já zase vyprázdnil sklenku s vodou se štávou *7*
      • Alex81
        Radši si dej sedmičku vína:-)
        • Myslíš tzv. Rathovu sedmičku? *1* *1*
    • Tak hlavně že to víme ty troubo *2*
    • Alex81
      Fíha, vostry! Hlavně to zmiň při pracovním pohovoru, na tohle každej zaměstnavatel dost slyší.
      • Jo pokud bych někdy chtěl pracovat u blizsr*če tak to řeknu
  • Alex81
    Je nějakej veřejnej českej kanal na pokec?
    • po městech je kanálů... stačí si vybrat
  • GlaDOS
    Mám otázku. Jak moc vám vadí OnLive?
    • Mě vůbec, dokud mi ho někdo nezačne vnucovat jako jedinou možnost jak si zahrát hru, která mě zajímá. Potom mi bude vadit asi jako šíp v koleni.
    • Mě vůbec, jenom jsem ho nikdy neměl možnost vyzkoušet.
      • GlaDOS
        Právě mě napadlo, že vlastně Diablo 3 a OnLive fungují skoro na stejným principu, akorát že Diablo renderuje grafiku na klientovy. A u článků (a poslední době skoro žádných), kde se zmiňuje OnLive jsem nečetl žádné hejty, zatímco u Diabla 3 na podobném principu to všem vadí.
        • smejki
          ne, nefungují ani trochu podobně, pokud za podobnost nepovažuješ to, že "si něco taháš z netu".
        • Ringwraith
          Ale hry co jsou na OnLive můžeš koupit i jinde... na OnLive většina lidí tím pádem kašle.

          Ale u Diabla 3 tě Blizzard prostě nutí hrát online po jejich službě.

          Jestli chceš něco porovnávat, tak to porovnávej se Steamem. Ale ten tě taky nenutí hrát online.

          Povím ti to takto, kámo. Prostě to nezachráníš, nutnost 100% připojení online je sračka, takže lidi se jenom rozhodují, co v nich převáží - chuť dělat kliky kliky kliky nebo nechuť k hrozným business praktikám Blizzardu.
          • ucho
            je sranda, jak se někteří rozčilují, protože hru nemůžou ukrást :)
            • Je sranda ze kdyz nekdo napise svuj nazor, ze se mu neco nelibi, tak je znej hned hater.
              A kdyz nekdo nesouhlasi s stim co napsal nekdo jiny je znej hned troll.

              Kdyby si nebyl takove ucho, tak by ses dokazal zamyslet nad tim co rikas.
            • Brouk Pytlík se nás tu snaží všechny zapytlíkovat. Výborně!!! Svět je přece černobílí...
            • ucho
              Ringwraith: zloděj nebo hater, to je jedno...
            • Ringwraith
              Gratuluju k naprosto baseless assumption. Nějaká další střela od boku? Zkus něco širokospektrálnějšího... třeba, že nenávidím Diablo 3, protože nenávidím zábavu a Diablo 3 přece je zábava.

              Naopak si myslím, že tohle je asi jediné pozitivum systému jaký Blizzard zvolil.
          • a jsou lidi, kterym to vyhovuje
            • To že si slabomyslný že se od toho nedokážeš odtrhnou je jen tvůj problém. To chceš aby veškerý hraní bylo hlídáno přes net a jakmile překročíš denní stanovený limit tak tě to odpojí od hry? Pokud ano tak bych přemýšlel o psychiatrovy a zbavení své právnosti.
            • me to vyhovuje prave z toho duvodu, ze to nemuzu hrat tam kde nemam net a proto si aspon na chalupe a podobne, od toho v klidu odpocinu ;]
            • Na to není nic co by ti mohlo na to vyhovovat. Naprostý nesmysl
            • Ringwraith
              Tak kdyby tě Blizzard hypoval dlouhá léta, tak bys to taky cítíl ten Diablo 3 craving.
            • nejsou!!! Jsou jen ti co to potřebují nehladě na nic. Stejně jako feťák potřebuje svou dávku nehledě na nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit